Vasario 1-osios NBA pulsas (video, foto)

2012-02-01 13:27
Jonas Miklovas, „BasketNews.lt“ korespondentas
„Knicks“ puolėjas Carmelo Anthony po trejų rungtynių pertraukos grįžo į aikštę Nuotr.: AP – Scanpix
Latvis Andris Biedrinis rungtynes stebi iš šalies Nuotr.: AP – Scanpix
Kyrie Irvingas plačiais žingsniais įveikia „Celtics“ gynybą Nuotr.: Reuters – Scanpix
Kanadietis tenisininkas Milošas Raoničius per „Raptors“ rungtynes rado laiko ir pamušinėti teniso kamuoliuką Nuotr.: Reuters – Scanpix
Krepšinio meka vadinama „Madison Square Garden“ arena Niujorke Nuotr.: AFP – Scanpix
„Knicks“ puolėjas Carmelo Anthony po trejų rungtynių pertraukos grįžo į aikštę Nuotr.: AP – Scanpix
Latvis Andris Biedrinis rungtynes stebi iš šalies Nuotr.: AP – Scanpix
Kyrie Irvingas plačiais žingsniais įveikia „Celtics“ gynybą Nuotr.: Reuters – Scanpix
Kanadietis tenisininkas Milošas Raoničius per „Raptors“ rungtynes rado laiko ir pamušinėti teniso kamuoliuką Nuotr.: Reuters – Scanpix
Krepšinio meka vadinama „Madison Square Garden“ arena Niujorke Nuotr.: AFP – Scanpix
Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) sezonui sutrumpėjus beveik dviem mėnesiais, šiemet stipriausi pasaulio krepšininkai varžosi pašėlusiu tempu. Kasdien NBA lygoje sužaidžiama daugybė rungtynių, o jas sekti padeda tinklalapis „BasketNews.lt“.
Vasario 1-osios rungtynių apžvalga

Nuovargis? Sausio mėnesį NBA komandos per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 94,2 taško. Tai mažiausias vieno mėnesio vidurkis nuo 2004 metų kovo, kai komandos rinkdavo po 94,1 taško.

Karjeros rungtynės
. Klivlendo „Cavaliers“ aukštaūgis Andersonas Varejao mače su Bostono „Celtics“ pelnė 20 taškų ir atkovojo 20 kamuolių, taip pirmą kartą karjeroje surinkdamas tokius rodiklius. Šį sezoną vos dar keturi žaidėjai yra per rungtynes pelnę bent 20 taškų ir atkovoję bent 20 kamuolių.

Klaidos. Atlantos „Hawks“ per mačo su Toronto „Raptors“ pirmąjį kėlinį prarado net 8 kamuolius. Per likusius tris ketvirčius Atlantos ekipa suklydo vos 7 kartus.

Sūpuoklės. Užvakar išvykoje 21 taško skirtumu įveikę Naujojo Džersio „Nets“, šiąnakat Toronto „Raptors“ 23 taškais pralaimėjo „Hawks“ komandai. Toronto ekipa tapo pirmąja per pastaruosius 15 metų, taip skirtingai sužaidusi dvejas rungtynes paeiliui išvykoje ir namie.

Sugrįžimas. Trejas rungtynes dėl traumos praleidęs Carmelo Anthony pergalingai sugrįžo į aikštelę. Praėjusios nakties mače Anthony pelnė 25 taškus, o jo Niujorko „Knicks“ 113:86 sutriuškino Detroito „Pistons“ bei nutraukė trijų nesėkmių seriją.

Lawsonas. Denverio „Nuggets“ gynėjas Ty Lawsonas grįžo į aikštę po dvejų dėl čiurnos traumos praleistų rungtynių. Jis pelnė 12 taškų, tačiau „Nuggets“ po pratęsimo nusileido „Grizzlies“.

Bauda. Žaisdamas šešioliktas sezono rungtynes, latvis Andris Biedrinis pagaliau pataikė baudos metimą. Iki tol jis buvo prametęs visus 4 metimus.

Šimtas. Antras rungtynes iš eilės Los Andželo „Lakers“ komanda rungtynėse perkopė 100 taškų ribą. Iki tol jie net trylika mačų paeiliui nesurinkdavo 100 taškų.

NBA statistikos lyderius rasite paspaudę čia.

Visi rezultatai:

Golden State Warriors Sacramento Kings 93-90 stat »
Los Angeles Lakers Charlotte Bobcats 106-73 stat »
Memphis Grizzlies Denver Nuggets 100-97 stat »
New York Knicks Detroit Pistons 113-86 stat »
Indiana Pacers New Jersey Nets 106-99 stat »
Cleveland Cavaliers Boston Celtics 90-93 stat »
Toronto Raptors Atlanta Hawks 77-100 stat »

Dienos penketukas
 
30 naud. balų 30 naud. balų 29 naud. balai 29 naud. balai 25 naud. balai
Andrew Bynumas (Los Andželo „Lakers“): Žaidžiant su viena silpniausių lygos komandų (Šarlotės „Bobcats“), Bynumui užteko 32 minučių, kad atliktų dvigubą dublį (20 taškų, 11 atkovotų kamuolių).




Andersonas Varejao (Klivlendo „Cavaliers“): Nusižengsime taisyklėms, kad renkami tik laimėję krepšininkai. Varejao atliko įspūdingą dublį (20-20), o „Celtics“ vyriausiasis treneris Docas Roversas jį pavadino vertu vietos žvaigždžių rungtynėse.
Landry Filedsas (Niujorko „Knicks“): Jis nėra toks žymus kaip Carmelo Anthony ar Amare'as Stoudemire'as, bet Landry svariausiai prisidėjo prie pergalės prieš „Pistons“ (18 taškų, po 5 atk. ir per. kam., 3 rez. perd.).



Joe Johnsonas (Atlantos „Hawks“): Kas minutę rinkdamas po tašką (30), jis pateko į „Hawks“ istoriją. Joks kitas komandos gynėjas per pastaruosius 20 metų nėra pelnęs tiek daug taškų per tiek mažai laiko.




Paulas George'as (Indianos „Pacers“): Mačai su „Nets“ George'ui tampa vienu malonumu. Pirmojoje tarpusavio dvikovoje jis pelnė 20 taškų, o praėjusią naktį surinko daugiausiai karjeroje – 24 taškus. Per šias dvikovas jis įmetė 16 metimų iš 21.

Dienos epizodų dešimtukas:



Visų rungtynių santrauka:



Dienos akimirka:

Kobe Bryantas nuo atsarginių suolo stebi komandos draugų žaidimą
Kobe Bryantas nuo atsarginių suolo stebi komandos draugų žaidimą
Nuotr. AP – Scanpix

Komentarai:
AnonimasTDaY (-1.34)Gee TOP10 dunks of the year.Toks pats dėjimas kaip griffino, tik be baudos puolime, bet neeee, gi Griffinas žvaigždė.Arba ketvirta vieta dešimtuko - būtų lebronas ir wade'as, būtų pirma vieta.Ar tu durnas. kur pas griffina prazanga? Taigi visu pirma perkinsas buvo restricted area kur tikriausiai zinai kad off prazangu nera, cia tikriausiai buvai pamirses :D . O visu antra jis buvo pasokes kas reisia kad nebuvo padejes abieju koju ant zemes tik tada skirimos off prazangos :D . Visiskas durnius .


Remias ant žmogaus, prilaiko jo rankas - off foul.
2012-02-01
-3
Atsakyti
anonimas
nuejau i tday profili. tai visi komentarai arba apie kobe arba ant kitu stumia.visur trolina
2012-02-01
+2
Atsakyti
to albinas
Supuvus tavo sąžinė, albinai
2012-02-01
-3
Atsakyti
jie niekas dar nepastebejo
tai as pastebiu,kad cia ne vasario 1, o sausio 30 pulsas:)
2012-02-01
-7
Atsakyti
albinas
Siulau gerai užsidirbti be dideliu pastangu!!!

Man pavyko gerai užsidirbti bunant namuose, pabandykite ir Jus!!!

Viename iš skelbimu aš perskaiciau apie ši darba ir nusprendžiau pabandyti. Skelbimas sudomino galimybe per kelias savaites užsidirbti pakankamai pinigu, idedant tik 12 litu. Iš pradžiu nepatikejau, bet vis tiek perskaiciau. Taigi, skelbimas siule persiusti po 2 litus i kiekvieno saraše esancio asmens banko saskaita, paskui išbraukti pirma saskaitos numeri ir irašyti savo saskaitos numeri i paskutine šešta eilute, ir patalpinti ši straipsni kaip imanoma daugiau forumu ir skelbimu (200 forumu, skelbimu, elektroniniu laišku – tai užtikrinantis skaicius). Supratau, kad apgaules cia nera. Be to, pervedes šešiems žmonems po 2 litus, pat nieko neprarasiu, galu gale pradžiuginsiu kita. Ir man pavyko!!!

Po keliu dienu man i saskaita pradejo kauptis taip reikalingi pinigai… Per pora savaiciu susikaupe apie 200 litu, po triju savaiciu prisidejo dar apie 500 litu. Ir ši suma po truputi toliau dides. O prasidejo tik nuo 12lt. Aš Jums pažadu, jeigu Jus tiksliai seksite mano instrukcijas ir neturesite vilciu gudrauti, jus pradesite gauti daug daugiau pinigu, negu tikites, per daug nesistengdami.

Siulau perskaityti šia informacija pora kartu ir išsaugoti savo kompiuteryje, sekti instrukcija ir pinigai ateis. Juk tai paprasta!!! Patys suprantate, kad tai absoliuciai legalu, tai tik bankine pinigu pavedimo operacija, ir Jusu indelis yra tik 12 litu ir pora valandu internete. Jus niekuo nerizikuojate ir nieko neprarandate, tiesiog pasitikite kitais žmonemis, ir taip pradžiugindami kitus, patys uždirbate. Tai tikrai veikia!!! Visa tai sekmingai veikia del dalyviu sažiningumo.

Trys paprastos taisykles:

1. Jei dar neturite, Jums reikia atsidaryti saskaita bet kuriame Lietuvos banke.

2. Pirmiausia I žemiau esancia 6 banko saskaita perveskite 2 litus. Po to perveskite po 2 litus ir i sekancias banko saskaitas. Visa tai ivykde, Jus padarote paslauga, gražu gesta, ir taip pat prašote teisetos paslaugos, už kuria mokate.

1. LT377044000134646881

2. LT257300010125170443

3. LT757044000941610246

4. LT357300090125170443

5. LT427044000212644006

6. LT647300010112356720

3. Ši mano laiška keiskite kaip norite, bet išlaikykite pagrindine ideja, išplatinkite šita straipsni kaip imanoma daugiau (aš jums siulau bent dviejuose šimtuose, kad užsitikrintumete dideli uždarbi, kuris Jums taip reikalingas) straipsniu ,forumu ir naujienu juostu, skelbimuose arba asmeniniais laiškais - kuo daugiau informacijos pasklis apie ši straipsni, tuo didesnes bus Jusu pajamos! Jos tiesiogiai priklauso nuo Jusu ir tai turbut yra džiugiausia dalis. Nera ko prarasti - tik 12 litu, ir kelios valandos nesunkaus darbo internete!!!

Užsiimkite tuo dabar, tiesiog nera ko atideti rytdienai. Tai paprasta ir pelninga. Juk yra del ko, taip stengtis?

Šiame versle svarbiausia buti sažiningam, kitaip nieko nesigaus. Man pasiseke pasiseks- ir Jums!
2012-02-01
+6
Atsakyti
Anonimas
TDaY (-1.34)

Gee TOP10 dunks of the year.

Toks pats dėjimas kaip griffino, tik be baudos puolime, bet neeee, gi Griffinas žvaigždė.

Arba ketvirta vieta dešimtuko - būtų lebronas ir wade'as, būtų pirma vieta.

Ar tu durnas. kur pas griffina prazanga? Taigi visu pirma perkinsas buvo restricted area kur tikriausiai zinai kad off prazangu nera, cia tikriausiai buvai pamirses :D . O visu antra jis buvo pasokes kas reisia kad nebuvo padejes abieju koju ant zemes tik tada skirimos off prazangos :D . Visiskas durnius .
2012-02-01
+2
Atsakyti
http://heon-mu.net/index.php?op=pakvieti... Daugiau informacijos !!! Patikimas saltinis :) Daugiau NBA straipsniu.
2012-02-01
Atsakyti
bee
ai nu ko jus kreipiat demesi i ta tday, jam belekuris kobes lay up'as grazesnis uz ta griffino dejima, susitaikykit :)
2012-02-01
+2
Atsakyti
D_FlashBet Kleiza baudas pradėjo mest kaip Nash'as,jau kelerias rungtynes iš eilės neprameta :O ,baudų pataikymas ~90%,praeitą sezoną iki tokio procento Kleizai daug trūko,atrodo ir negalėdamas stipriai judėti Kleiza nemiegojo kol buvo traumuotas ;D,šiaip tai stabilumo trūksta nors manau jai žaisti stabilesnėje komandoje tai ir jo rezultatai nebūtų tokie skirtingi kiekvieną dieną.


Sake gi kad treniruoja visa kitka ka imanoma, neskaitant traumos. Tai metyt nuo baudu tikrai laiko turejo :D
2012-02-01
-4
Atsakyti
.....
TDaY strikes again.
2012-02-01
+1
Atsakyti
nu nežinau , kam GEE dėjimas yra geresnis nei Griffino. Turbūt vienetam.

Laukiam Heat revančo Milvokyje .!
2012-02-01
+5
Atsakyti
Woo_haaaBiedrinis tai itin agresyvus priekines linijos zaidejas - 5 mestos baudos per 16 rungtyniu :D:D:D:D


Niekam nepaslaptis, kad kontakto žiauriai nemėgsta šitas žaidėjas..
2012-02-01
+2
Atsakyti
Bet Kleiza baudas pradėjo mest kaip Nash'as,jau kelerias rungtynes iš eilės neprameta :O ,baudų pataikymas ~90%,praeitą sezoną iki tokio procento Kleizai daug trūko,atrodo ir negalėdamas stipriai judėti Kleiza nemiegojo kol buvo traumuotas ;D,šiaip tai stabilumo trūksta nors manau jai žaisti stabilesnėje komandoje tai ir jo rezultatai nebūtų tokie skirtingi kiekvieną dieną.
2012-02-01
-3
Atsakyti
Paul George dėjimas įspūdingas, norėčiau jį pamatyti dėjimų konkurse (:
2012-02-01
-1
Atsakyti
Landry Filedsas KLAIDA
2012-02-01
-8
Atsakyti
xx
to Tday absoliutus lolas, sulygino dejimus :D totalen asilen :D
2012-02-01
Atsakyti
nesamone
bet dienis akimirka tai epinė...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-02-01
+3
Atsakyti
Anonimas
jei kazkam gee dejimas geriau uz griffina, tai kleiza tada geresnis uz nowitcki..

visiskai nesulyginami dejimas.. grifinas visiskai per zmogu dejo ir dar per koki dideli.. gee dejo praktiskai be jokio pasipriesinimo...

bet gee geras tikrai dunk..

as asmeniskai williamso dejima deciau i 3 vieta, gee antroj o tas per nugara 1.. bet kiek zmoniu tiek nuomoniu... ai bet jei galvoji kad gee geriau idejo nei griffinas tai reiskia tavo mastymas nestandartinis..bet tai ner blogai :)
2012-02-01
+5
Atsakyti
Gee TOP10 dunks of the year.

Toks pats dėjimas kaip griffino, tik be baudos puolime, bet neeee, gi Griffinas žvaigždė.

Arba ketvirta vieta dešimtuko - būtų lebronas ir wade'as, būtų pirma vieta.
2012-02-01
+2
Atsakyti
Seip jo, arba LeBronas, Wade'as, Griffin'as, Kobe dazniausiai buna pastoviai pirmose vietose kai toki pat dejima atlike kiti zaidejei uzima 8-5 vietas :D
2012-02-01
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.