Beprecendentis įvykis Radviliškyje – „Šiaulių“ fanas užpuolė krepšininką

2012-02-12 21:49
Mantas Bertulis, „BasketNews.lt“ korespondentas
Radviliškyje vykusiose LKF DNB taurės turnyro rungtynėse tarp Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ir „Šiaulių“ ekipų užfiksuotas neeilinis įvykis – pastarosios komandos sirgalius užpuolė varžovų krepšininką Paulių Morkeliūną.

Visą mačą šiauliečiai reiškė pretenzijas teisėjams ir ketvirto kėlinio viduryje įtampos neišlaikė šios ekipos sirgaliai.

Dėl kamuolio susigrūmė Mindaugas Žukauskas ir Morkeliūnas, o pastarasis pargriuvo ant parketo. Netrukus vienas „Šiaulių“ fanas įbėgo į aikštelę ir užsipuolė Pasvalio komandos puolėją.

Aistruolis greitai buvo sutramdytas apsaugos darbuotojų ir turėjo palikti areną.

Radviliškio arenoje komandų sirgalius nuo krepšininkų neskyrė niekas. Nebuvo jokių užtvarų ar reklaminių blokų, o fanai po abejotinų teisėjų sprendimų kartais net įeidavo į aikštelę.

Po mačo kiti „Šiaulių“ komandos fanai atsiprašė varžovų ekipos sirgalių už tokį jų kolegos elgesį.
Komentarai:
to radviliškis
nu čia tai pavarei, žmogau. tai dabar leiskim fanams teisėjauti - taisyti teisėjų klaidas. tegu jie vaikšto po aikštelę ir stumdo žaidėjus. tokie "fanai" nepuošia Šiaulių sirgalių. be to, neieškokim kaltų dėl savo nesėkmių. Šiauliai stringa ir tai akivaizdu. jei Žukauskas centre lošia, tai ko norėti. susitvarkykit savo darže ir tada loškit, o ne puldinėkit ant visų.
2012-02-14
-4
Atsakyti
radviliskis
mokeliunas pastoviai su alkunem eina ir traumuoja zaidejus ne viena komanda yra sakiusi o teisejai tylejo nemato jo baudu galu gale zukauskui truko kantrybe kad teisejai neskiria jam baudos is tikruju tai nepuosia krepsinio sitas zaidejas zaidzia nesvariai bet atsisedus labai graziai matosi baudos arba tepasiziuri irasus ir pamatys kas kaip yra.
2012-02-13
-1
Atsakyti
toks jausmas kad vilniuj ir kaune fanai auksiniai nk bloga jie nedaro, uztenk kelis metus atgal paziuret vilniu:j kazkas uzpuole tuometini ryta zaideja H. Price, kaune i aikste skarbonkes mete
2012-02-13
+7
Atsakyti
o ka?
uzpuole krepsininka? tai ka krepsininkai dabar lietuvoje kaip sventos mergeles marijos - nelieciami.. krepsininkas ir zmogus ir jei pats rekauja pats ir gauna
2012-02-13
+13
Atsakyti
As apie krepsini kalbu, o ne apie reklaminius stendus. Ir as turejau galvoje kas Radviliskieciams tai buvo proga pamatyti auksto lygio krepsini, nes rungtynes buvo grazios, idomios, Siauliams pavyko pasivyt nutoliusias Pieno zvaigzdes ir pabaigoje sukurt intriga, abi komandos ne LKL autsaideriai, abi komandos turejo savo fanus ir gara palaikyma is abieju pusiu, o Radviliskyje NKL tokiu dalyku nebuna :)
2012-02-13
+11
Atsakyti
Mindaugs50komentaru ir nei vienas nezino apie ka kalba...Visu pirma Morke ne siurksciai subaudavo zukauska o paprastai, tiesiog neiskarto atidave kamuoli siaulieciams o laike ji rankose, Zukauskas ant emociju ciupo ta kamuoli is Morkeliuno ir ji perverte, tai ir kilo susistumdymas. Kadangi buvo karstas rungtyniu taskas tai ir Siauliu fanai keli(gal tie kurie girtesni) puole i aikste, bet nieko ten nebuvo ipatingo. Viskas normaliai, Pasvalys nepyksta, emocijos ir tiek, pasitaiko. Po rungtyniu paspaudem rankas ir issiskirstem, grazios rungtynes, nebloga svente radviliskiui, auksciausio lygio :)


auksciausio lygio,kai net reklaminiai stendai netrukde fanam ieit i aikste pareikst savo nuomones? jo,cia tai lygis Zvaigzdziu..
2012-02-13
-8
Atsakyti
:DD
Kada cia buvo antraste , kad Basketnews ir Siauliai artimai bendrauja bei Basketnews padeda Siauliam garseti ar kazkas panasaus , o dabar ka matom? Basketnews , nepuskit burbulo is nieko...
2012-02-13
-6
Atsakyti
Mantui Bertuliui
Kam cia kuri pigias sensacijas ir tokiais straipsniais juodini Siauliu komanda, jei net pats Morkeliunas sako, kad nieko ten nebuvo. Tiesiog vienas neblaivus veikejas ispuole į akste gindamas Zukauska ir pradejo skericiotis. O Siauliu fanai atsiribojo nuo sio girto veikejo elgesio ir po rungtyniu atsiprase Pasvalio sirgaliu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-02-13
+5
Atsakyti
Tomas
Tiesa, rimtesnio incidento pavyko išvengti, o į aikštelę įsiveržusį aistruolį sulaikė apsaugos darbuotojai.

Pats krepšininkas šio incidento nesureikšmino. "Niekas niekam netrenkė. Priėjo, kažką bandė rėkti, nustūmiau į šoną ir viskas tuo pasibaigė", - socialiniame tinkle paskelbė P.Morkeliūnas.
2012-02-13
+8
Atsakyti
Galvoju, kad zalgirio fanai laubiau linke smurtaut
2012-02-13
-8
Atsakyti
to to
Kad vienas gulėjo tai nieko tokio, bet ar rašė kur, kad šiauliečiui visą snukį sumalė ir nosį sulaužė?
2012-02-13
-6
Atsakyti
vardasmorkeliuno vietoj, ta prasigerusi prasimyzusi asila cigona buciau nuspyres ir vsio..


na matai markeliunas zimei protingesnis nei tu,matyt dar pieniuka is mamos papuko geri,nes mastaai kaip vaikas
2012-02-13
-2
Atsakyti
apgailetini komentarai,mysciojimas ir pilstymas is tuscio i kiaura.visur buna nesusipratimu su sirgaliais,tik apsauga gali tai sutramdyti,o jai ir sale ir apsauga neatitinka tokio lygio standartu,vadinasi organizatoriai padare klaida ir turetu dali atsakomybes prisiimti sau.siauliu fanai atsiprase,morkeliunas nenukentejo o jus cia sisiojat is baimes,gal kad kita kart sitas bicelis isspardys jums uzpakalius jusu arenoj ar kaip?
2012-02-13
+3
Atsakyti
50komentaru ir nei vienas nezino apie ka kalba...

Visu pirma Morke ne siurksciai subaudavo zukauska o paprastai, tiesiog neiskarto atidave kamuoli siaulieciams o laike ji rankose, Zukauskas ant emociju ciupo ta kamuoli is Morkeliuno ir ji perverte, tai ir kilo susistumdymas. Kadangi buvo karstas rungtyniu taskas tai ir Siauliu fanai keli(gal tie kurie girtesni) puole i aikste, bet nieko ten nebuvo ipatingo. Viskas normaliai, Pasvalys nepyksta, emocijos ir tiek, pasitaiko. Po rungtyniu paspaudem rankas ir issiskirstem, grazios rungtynes, nebloga svente radviliskiui, auksciausio lygio :)
2012-02-13
-9
Atsakyti
nu atsiprasau
Jau kai parasot tai parasot :D uzsipuole vargseli morkeliuna :D tas fanas labai mldc, kaip ir visi kiti puole gint zukauska, nes morkeliunas pradeja ten kazka skereciotis. nejaugi visi stoves ir ziures kaip musiski skriaudzia. Normali situacija, tas fanas nei puole nei muse, gynybiniais sumetimais padejo savo mylimos komandos nariui. O istikruju tai tam morkai reikeja vistik i ausi dar uzmest. respect visiem buvusiam fanam, palaikymas buvo neeilinis, kad toks uzsivedimas namie butu, nepralostumem iswis.
2012-02-12
-2
Atsakyti
citata:

Pats krepšininkas šio incidento nesureikšmino. "Niekas niekam netrenkė. Priėjo, kažką bandė rėkti, nustūmiau į šoną ir viskas tuo pasibaigė", - socialiniame tinkle paskelbė P.Morkeliūnas.
2012-02-12
Atsakyti
Nebukit siaulieciai wilnonskiu lygio, tai tie eina i kitu komandu rungtynes kad uzpult priesininku fanus, puikus pavizdys kai Zalgiris zaide su sakalais, arba Zalgiris pries neptuna, wilno pelnytai uzsitarnavo buduliu sostines varda, su kuo tuos degradus ir sveikinu.
2012-02-12
+1
Atsakyti
"o fanai po abejotinų teisėjų sprendimų kartais net įeidavo į aikštelę. " gal nebekliedėkit, niekas į aikštę nėjo. Teisėjų darbas labai abejotinas, bet tikrai nepateisinu tokių veiksmų. Manau tokie fanai nereikalingi, tai suprata ir likusieji fanai. Siūlyčiau neįleist to piliečio į Šiaulių rungynes, ne pirmą kartą jis išsišoka.
2012-02-12
-7
Atsakyti
Nelenkas
Kaip sakoma net familii bez uroda, bet kuom skiriasi siaulieciai nuo lenku, kad urodui pasireiskus ne ginti ji puola, bet atsiprase fanu vardu, nors jie tai nekalti, kad vienam smegenys kreivos. Galu gale, jei jau uzkniso negyvai, tai teisjui duok i liustra
2012-02-12
-12
Atsakyti
If you have an iphone/ipad or ipod, first thing to do is jailbreak it.

Once jail broken.

1) Go to cydia , add this source : cydia.xsellize.com

2). Once the source is added, then go to seach and type iapcracker, download and install it.

3) Then go on the NBA.tv app, go more more, account, click buy now, and you have free league pass, it should say "thank you for your purchase" that's when you know it's successfully jail broken, if it asks you to pay then it didn't work, try it again.
2012-02-12
+11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.