Sergio Scariolo prakalbo apie stipriausiose Europos lygose galiojančią taisyklę
Sergio Scariolo prakalbo apie stipriausiose Europos lygose galiojančią taisyklę
Nuotr. AFP – Scanpix
Milano „Armani Jeans“ komandos vyriausiasis treneris Sergio Scariolo teigia, kad Simone Pianigiani neturėtų treniruoti Sienos „Montepaschi“ ir Italijos rinktinės vienu metu.

„Svarbiausiose Europos lygose yra taisyklė, neleidžianti vienu metu treniruoti nacionalinės rinktinės ir tos šalies komandos. Nekenčiu šios taisyklės, nes kai treniravau Ispanijos rinktinę, gavau puikų pasiūlymą iš vieno Ispanijos klubų, tačiau turėjau jo atsisakyti“, – sakė Scariola.

Ir tęsė: „Kai atvykau į Italiją, supratau, kokia ši taisyklė svarbi. Mėgstu Pianigiani ir manau, kad jis yra geriausias treneris Italijoje, tačiau geriausiose Europos lygose tokia taisyklė egzistuoja. Manau, kad ne be reikalo.“

Pianigiani „Montepaschi“ vyriausiuoju treneriu dirba nuo 2006 metų, o prie Italijos rinktinės vairo stojo 2009 metais.
Komentarai:
to sss
ką tu pasakoji vaikam, visas jų krepšinio supratimas apsiriboja 2k12. Jie mat ir be trenerio gali laimėt, tai kodėl ne visada laimi? O apie Scariolo karjerą irgi matosi ne kažką težino liaudis...
2012-03-18
-3
Atsakyti
sss
:) Be trenerio nesugebetu laimet , is grupes tik sugebetu iseit :) Nes juk zaidejai tai kratinys kuriuos reik sudeliot kad veiktu kaip mechanizmas , kas is to jei Gasolis nores turet 20 tashku vidurki , o Rubio 15 , ir jie nesipasuos , o mes kas daugiau imes :) nes juk kiekvienas normalus zaidejas nori but lyderiu , o ispanijos rinktine praktishkai is atskiru lyderiu :) ... kovotojus reik moket suvaldyt :) reik gero vedlio :)
2012-03-16
+4
Atsakyti
Anonimas
nesuprantu, tai kodėl negali vienu metu ir treniruoti klubo bei rinktinės?

Ir kokiose lygose be Ispanijos ši taisyklė dar taikoma? Niekur daugiau, nei Graikijoje, nei Rusijoje, nei Italijoje, nei Vokietijoje, Prancūzijoje, Turkijoje, nei Lietuvoje.
2012-03-15
-3
Atsakyti
jau kai sitas pseudo krepsinio specas pradeda sneket apie kitus trenerius tai...

medinis rupintojelis galetu su Ispanijos rinktine laimet euro champus pastatytas pries atsarginiu suolo...
2012-03-15
-4
Atsakyti
niconu sitam nevykėliui tai patylėt reikėtų. Pralosia viską su bet kuria komanda. Turbūt ispanijos rinktinė ir be trenerio sugebėtų laimėt.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


na tu, kad ekspertų ekspertas..
2012-03-15
+4
Atsakyti
nico
nu sitam nevykėliui tai patylėt reikėtų. Pralosia viską su bet kuria komanda. Turbūt ispanijos rinktinė ir be trenerio sugebėtų laimėt.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-03-15
+1
Atsakyti
pliumt
Ir italai turi savo kurtinaiti...
2012-03-15
+1
Atsakyti
Anonimas
jo pavydas, treniruoja ispanus, pavydas...
2012-03-15
-3
Atsakyti
Ir man taip pasirodė :DD
2012-03-14
+2
Atsakyti
pavydas bamba grauzia?? :D
2012-03-14
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.