Komentarai:
Majamis
Nieko tokio.. visu varzybu neislosi.. birzeli majamis desis karuna ant galvos o kauketasis senis ir apzeltagalvis ispanas pirmam playoff rounde kris ir gales sau degintis po kalifornijos saule
2012-03-05
+1
Atsakyti
inf81PetrovičiusTie kurie sako, jog Heat neturi priekinės linijos - o tai nėra akivaizdu ir paaiškinama dėl to, jog jie turi tris superstar lygio žaidėjus? Atsisakytų vienos žvaigždės, galėtų normalų startą surinkt su dviem žvaigždėm. Visada tikėjau, kad geriau viena žvaigždė ir daugiau gerų vidutiniokų, nei trys žvaigždės ir po jų šnipštas. Tie kurie palaiko Heat turbūt norėtų ir 5 žvaigždžių, bet TO niekada nebus. Prastas Heat komplektavimas. Bulls ir Oklahoma atrodo geriau, žymei ir manau eis toliau šiemet.Na nzn ar taip jau geriau tureti viena zvaigzde. Chikaga turejo Jordana, Pipena ir Rodmana geriausiai laikais. LA turejao Shaka ir Kobe, Spurs Dunkana, Parketi, Ginobili, Bostonas Piersa, Garneta, Allen, ir Rondo. Heat dabar turi LJ, Wade ir Bosh. Nematau jokiu cia anomaliju. Pastaruju metu cempioniskos komandos turejo po kelis superstarus ir viskas puikiai.


Ar tikrai Bulliai turejo tik 3 zvaigzdes? Turejo jie ir gera starta ir suola. Nepamirsk Kukoc, Kerr, jie puikus zaidejai. Pastarieji cempionai Dallas turejo superzvaigzde Nowitzki ir eile puikiu zaideju kaip: Chandler, Marion, Butler, Terry, Kidd. Toliau Lakeriai be Kobes ir Pau turejo ir ta pati Artesta kol dabar nenusenes, D.Fisheri kuris puikiai atrode per finalus, zinoma A. Bynuma.. Heat nelaimes kol netures padorios priekines linijos, vienintelis Bosh yra stiprus zaidejas, taciau jis tik gerai zaidzia puolime ko visiskai netruksta Heatam, nes tam turi LBJ su DWade,o kas uzkamsytu gynybos skyles po krepsiais - nerasta. Realiausi pretendentai kaip jau sake yra Oklahoma su Chicaga, nes ju komplektacija isties puiki, turi geru zaideju visuose numeriuose ir be to po 1,2 super zvaigzdes kalibro zaidejus.
2012-03-05
-16
Atsakyti
PetrovičiusTie kurie sako, jog Heat neturi priekinės linijos - o tai nėra akivaizdu ir paaiškinama dėl to, jog jie turi tris superstar lygio žaidėjus? Atsisakytų vienos žvaigždės, galėtų normalų startą surinkt su dviem žvaigždėm. Visada tikėjau, kad geriau viena žvaigždė ir daugiau gerų vidutiniokų, nei trys žvaigždės ir po jų šnipštas. Tie kurie palaiko Heat turbūt norėtų ir 5 žvaigždžių, bet TO niekada nebus. Prastas Heat komplektavimas. Bulls ir Oklahoma atrodo geriau, žymei ir manau eis toliau šiemet.


Na nzn ar taip jau geriau tureti viena zvaigzde. Chikaga turejo Jordana, Pipena ir Rodmana geriausiai laikais. LA turejao Shaka ir Kobe, Spurs Dunkana, Parketi, Ginobili, Bostonas Piersa, Garneta, Allen, ir Rondo. Heat dabar turi LJ, Wade ir Bosh. Nematau jokiu cia anomaliju. Pastaruju metu cempioniskos komandos turejo po kelis superstarus ir viskas puikiai.
2012-03-05
-1
Atsakyti
ReFuNCesarMilesSiemet MVP turetu tapti ne LeBronas, ne Durantas, o Kobe. Neitiketinai rungtyniauja budamas tokio amziaus. Visi ji jau buvo bepradeda nurasinet, taciau losia kobikas kaip geriausiais laikais. MVP MVP MVP!MVP renka geriausią lygos žaidėją, o ne pagal žaidėjo amžių. Net jeigu ir rinktume pagal amžių- tikriausiai Nash'as Kobe aplenktų :D Taip, kad tikimybė, kad Kobe gaus MVP ~20%...Kuom Kobe pranoko Lebroną? Kobe 23 n.b., o Lebron 30. Čia tik Lakers pranoko Heat, nes Lebron'as vistiek naudingiau už Kobe žaidė.


sakai 20%, manyciau cia didziausias % kiekis is pretenduojanciu kiti turbut iki 10% nes daug pretenduoja tai kitiem mazi % lieka, taip kad kolkas net ir pagal tave jis favoritas...
2012-03-05
+4
Atsakyti
Tie kurie sako, jog Heat neturi priekinės linijos - o tai nėra akivaizdu ir paaiškinama dėl to, jog jie turi tris superstar lygio žaidėjus? Atsisakytų vienos žvaigždės, galėtų normalų startą surinkt su dviem žvaigždėm. Visada tikėjau, kad geriau viena žvaigždė ir daugiau gerų vidutiniokų, nei trys žvaigždės ir po jų šnipštas. Tie kurie palaiko Heat turbūt norėtų ir 5 žvaigždžių, bet TO niekada nebus. Prastas Heat komplektavimas. Bulls ir Oklahoma atrodo geriau, žymei ir manau eis toliau šiemet.
2012-03-05
+5
Atsakyti
dfgh
sudas heatu centrai bl
2012-03-05
-1
Atsakyti
ne kazkapirmam keliny KOBE 8/10 FG, 18 tasku buvo. na po tokio pirmo kelinio ispudingo galejo ir geriau suzaist, nes rest game 4/13....


Na nieko nuostabaus, kad komanda priklausoma nuo priekines linijos. Visi zinom, kad apart bosh ten nieko nera. Be centro losti dar galima, taciau be centro ir be krasto jau tampi labai pazeidziamas. Be bosh heat priekine linija turbut galima sakyti viena silpniausiu NBA, tiek ant popieriaus tiek ir realybeje. Cury net i 12 netinka, Antony turbut silpniausias startinis centras visoje NBA, Howardas statistas, Huslem savo vietoje, normalus atsarginis.

Taigi be Bosh nemanau, kad Heat gali daug pasiekti ir sie du pralaimejimai nelabai ir stebina.
2012-03-05
+1
Atsakyti
Graudūs Heat centrai be Bošo..žiauru žiūrėt buvo kaip jie nieko padaryt negali..
2012-03-05
-2
Atsakyti
CesarMilesSiemet MVP turetu tapti ne LeBronas, ne Durantas, o Kobe. Neitiketinai rungtyniauja budamas tokio amziaus. Visi ji jau buvo bepradeda nurasinet, taciau losia kobikas kaip geriausiais laikais. MVP MVP MVP!


nematau jokiu problemu, tegul LA laimi vakaru konf ir kobe bus relus pretendentas. Deja nepanasu, kad taip atsitiktu, nebent ivyks tiem mainai. Su Howardu visko gali buti, taciau tuomet, Howardas galetu buti MVP :D

Na bet kobe saunuolis, gal jam tos novatoriskos kraujo siurbimo proceduros is keleno padejo, bent pats jis labai patenkintas, kad nebeliko skausmu.
2012-03-05
-2
Atsakyti
svarbiausia, kad siandien Bulls laimejo :D
2012-03-05
+6
Atsakyti
L.Jamesas pranoko K.Bryantą, tačiau "Lakers" įveikė "Heat" krepšininkus knet antraste. idomiai :D
2012-03-05
-2
Atsakyti
o duhamorai pralaimejo... taip ir maniau, kad Wade viska susiks vel ketvirtan keliny idijotas su savo prazangom. nereikejo Jasmes varyt zaist y heat, o reikejo varyt lost y Bulls tai su jais tai tikrai gali laimet ziedus
2012-03-05
-6
Atsakyti
nemaniau, kad heat taip priklausomi nuo bosho :0 saunuoliai lakers :) O heat reiketu susijimt jei nori ziedu
2012-03-05
+1
Atsakyti
ne kazka
pirmam keliny KOBE 8/10 FG, 18 tasku buvo. na po tokio pirmo kelinio ispudingo galejo ir geriau suzaist, nes rest game 4/13....
2012-03-05
-1
Atsakyti
CesarMilesSiemet MVP turetu tapti ne LeBronas, ne Durantas, o Kobe. Neitiketinai rungtyniauja budamas tokio amziaus. Visi ji jau buvo bepradeda nurasinet, taciau losia kobikas kaip geriausiais laikais. MVP MVP MVP!


MVP renka geriausią lygos žaidėją, o ne pagal žaidėjo amžių. Net jeigu ir rinktume pagal amžių- tikriausiai Nash'as Kobe aplenktų :D Taip, kad tikimybė, kad Kobe gaus MVP ~20%...

Kuom Kobe pranoko Lebroną? Kobe 23 n.b., o Lebron 30. Čia tik Lakers pranoko Heat, nes Lebron'as vistiek naudingiau už Kobe žaidė.
2012-03-05
+1
Atsakyti
EdvėTiesa, toks menkas pastebėjimas.LeBroną visi lygindavo su Jordonu. O man pradeda atrodyti, kad jį tikslinga būtų lyginti dabar su Magic Johnson :) Magicas pagarsėjo labai, kai būdamas PG (pagrindinė pozicija, nors ūgis ir labai didelis) sugebėjo žaisti Centro pozicijoje NBA finaluose, kai iškrito pagrindinis C :)Lebronas atėjąs į NBA žaisdavo daug laiko kaip PG, SG, nors reali jo poazija SF. Dabar daug darbo įdėjąs jau ir PF palošia, iš bėdos ir C pozicijoje pasistumdo :) Tikrai neeilinio talento vaikis, kad ir kaip jo puse 'fanų' nekęstų :)


expertas... pats james'as pasake, kad jis i magica panasus, o ne i jordana.
2012-03-05
+2
Atsakyti
Edvė
Tiesa, toks menkas pastebėjimas.

LeBroną visi lygindavo su Jordonu. O man pradeda atrodyti, kad jį tikslinga būtų lyginti dabar su Magic Johnson :) Magicas pagarsėjo labai, kai būdamas PG (pagrindinė pozicija, nors ūgis ir labai didelis) sugebėjo žaisti Centro pozicijoje NBA finaluose, kai iškrito pagrindinis C :)

Lebronas atėjąs į NBA žaisdavo daug laiko kaip PG, SG, nors reali jo poazija SF. Dabar daug darbo įdėjąs jau ir PF palošia, iš bėdos ir C pozicijoje pasistumdo :) Tikrai neeilinio talento vaikis, kad ir kaip jo puse 'fanų' nekęstų :)
2012-03-05
+1
Atsakyti
Edvė
Pražangos prieš Kobe kartais tokios.... kaip ten amerikonai sako... GHOST... :)

O ir šiaip, nepakrito Heatam ir jau Lakersus aukština. Beto, Majamis be Bosh žaidžia. Gaila, bet reikia ir Jums, Lakers fanai, pripažinti, kad komanda ne tokia, kad galėtų net iki finalo nueiti.

Lakers era jau praėjo, nebent dar per 10 dienų suspės kažką su keitimais pažaist :)

(nesu nei Heat, nei Lakers fanas, tad neverkit stumdami ;) )
2012-03-05
-4
Atsakyti
Anonimas
Lakers vėl irodė kad geresni už miami bitch.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-03-05
-5
Atsakyti
AnonimasHeat eilini karta buvo pažeminti. Verksniai jokiu šansu neturi laimėt žiedu. Verks vėl..--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Pazeminti? :D Toks cia ir pazeminimas, kaip be Bosho lose. O daugiau, is aukstu heat zaideju, niekas normaliu rungtyniu nesulose. O va lakers puseje priesingai - Kobe suzaide geras rungtynes palei pataikymo procenta, o Artestas tai isvis, geriausios jam sezono rungtynes siandien buvo.
2012-03-05
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.