Trifunovičius: Turės pasitempti tie, kurie skundėsi dėl mažo žaidimo laiko

2012-03-28 22:22
Jonas Miklovas, „BasketNews.lt“ korespondentas

Aleksandras Trifunovičius šį sezoną nebegalės remtis Sonny Weemsu
Aleksandras Trifunovičius šį sezoną nebegalės remtis Sonny Weemsu
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Sonny Weemso netektis atvers duris kitiems žaidėjams. Tuo įsitikinęs Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Aleksandras Trifunovičius.

Trečiadienį paaiškėjus, kad Weemsui šis sezonas baigtas, jis jau artimiausiu metu krausis lagaminus ir grįš į JAV. Ten amerikietis tęs reabilitaciją ir greičiausiai LKL finalų nebematys.

Weemsas penktadienį mače su „Rūdupiu“ susižeidė čurną, kurios gydymas užtruks 6-8 savaites.

„Deja neturime daug laiko ruoštis žaidimui be Sonny Weemso, – dėmesį į sudėtingą tvarkaraštį atkreipė „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Aleksandras Trifunovičius. – Kai kurie žaidėjai turės pasitempti. Visą sezoną kai kurie žaidėjai nebuvo patenkinti tuo, kaip jie žaidžia, kiek minučių gauna, dabar jiems bus galimybė. Jie galės parodyti, ką jie sugeba.“ 

Anot „Žalgirio“ trenerio, jie jau įrodė galį žaisti be Weemso, todėl žaidimas neturėtų sugriūti ir dabar.

„Mes jau kelis kartus žaidėme be Sonny ir Marko ir sugebėjome žaisti gerai.  Pasitikiu savo žaidėjais. Tomas (Delininkaitis) yra rinktinės žaidėjas, Vytenis (Lipkevičius) visą sezoną tobulėja, Dainius Šalenga labai patyręs, Mantas (Kalnietis) ir Marko (Popovičius) gali žaisti dvejose pozicijose, todėl neturėtų kilti problemų“, – sakė Trifunovičius.

Komentarai:
Kuzminskui vakar su koja buvo kazkas. Apskritai kitais metais reik treneri keist...
2012-03-29
-1
Atsakyti
taip iseina Kuzminskui vietos Zalgiryje nera?nes vakar jo net neregistravo rungtynems..
2012-03-29
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.