Valdemaras Chomičius keliasi į Ukrainą
Valdemaras Chomičius keliasi į Ukrainą
Nuotr. ITAR-TASS-Scanpix
Kaip ir tikėtasi, Valdemaras Chomičius savo karjerą tęs Ukrainoje. Lietuvos rinktinės vyriausiojo trenerio asistentas sukirto rankomis su Dnepropetrovsko „Dnipro“ komanda.

Pastaroji ekipa neseniai atleido Denysą Žuravlovą, o atsilaisvinusią vietą patikėjo būtent lietuviui. Šiuo metu „Dnipro“ savo sąskaitoje turi 16 pergalių, 15 pralaimėjimų ir turnyro lentelėje užima aštuntą vietą.

Chomičius šį sezoną pradėjo treniruodamas Liubercų „Triumf“ komandą, tačiau viduryje sezono ją paliko. Buvo skelbiama, kad toks sprendimas buvo priimtas dėl trenerio sveikatos problemų.

Chomičius per savo trenerio karjerą taip pat yra dirbęs Kazanės „Uniks“, Permės „Ural Great“, Maskvos „Dinamo“ ir Marijampolės „Sūduvos“ komandose.

Strategas naujame savo poste galės debiutuoti jau kovo 8 dieną, kuomet „Dnipro“ savo žiūrovų akivaizdoje priims Zaporožės „Ferro-ZNTU“ krepšininkus.
Komentarai:
neverta
Kiek pamenu, buvo zaidziantis treneris, Plunges Olimpe
2012-03-06
Atsakyti
Tai kodėl negali jo paimti į Žalgirį? Vis lietuvis, o ne tas praplikęs serbų šiknalaižys. Du geriausius Rusijos klubus treniruoja Lietuvos treneriai, o Lietuvos grandus, kažkokie praplikę serbų antrarūšiai treneriai.
2012-03-06
-1
Atsakyti
jo
Kas juokingiausia, kad dar pora menesiu kai V. Chomiciaus jau nebuvo Triumph del sveikatos problemu, spaudoje vis buvo rasoma, kad Chomiciaus treniruojamas Triumph. Anekdotas.
2012-03-06
+2
Atsakyti
klaustukui
teisingai, jeigu jau rasom ka treniravom tai rasom iki galo ir tvrakngai. Kai Chomicius buvo Marijampoleje, komanda vadinosi "Kraitene".
2012-03-06
-2
Atsakyti
asNu, kur tie visi ereliai, kurie mane asilu vadino, kai pries menesi rasiau, kad basketnews nerasinekit straipsniu, kad Chomiciaus treniruojamas Triumph suzaide taip ir taip, o as sakiau, kad dar pries naujus metus ji nueme nuo komandos ir sveikatos problemos minimos tik kaip priedanga. Dabar vienas komentuoja, kad negraziai su juo pasielge, kai komanda pradejo gerai zaist, tai ismete, noriu pataisyti tave komanda gerai zaist pradejo tada, kai i Chomkes vieta stojo Karasiovas. Kaip krepsininkas Chomicius viska pasieke juodu darbu, dirbdavo nezmoniskais kruviais, todel dabar vercia krepsininkus taip sportuot, nors metodika fizinio rengimo daug pazengus i prieki, o jis kisdavosi i fiz. treneriu darba ir krepsininkus nuvarydavo, kaip taktikas jis silpnas, taip kad nekliedekit kad zalgiriui jo reiketu...


ar tikrai?o sezono pradzioje nebuvo gero zaidimo(minimalus pralaimejimas CSKA,visos pergales FIBA taurej,vos keli pralaimejimai BBL)?kas del treniruociu metodikos,tai nelabai galiu sakyt nes nesu susidures,bet nemanau kad jaunimui(Triumph pagrinda sudare butent jaunimelis) itin zalinga daug treniruotis.gal seniams ir nereikia tokiu kruviu,bet zaliam jaunimeliui tai tikrai i nauda.tas pats Jasikevicius dekojo Zagadinui kad ji vaike losiant Liublianoj.kas del taktikos sugebejimu nelabai galiu kalbet nes nemaciau gyvai jo vadovavimo.
2012-03-06
-8
Atsakyti
Anonimas
Nejuokinkit, žalgiriui tokio trenerio mėgėjo nereikia. Užtenka rinktinėj jau jo.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-03-06
-9
Atsakyti
?
Chomičius per savo trenerio karjerą taip pat yra dirbęs Kazanės „Uniks“, Permės „Ural Great“, Maskvos „Dinamo“ ir Marijampolės „Sūduvos“ komandose.

Jei jau rasot kur treniravo,tai rasykit viska,Plunges Olimpas?Kiek pamenu ir ten jis dyrbo vyr.Treneriu.
2012-03-06
+1
Atsakyti
as
Nu, kur tie visi ereliai, kurie mane asilu vadino, kai pries menesi rasiau, kad basketnews nerasinekit straipsniu, kad Chomiciaus treniruojamas Triumph suzaide taip ir taip, o as sakiau, kad dar pries naujus metus ji nueme nuo komandos ir sveikatos problemos minimos tik kaip priedanga. Dabar vienas komentuoja, kad negraziai su juo pasielge, kai komanda pradejo gerai zaist, tai ismete, noriu pataisyti tave komanda gerai zaist pradejo tada, kai i Chomkes vieta stojo Karasiovas. Kaip krepsininkas Chomicius viska pasieke juodu darbu, dirbdavo nezmoniskais kruviais, todel dabar vercia krepsininkus taip sportuot, nors metodika fizinio rengimo daug pazengus i prieki, o jis kisdavosi i fiz. treneriu darba ir krepsininkus nuvarydavo, kaip taktikas jis silpnas, taip kad nekliedekit kad zalgiriui jo reiketu...
2012-03-06
+1
Atsakyti
slyksciai pasielge su Valdu ruseliai,nera ka ir kalbet.tiek darbo idejo traukdamas ta luzeriu komanda uz ausu,o vos tik pradejo skint pergales,buvo ismestas kaip muse is barsciu.na bet Chomicius tikrai neprapuls,svarbiausia kad sveikatos Dievas duotu tai dar ne viena pergale iskovos.asmeniskai as noreciau kad jis treniruotu Zalgiri,patirties turi daug,autoritetas irgi nemazas,o apie meile Zalgiriui neverta ir diskutuoti taigi tikiuosi vasara jis uzims saves verta vieta
2012-03-06
-10
Atsakyti
chomkei
tai kam meluoti pora menesiu, sakyti, kad sveikatos problemos, del ju dar gydausi Lietuvoje, bet grisiu i Triumf. Sunku pasakyti, kad atleido? Bailys
2012-03-06
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.