„LKKA-Aistės“ pasipuošė gėlių žiedais
„LKKA-Aistės“ pasipuošė gėlių žiedais
Nuotr. LKKA Aistės
Maždaug pusšimčio įvairių rekordų autorius floristas ir dizaineris Modestas Vasiliauskas Meilės dienos išvakarėse gėlėmis papuošė moterų krepšinio komandos „LKKA – Aistės“ krepšininkes.

Šios šventės iniciatorius ir rėmėjas buvo „LKKA Aistės“ rėmėjas, aprangos gamintojas RIND. Įmonės vadovas Andrius Kamarūnas džiaugėsi visai neseniai DNB LKF taurėje iškovota „LKKA Aisčių“ trečia vieta ir linkėjo, jog ši komanda būtų matoma, žinoma ir aišku, stipri.

Kauno naktiniame klube „Glamour Latino“ dizaineris-floristas Modestas Vasiliauskas per maždaug keturias valandas krepšininkėms sukūrė įspūdingų karūnų kolekciją „Gėlių misterija“. Puošmenoms floristas panaudojo per tris tūkstančius tulpių, orchidėjų, gvazdikų, gerberų, ciklamenų ir gubojų žiedų.

Besiruošdamos pasirodymui sportine apranga vilkėjusios žaidėjos vis žvilgčiojo į veidrodžius. Jos tvirtino, kad žiedų karūnos gražios, tačiau gana sunkios. Demonstruodamos kolekciją moterys publikai neleido pamiršti, jog jos – krepšininkės. Kiekvienas modelis į klube pastatytą krepšį mėtė širdelės formos raudonus balionus.

Po pasirodymo krepšininkės buvo pakviestos į fotosesiją. Tuo metu publika rinko labiausiai jai patikusią sportininkę. Daugiausia gerbėjų balsų surinko šviesiaplaukė 32 metų krašto puolėja Jolanta Marmienė. Publikos numylėtinei visų akivaizdoje Vasiliauskas iš gėlių sukūrė karalienės aprangą.

Pirmą kartą modelio duonos išbandžiusi moteris tvirtino tik dabar supratusi, kad pasiruošti pasirodymui, žingsniuoti podiumu ir fotografuotis nėra paprasta, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio.

„Per rungtynes patiriu tikrai mažiau jaudulio. Modelių darbas man pasirodė sunkesnis nei krepšininkių“, – neslėpė sportininkė.

Komandos „LKKA – Aistės“ direktorius Petras Aleksonis tikino, jog taip atrodančios sportininkės į krepšinio aikštelę neišbėgs. Tačiau pažadėjo išleisti gėlėmis papuoštų komandos narių vasaros kalendorių.

Renginyje dalyvavo daug gerai žinomų svečių – žurnalistė, poetė Dalia Teišerskytė, Kauno ceremonmeisteris gerbiamas Kęstutis Ignatavičius, neseniai susikūrusio garsaus krepšininko – Rimanto Kaukėno atstovai.

Nuostabią aplinką šventei suteikė ir renginio viena iš rėmėjų buvo naktinio klubo „Glamour Latino“ vadovė Inga Budrienė.

Šv. Valentino dienos progai skirtame renginyje skambėjo dainininkės Aistės dainos.
Komentarai:
Anonimas
Ten jis ir be to cia jo nebuvo nes maceinai buvo su 2000 metu gimimo varzybos kurias jie laimejo :)
2012-02-14
+20
Atsakyti
Anonimas
o kuri ten is ju maceina
2012-02-14
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.