Eurolygos klubų reitingas (XII)

2012-02-06 09:35
Jonas Miklovas, „BasketNews.lt“ korespondentas
Komentarai:
pajarolt


senas straipsnis, paziurekit i komentatorius, daugelis ten prisipazysta kiek patiems metuku. Suprasit is kur tiek "protingu" komentaru.

http://www.basketnews.lt/news-40942-brit...
2012-02-06
-1
Atsakyti
usasBennet kai nusluoste nosis zalfaniams, italai septinti sedi, o tie pranasavo bennetui autsaiderio role grupeje.. :D Zalfaniai dabar prisiminkit sena lietuvaiciu patarle 'kaip sauksi taip ir atsilieps' :D


tu turbut nematei tu rungtyniu,kad cia skambiom frazem drabstais,isvargo jie tas rungtynes,o kai du paskutiniai isiimetimai skriejo i uzribius susvilpe baudas-va cia kamuolys apvalus,nes galejo ir nesusvilpt abejotinoi situacijoj ir pergale butu Zalgirio buvus,aisku negalima pateisint kai isbarstai 13 tasku-bet nieks ten nieko nesluoste,arba tau ne krepsini ziuret,nes nesupranti tu jo isskyrus galutini rezultata
2012-02-06
+9
Atsakyti
Mjoo nesiseka musu komandai eurolygoje nors tu ka :(
2012-02-06
-10
Atsakyti
jamexxxxxna ka geda Lietuvos krepsiniui tesiasi toliau, metai is metu


aha,niekaip antros komandos negalim i Eurolyga pratumt,kaip kapstos eurocupe taip kapstos-va Zalgiris bent i Top 16 papuole,vadinasi 16-uke stipriausiu Europos komandu,o Rytas?..
2012-02-06
-2
Atsakyti
toksbasketnews degraduoja akivaizdziai, visi normalus zmones bega i krepsinis.net, ten rimtesnio pobudzio komentarai, o cia mazvaikiu mazvaikiai komentuoja, tuo tarpu vienas net nebaudziamas ""usas"" turbut taip patiko adminams, kad jo deka komentarai skrieja non stop kad net nebanina jo. He hebasketnews laikinas projektelis ..
tenka sutikt su tavim. pries tris metus panasiai,del sios priezasties,nusprendziau is knet pereit i basketnews,o dabar ziuriu,kad teks vel ieskotis normalaus puslapio,kur galima daug maz normaliai su kitais komentatoriais bendraut. Cia jau isvis srutu duobe patapo bnews :( nors pagal informacijos pateikima ner lygiu jiem.
2012-02-06
+3
Atsakyti
Žalgiris. 0-6, iš kartos į kartą. ;DD
2012-02-06
-2
Atsakyti
gale ir gale vekasi. atsibodo jau
2012-02-06
-6
Atsakyti
na ka geda Lietuvos krepsiniui tesiasi toliau, metai is metu
2012-02-06
-4
Atsakyti
Anonimas
zjbs popovicius!!! kad daugiau tokiu ten butu
2012-02-06
-1
Atsakyti
toks
basketnews degraduoja akivaizdziai, visi normalus zmones bega i krepsinis.net, ten rimtesnio pobudzio komentarai, o cia mazvaikiu mazvaikiai komentuoja, tuo tarpu vienas net nebaudziamas ""usas"" turbut taip patiko adminams, kad jo deka komentarai skrieja non stop kad net nebanina jo. He he

basketnews laikinas projektelis ..
2012-02-06
+2
Atsakyti
Adminai toliau sėdi ir nieko nedaro o usas su savo chebra rašinėja nesąmones. Tyčiojasi ne tik iš Žalgirio bet ir iš viso bn kolektyvo :D
2012-02-06
+9
Atsakyti
vasia gerulaitis
Zalgiriui reikia laimeti pries Barcelona ir is karto i 2 vieta pakyla sitoje lenteleje.BBL3 vietos laimetojai tik gali pasvajoti apie Eurolyga ir gali pamirsti tuos laikus kai zaide Eurolygoje.Cia jau istorija kazkada zaide auksciausioje lygoje taciau iskriito negryztamai.Netikiu ir tuo jog kibiro lygoje kazka pasieks.
2012-02-06
+4
Atsakyti
Realus siekis - Euro 12
Akivaizdu, kad turime realius šansus patekti tarp 12 Europos komandų. Turint omenyje, kokį griaunamąjį darbą atlieka buratin buratinov , tai neblogas rezultatas.
2012-02-06
+4
Atsakyti
centurijonas


tavo supratimas labai silpnas tenka pripazint... Palyginciau pvz su futbolo federacijos pykciu ant krepsinio. Ne tai kad kovotu uz save ir t.t. bet baksnoja i krepsinio federacija ir pyksta ant jos. Del EL panasi situacija. Taigi duotos 2 vietos Lietuvai, jum tereikia ta antra kelialapi pasiimt, kas blogai as nesuprantu? visos galimybes sudarytos tik laimekit LKL arba reikejo atrankoje nugalet... Suprasciau latvius, jei jie pyktu sakydami, kad vietoje 2 vietu lietuvai, duotu viena mum kita Latvijos cempionam. O dabar jie tegali patekt tik kibiro taure laimeje. cia latvius kaip pavyzdi pateikiau. O jum, nematau jokio tikslo cia putotis del to, kad nepakliuvot, nes patys del to kalti. Dabar atrodot kaip pikti kaimynai, kurie nelaistydami vejos nervuojasi, kodel pas laistanti zole zalesne...
2012-02-06
+6
Atsakyti
rytfaniai protu nepasizymi
EL yra Cempionu lyga, tokie projektai kaip Rytas ten yra NEPAGEIDAUJAMI !!! Pats Bertomeu pasake. Jau turejot proga pasirodyt EL, bet nieko nenuveiket.

kiek jum kartot galima ta pati? ar isverst i lenku kalba?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-02-06
+2
Atsakyti
medinukasVardenis_usasNesupratau? Kodel zalgiris 14 po 3 pralaimejimu? Juk turi buti tvirtai isitvirtine 15 vietoj ir laukti kol milanas laimes.O kodėl ryto iš vis nematau šitam reitinge?Ryto cia nera, nes tokia legenda is koloneles uzima be reikalo Lietuvos vieta Eurolygoj ir daro geda, butu visiems geriau jeigu jos cia nebutu, tada ir Rytas butu;)


reikejo pernai i top 8 patekt. Arba nugalet lkl ta "nevykusio" Zalgiri. Arba bent nuo galatasary nepasikraut atrankoje. Nu zodziu turejote tu galimybiu net 3. bet tokie saunuoliai ir patys budami (kaip vienas balta panose kazkada sake): "visa galva stipresni uz kitus", nepatekot... gal tektu pripazint, kad ir neesat verti EL zaist. Juolab zaidete siemet nesuviena EL komanda (pvz Prokomas net i top16 nepateko), bet pergales nemaciau...
2012-02-06
+3
Atsakyti
usasTo Vardenis. Todel, kad rytas kitam europos turnyre skina pergales :)


NKL, kur rytui vieta, irgi Europos turnyras. Kas pasakys, kad ne? :DDD
2012-02-06
+7
Atsakyti
del popo net neabejojau. nesiziuri man jo zaidimas nesiziuri visiskai. Kad ir kaip nekristu metys noredamas ta svo tritaski viena imest butinai, gali net kitoje aikstes puseje but... o ir izaidimas jo, dauzyt iki paskutines sekundes tie vidurio linija, o tada jau kam nors pafasuot ir tegu uzsip... Nu dar kai jau tas uzsip.. tada rankom paskesciot.
2012-02-06
Atsakyti
Visgi Romka buvo teisus - pragriesas vyksta. Kita savaite zalgiris pakils iki 13 vietos poto iki 11-12 ir po rungtyniu su bennet turedami rezultata 0-6 isvis bus 8-10 vietoj reitinge, gal net i top8 prasimus. Svarbiausia, kad pragriesas vyktu ir nesustotu! UZ ZALGIRI!
2012-02-06
-2
Atsakyti
To usas
Pataisom:

Todel, kad rytas Europos kaimu klubu lygoje renka pergales
2012-02-06
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.