Pirmą kartą Eurolygos ketvirtfinalyje rungtyniausianti Kazanės „Uniks“ komanda sulaukė pastiprinimo – Tatarstano sostinės klubą papildė 23 metų 205 cm ūgio puolėjas Artiomas Jekovenka.

Perspektyvus krepšininkas į vieną stipriausių Rusijos ekipų persikėlė iš Žemutinio Naugardo „Nizhny Novgorod“ ekipos, kurioje buvo vienas lyderių.

VTB Vieningosios lygos čempionate Jekovenka sužaidė 12 rungtynių, per kurias vidutiniškai pelnydavo po 11 taškų, atkovodavo po 4,4 kamuolio bei surinkdavo po 10,3 naudingumo balo.

Eurolygos ketvirtfinalyje „Uniks“ žaidėjai susitiks su Ispanijos „Barcelona“ klubu. Prieš tai – kovo 16 dieną Jevgenijaus Pašutino auklėtiniai atvyks į Kauną, kur VTB Vieningosios lygos rungtynėse sieks dar kartą įveikti „Žalgirio“ ekipą.

Komentarai:
Anonimas
Koks jums Naugardukas? Tereikia ir nedidelių rusų kalbos žinių, kad Nyžnyj Novgorod išversti į Žemutinį Naumiestį ir reikia nedaug istorijos žinių, kad Naugardukas yra Baltarusijoj ir pavadinimo kilmė greičiausiai lietuviška arba bent baltiška nes ilgą laiką tai buvo lietuvių tvirtovė. Žiauriausiai, kad patys žurnalistai parodo savo neišprusimą :)
2012-03-19
+3
Atsakyti
ddd
tai rytui bus lengvas varzovas :)
2012-03-18
-2
Atsakyti
as
Didelis praradimas rusam, Novgorod 2 PF lyderiu neteko, Krylya lyderio + lanką sulaužė jiems :D
2012-03-08
Atsakyti
SJ
Naugardukas per savaitę neteko dviejų 4 numerių, kurie dar buvo vieni komandos lyderių
2012-03-07
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.