Mike'as Dunleavy gali tapti NBA komandos bendrasavininku
Mike'as Dunleavy gali tapti NBA komandos bendrasavininku
Nuotr. AFP – Scanpix
Naujojo Orleano „Hornets“ per artimiausias kelias savaites gali turėti naujus šeimininkus. Skelbiama, kad klubą valdanti NBA veda derybas su dviem pirkėjų grupėmis.

Anot pranešimų, pirmojoje grupėje yra buvęs treneris Mike'as Dunleavy. Jis kartu su Kalifornijos verslininkais Raju Bhathalu ir Larry J. Bensonu yra favoritai įsigyti „Hornets“ ekipą.

„Esame optimistiški, kad pavyks susitarti su pirmąja grupe, – sakė NBA komisaras Davidas Sternas. – Truputį atsiliekame, nes dar nesusitarėme su valstija, tačiau kasdien artėjame prie susitarimo. Tikimės viską pabaigti per artimiausias 7-10 dienų.“

NBA 2010 metų gruodžio mėnesį perpirko „Hornets“ ekipą iš jos ilgamečio savininko George'o Shinno už 318 mln. JAV dolerių.

Dunleavy 17 sezonų dirbo NBA vyriausiuoju treneriu, iki 2010 metų buvo Los Andželo „Clippers“ strategas. Greta trenerio karjeros jis turi ir sėkmingai veikiantį verslą.
Komentarai:
to uz zalgiri [5.80]
idomu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-19
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.