Šiaurės Amerikos Nacionalinės koledžų atletų asociacijos (NCAA) krepšinio turnyro nugalėtojais šį sezoną tapo Floridos universiteto studentai. Jie čempionato finale 73:57 (36:25, 37:32) įveikė UCLA universiteto komandą ir pirmą kartą komandos istorijoje tapo NCAA turnyro nugalėtojais.

Pastaruosius penkerius metus į „Kovo beprotybės" kovas patekdavusi Floridos universiteto komanda visada iš jo pasitraukdavo po pirmojo turnyro etapo.

Floridos universiteto žaidėjai prie čempionų titulo priartėjo jau antrojo kėlinio pradžioje, kuomet po Corey Brewerio tritaškio jų persvara pasiekė 18 taškų (45:27).

Nugalėtojų ekipos vyriausiasis treneris Billy Donovanas po mačo išskyrė auklėtinių gynybą. Anot Donovano pasiaukojanti gynyba buvo pagrindinė pergalės priežastis: „Visi mūsų krepšininkai pastarąsias pusantros dienos klausėsi kalbų vien tik apie gerą UCLA universiteto gynybą".

Nugalėtojams J.Noahas pelnė 16 taškų, L.Humphrey surinko 15, o A.Horfordas įmetė 14.

UCLA universiteto komandoje rezultatyviausias buvo J.Farmaras, surinkęs 18 taškų. R.Hollinsas ir A.Affalo pelnė po 10 taškų.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.