Po priverstinių atostogų „Šiauliai“ į aikštę grįžo pergalingai (komentarai, statistika)

2012-03-30 19:58
Mantas Bertulis, „BasketNews.lt“ korespondentas
„Šiaulių“ komanda po 20 dienų pertraukos vėl sužaidė oficialias rungtynes. Antano Sireikos auklėtiniai Lietuvos krepšinio lygos (BEKO-LKL) mače 84:70 (20:19, 18:14, 19:21, 27:16) nugalėjo Vilniaus „Sakalų“ krepšininkus.

Paskutinį kartą „Šiaulių“ ekipa oficialų mačą žaidė kovo 10-ąją dieną su Liubercų „Triumf“ ekipa, o savo žiūrovų akivaizdoje šiauliečiai žaidė dar seniau – prieš mėnesį.

Pergalingą pranašumą „Šiaulių“ krepšininkai susikrovė tik besibaigiant mačui, kuomet paskutinių dviejų minučių atkarpą laimėjo 10:0 ir iškovojo pergalę – 84:70.

Šiame mače „Šiaulių“ ekipos gretose jau rungtyniavo naujasis pirkinys Raitis Grafas. Latvis mačą pradėjo starto penkete ir per 13 minučių pelnė 9 taškus (4/6 dvitaškių) ir atkovojo 5 kamuolius.

„Sakalai“: Paulius Joneliūnas 18, Augustas Pečiukevičius 14, Arnas Butkevičius 12.

„Šiauliai“: Cameronas Longas 17, Vitalijus Liutyčius 14, Valdas Vasylius 10.

Antanas Sireika („Šiaulių“ vyr. treneris): „Galvoju, kad „Sakalai“ mus gerai sudrebino ir papurtė plunksnas. Nekaip žaidėme, bet ne dėlto, jog nesiseka ar nepataikome, tačiau patys nesusikuriame gerų situacijų. Labai to trūko. Atrodo, iš pažiūros lengva pergalė, bet kova vyko iki pat rungtynių pabaigos. Raitis Grafas – savo vietoje, kaip tikėjausi taip ir buvo. Jis yra „klijuotojas“. Ar Liutyčius nenustebino? Jis jau seniai mane turėjo nustebinti. Jis turi daug galimybių.“

Kazys Maksvytis („Sakalų“ vyr. treneris): „Džiaugiuosi, jog pavyko sumažinti skirtumą ir vienu metu net buvome išsiveržę į priekį. Mūsų komanda yra jaunesnė, todėl padarėme pora klaidų tiek gynyboje, tiek puolime, tai ir lėmė tokį rezultatą. Tik bijau, kad nebūtume išeikvoję per daug jėgų rytojaus rungtynėms su Panevėžio „Lietkabeliu“, kuris yra mūsų turnyro lentelės kaimynas. Manau, kad šiandien klaidos ir buvo viena iš priežasčių lėmusi pralaimėjimą.“

Augustas Pečiukevičius („Sakalų“ gynėjas): „Turbūt trūko susikaupimo. Atvažiavome čia kautis, o ne šiaip ilsėtis. Pirma pusė buvo nebloga, bet po to negrįžome pora kartų į gynybą, suklydome ir taip gavosi. „Šiauliai“ šiais metais kovos dėl 3 vietos.“
Komentarai:
Anonimas
iskeike teisejus sitaip parase taciau tepasake viena zodi ramiai o parase nesamones be to buvo uz ka pasakyti teisejams jei jie nepastebi baudu o sie noredami irodyti savo pranasuma kas tu toks kad gali pries teisejus priestarauti se tau ir technine bauda duoda vietoj pripazine savo klaida graudu ziureti kokie musu teisejai dirba geda .
2012-03-31
-2
Atsakyti
Anonimas
gaila kazio symet is geriausio trenerio gausis didelis grybas
2012-03-31
+9
Atsakyti
@
iki 2 pergaliu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-03-31
-4
Atsakyti
Anonimas
matau,kad apsilosus zalgiri dar imanoma pabaikt trecioj vietoj,nebent juventus sugalvotu dar karta iskarsti kaili rudupiui tai uztektu ir dvieju.

ar atkrintamos bus iki pergaliu2,ar taskai skaiciuojami/
2012-03-30
Atsakyti
Anonimas
manau isivaziuos po tokiu atostogu sunku ka nors ir sakyti metimai skuboti klaidos ne kazkas.
2012-03-30
+3
Atsakyti
to HoLdMin
ne į nauda tos 3 sav. priverstines atostogos, issibalansavo zaidimas lyginant su paskutiniais laimejimais pries prienus ir pasvali.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-03-30
+4
Atsakyti
sveiki,kaip siauliai atrodo?gal kas buvot
2012-03-30
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.