Penktadienį Kaune į pirmąją treniruočių stovyklą susirinko Lietuvos vaikinų jaunių (iki 17 metų) rinktinės kandidatai, sieksiantys teisės ginti šalies garbę per Kaune vasarą vyksiantį pasaulio 17-mečių čempionatą.

Į pirmąją treniruočių stovyklą rinktinės vyriausiasis treneris Paulius Juodis pakvietė 22 krepšininkus. Jie bus padalinti į 2 grupes po 11 žaidėjų ir treniruosis atskirai. Abi grupės Kaune, A. Sabonio krepšinio centro sporto salėje (Pašilės g. 41) šeštadienį ir sekmadienį sužais po vienerias kontrolines rungtynes su RKL rungtyniaujančia Birštono „JAZZ-Diremta“. Kovo 31 dieną mačas prasidės 18 val., o balandžio 1-ąją — 16 val.

„Šios stovyklos tikslas yra susipažinti su kandidatais, pasižiūrėti į juos iš arčiau. Prieš pasaulio čempionatą pasirengimui turėsime 5 savaites, todėl norisi tuomet negaišti laiko atrankai, iš karto pasikviesti 16-17 žaidėjų. Šį savaitgalį tą atranką ir vykdysime“, — prieš pirmąjį susitikimą su Lietuvos rinktinės kandidatais sakė Juodis.

Į pirmąją treniruočių stovyklą Kaune pakviesti Paulius Valinskas, Ernestas Serkevičius, Ričardas Verbickas, Pijus Mykolaitis, Lukas Grabauskas, Dovydas Šemeklis (visi – A. Sabonio KC), Žydrūnas Jurgutis, Domas Budrys, Paulius Šakinis, Haroldas Saprykinas (visi – V. Knašiaus KM), Edvinas Šeškus, Deividas Kumelis, Karolis Ražukas, Gediminas Žalalis (visi – Š. Marčiulionio KA), Rytis Pipiras, Lukas  Motiejūnas, Norbertas Giga (visi – Vilniaus KM), Lukas Aukštikalnis, Deividas Pagužinskas (abu – Panevėžio KKSC), Vladislovas Razuvnovas (Kauno KM „Aisčiai“), Tautvydas Kliučinykas (Marijampolės ŽSM) ir Karolis Šarukas („Tornado KM“).

Į kandidatų sąrašą taip pat įtraukti, bet stovykloje dėl traumų nedalyvaus Žygimantas Uselis, Gytis Brazauskas (abu – Vilniaus KM), Paulius Danisevičius ir Aidas Kavaliauskas (abu – A. Sabonio KC).

Birželio 29 – liepos 8 dienomis Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiančiame pasaulio 17-mečių čempionate dalyvaus 12 komandų: Lietuva, JAV, Argentina, Kanada, Egiptas, Kinija, Korėja, Australija, Ispanija, Kroatija, Čekija ir Prancūzija. Burtai lėmė, kad turnyro A grupėje mūsų komanda susitiks su Ispanijos, Kroatijos, Kanados, Argentinos ir Korėjos ekipomis.
Komentarai:
dumas
Besmegeniai ekspertai Aukstikalniui reklama darot , galbut jums pamokejo? bet zinot geriau medziai negu futbolo komanda siusti i krepsinio cempionata.DDDDDDDDDD
2012-04-01
Atsakyti
nu na
aukstikalnis nu na... kiek sumokejo? medziu medis.. pz pz juokinga, bet vistiek nepateks (nebent labai daug sumokejo)
2012-03-31
-1
Atsakyti
Anonimas
razuvnovas semeklis irgi neverti bet pazintys yra pazintys
2012-03-30
+2
Atsakyti
Simas
Lukas Aukštikalnis Ka jis cia veikia ?:DDDDDDD Kiek jo tevas sumokejo?
2012-03-30
+2
Atsakyti
Komentorius
Bent viena nurodykite, kuris nevertas patekti i u-17 ks pateikto saraso

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-03-30
+3
Atsakyti
Anonimas
Nu kai kuriu zaideju patekimas juoka kelia.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-03-30
+2
Atsakyti
As
dar pasakyk kad uz nieka paime edvina sesku

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-03-30
-2
Atsakyti
Anonimas
jo rudupio treneris savo vaika irgi prastume
2012-03-30
+4
Atsakyti
2 anonimas
as suprantu kad paranoja gydyti brangoka, bet gal verta pameginti?
2012-03-30
+3
Atsakyti
Anonimas
Idomu kiek sumokejo kai kurie zaidejai? ar ju tevai?
2012-03-30
-2
Atsakyti
ws1365489
:DD
2012-03-30
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.