Pernai NCAA čempionate triumfavęs Konektikuto universitetas šiemet savo pasirodymą priverstas baigti jau po pirmojo atkrintamųjų varžybų etapo. Vos devintąjį reitingą Pietų divizione turėjęs universitetas 64:77 nusileido Ajovos valstijos universitetui.

Tai buvo pirmas kartas nuo 1996 metų, kai čempionų titulą ginanti ekipa pralaimėjo jau pirmajame atkrintamųjų etape.

Arti staigmenos buvo 16 reitingą turinti UNC-Asheville komanda, tik po atkaklios kovos 65:72 nusileidusi pirmąjį reitingą turinčiam Syrakūzų universitetui.

Per paskutines dvi minutes teisėjai užfiksavo du abejotinus epizodus – iš pradžių leido kartoti Syrakūzų krepšininkams baudos metimą, nes esą varžovas per anksti įžengė į baudos aikštelę, o po to Syrakūzų ekipai paliko kamuolį, nors kamuolys į užribį iškrito akivaizdžiai nuo jų žaidėjo.

Per visą NCAA istoriją nė karto pirmą reitingą turinti komanda nėra pralaimėjusi šešioliktai komandai.

Rungtynių vaizdo reportažas:



Iš tolimesnių kovų pasitraukė Harvardo universitetas. Pirmą kartą nuo 1946 m. atkrintamosiose varžybose dalyvavusi prestižinė aukštoji mokykla 70:79 nusileido „Vanderbilt“ universitetui. Pastarasis kita etape kausis su Viskonsino universitetu.

Rungtynių vaizdo reportažas:



Šį vakarą Lietuvos laiku kovas NCAA atkrintamosiose varžybose pradės Deivido Dulkio Floridos valstijos universitetas ir Eivido Petrulio „St. Mary“.
Komentarai:
a
rodys čia livescorehunter ir daug kitur nete
2012-03-16
-5
Atsakyti
b
Gal zinot koki linka per kur rodytu dulkio varzybas siandien?
2012-03-16
+2
Atsakyti
a
Dulkio komanda žais 20.30 lietuvos laiku
2012-03-16
-1
Atsakyti
Arnas
Šį vakarą Lietuvos laiku. O tai kokiu butent laiku prades taip ir neparaset ;D
2012-03-16
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.