Motiejūnas: „Su Lietuva sužaisti nori visi“ (audio)

2012-04-04 18:31
Karolis Tiškevičius, „BasketNews.lt radijas“

Paulius Motiejūnas jau beveik pusmetį dirba LKF
Paulius Motiejūnas jau beveik pusmetį dirba LKF
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Buvęs Kauno „Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas pratinasi prie naujų pareigų. Lapkričio viduryje tapęs Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) vykdomuoju direktoriumi, dabar Motiejūnas rūpinasi ne vieno klubo, o visos šalies krepšinio interesais.

Apie naujus darbus, santykius su Vladimiru Romanovu, rinktinės pasirengimą olimpinei atrankai ir kita – išsamiame interviu su Motiejūnu.

– Pauliau, kaip jaučiatės praėjus pusmečiui po to, kai palikote Kauno „Žalgirio“ komandą ir tęsiate darbą LKF?„BasketNews.lt radijas“  paklausė Motiejūno.
– Atrodo, kad praėjo labai nedaug laiko. Darbo pobūdis labai pasikeitė – dirbu toliau nuo tiesioginio krepšinio, nei gali pasirodyti. Uždaviniai ir problemų sprendimai yra daug platesni. Praėjo pusmetis ir, nors atrodo, kad kasdien dirbame ir darome, tokių apčiuopiamų rezultatų greitu metu nebus. Čia ne komanda, kurioje nusipirkus naują žaidėją, iškart matai, žaidimas pasikeitė ar ne.

– Ar LKF darbo mastas taip pat platesnis nei klube?
– Žymiai platesnis. Kai turi rūpintis tik viena komanda, kaip „Žalgiris“ (dar pridėjus dublerius, gaunasi kelios ekipos), tai LKF stebi trenerių, teisėjų asociacijų, krepšinio mokyklų darbą. Mastas nėra miesto ar vienos komandos, o Lietuvos, Europos, o kai kurie klausimai net ir pasaulio mastu.

Klube turi savo pareigybes ir tikslus, aiškiai žinai, kam esi atsakingas. Ten yra valdyba ir viską suprasti lengviau.

Į Romanovo žodžius nesigilina

– Ar nesigailite palikęs „Žalgirį“?
– Ne. Tai buvo malonus etapas, bet reikia žiūrėti į priekį. Stengiuosi niekada nežiūrėti į praeitį gailėdamasis. Turiu gerą darbą ir dirbu toliau. Ko čia gailėtis?

– Kaip reagavote į tai, kad „Žalgirio“ savininkas Vladimiras Romanovas spaudoje jus neseniai pavadino ūkvedžiu skundiku?
– Dirbdamas bet kokį darbą atiduosiu visą save. Jeigu dirbsiu ūkvedžiu skundiku, irgi darysiu viską maksimaliai, kad tą darbą atlikčiau gerai. Dabar esu LKF vykdomasis direktorius ir bandau save realizuoti ten. Kaip bus toliau, pasižiūrėsime.

– Vladimiras Romanovas nuo to laiko, kai palikote „Žalgirio“ komandą, jau nebe pirmą kartą jus viešai įžeidžia. Kaip manote, kodėl?
– Sunku pasakyti. Kiekvienas žmogus elgiasi taip, kaip nori. Šią komandą ir klubą visą laiką mylėjau ir toliau mylėsiu. Nesvarbu, koks bus šeimininkas ar kaip jis klubą valdys, bet tai yra „Žalgiris“, o ne veinas žmogus. Tu sergi už kažką daugiau. Drabstytis purvais, išėjus iš darbovietės, nėra tikslo. Buvo malonu dirbti su Vladimiru. Visą laiką tą sakiau ir tą sakysiu toliau. Tokia mano nuomonė. Tai, ką jis dabar sako – ok, čia jo pasirinkimas.

– Ar yra tekę su juo apie tai kalbėtis?
– Tiesiogiai apie tai – ne. Su juo susitinkame, pabendraujame ir dabar. Keletas klausimų, susijusių su rinktine ir septyniolimečių čempionato sale mūsų kelius vis dar suveda. Aš elgiuosi taip pat, kaip elgiausi visą laiką. Jeigu ta komanda patiko, tai ji patinka ir toliau. Vladimirą gerbiau nepaisant to, ar jis pats, ar kažkas ką nors parašys spaudoje. Mano nuomonė apie jį nepasikeis, nes, manau, kad per trejus metus puikiai pažinau Romanovą ir žinau, koks jis yra žmogus.

– Kaip vertinate „Žalgirio“ generalinio direktoriaus pareigose jus pakeitusį Joną Stadalniką?
– Su Jonu pradėjau darbą „Žalgiryje“ ir jis tikrai puikiai tvarkėsi su savo pareigomis. Jis yra atsakingas žmogus, jam rūpi komanda ir darys viską, kad jai būtų geriau. Iš visų kandidatų, dalyvavusių konkurse, manau, jis buvo tinkamiausia kandidatūra ir jau parodė, kad užduotis, kurias turi vykdyti, jis atlieka. Daug kas klubo darbą vertina iš sportinės pusės, bet nereikia pamiršti, kad Jonas klube rūpinosi marketingu, rėmėjais ir finansiniais dalykais. Nepamirškime, kad buvo suklurta sporto direktoriaus pareigybė, kuri ir rūpinasi sportine dalimi. Apie Jono darbą finansinėje klubo dalyje galiu pasisakyti tik gerai.

– Galbūt prieš paskiriant naująjį generalinį direktorių jūs ir pats rekomendavote būtent Joną Stadalnką?
– Žinoma. Kalbėjau su valdybos nariais, tačiau sprendimą priėmiau ne aš, o jie. Visą laiką Joną palaikiau ir apie jį kalbėti galiu tik teigiamai.

Apie Londoną dar negalvoja

– Kodėl LKF neorganizuoja draugiškų rungtynių Šiauliuose ir Alytuje?
– Šiemet situacija su draugiškomis rungtynėmis yra labai sudėtinga. Kaip žinia, buvo labai svarbu pakeisti LKL atkrintamųjų varžybų tvarkaraštį, kad žaidėjai galėtų pailsėti. Grafikas yra labai suspaustas. Derinamės prie rinktinės. Geriausios sąlygos pasiruošimui yra Klaipėdoje. Ten lygiai taip pat yra arena ir kažkas turi būti nuskriaustas. Šiemet tokiais liko Šiauliai, nes ten nevyks nei jaunimo čempionato rungtynės, nei rinktinės draugiškos rungtynės. Visą laiką stengiamės, kad rungtynės vyktų visuose miestuose, todėl neabejoju, kad ateityje rinktinė atvažiuos ir į Šiaulius.

– Kodėl rinktinės pasirengimo stovyklai pasirinkote būtent Palangą?
– Dėl sąlygų ir gerų galimybių sportuoti Klaipėdoje. Anksčiau pasirengimas vykdavo Druskininkuose. Visos europinės ir Eurolygos komandos važiuoja į pajūrį ir į Druskininkus. Tai yra kurortai, kuriuose geros oro sąlygos, viešbučiai ir treniruočių inventorius. Metai iš metų ten sportuoja ir Lietuvos rinktinė, nes tai tradicijos, kurių laikomasi. Jeigu ten viskas gerai, tai kodėl ieškoti kažko kito.

– Ar Lietuvos rinktinės pasirengimo grafikas jau sudėliotas?
– Preliminariai taip. Kiekvieną dieną deriname pasirengimo reikalus su Hiustonu. Salės, transportavimas, viešbučiai, lėktuvai – visa tai jau daugmaž sutvarkyta. 90 procentų visko jau yra paruošta, bet vis tiek yra niuansų, kuriuos reikia nuolat derinti.

– Ką po atrankos Venesueloje tris savaites veiks Lietuvos rinktinė, jei pavyks prasimušti į olimpiadą Londone?
– Tokiu atveju žaidėjai pailsėtų, o vėliau dalyvautų kokiuose nors turnyruose. Treneris tą planą dėlioja, yra keli pasiūlymai. Ateityje spręsime, ką daryti tas tris savaites.

– Ar tarp draugiškų rungtynių oponentų galėtų būti tokių varžovų, kaip prancūzai, ispanai ir argentiniečiai?
– Žinoma. Manau, kad lengviau susitarti su europiečiais, kurie čia ruošis ir su kuriais ryšiai geresni. Neatmetame ir kitų galimybių, nes ryšių yra su visu pasauliu. Su Lietuva sužaisti nori visi. Neteko girdėti komandų, kurios nenorėtų. Nesinori nieko sakyti, nes visas dėmesys skirtas Venesuelai. Kai laimėsi atranką, tada ir spręsime, kuriais iš kelių galimų takų mums reikia eiti.

– Su kuriomis komandomis jau tikrai sužaisime draugiškų rungtynių?
– Kaip ir buvo skelbta, žaisime su Didžiąja Britanija, su rusais ir, turbūt, su graikais. Tų rungtynių skaičius yra labai ribotas, dėl to, kad trumpas pasirengimo grafikas. Lietuvoje rinktinė sužais dvejas-trejas draugiškas rungtynes. Varžovais bus tie patys graikai ir rusai. Tiesa, šimtu procentų dar nėra nuspręsta.

Venesuelos sąlygos Lietuvai neprilygs

– Po vizito į Venesuelą buvote pasibaisėjęs jų krepšinio infrastruktūra. Ar ten situacija gerėja?
– Prieš dvi-tris savaites teko girdėti, kad jie gavo pinigus iš vyriausybės ir netrukus prasidės visi remonto darbai. Daugiau mes nieko nežinome, bet laukiame žinių. Tikime FIBA, kuri tikina, kad viskas bus padaryta ir sutvarkyta. Prisiminkime, kad prieš Europos čempionatą ir pas mus arenos buvo nepabaigtos statyti. Atrodė, kad daug darbo buvo likę, bet FIBA Europe mumis taip pat tikėjo, davė šansą ir mes viską padarėme aukščiausiu lygiu. Todėl negalime keisti savo pozicijos ir sakyti, kad Venesuela nieko nepadarys, nes patys buvome taime kailyje ir žinome, kad kai stengiesi, viskas pavyksta.

– Priminkite, ką tokio baisaus pamatėte Venesueloje?
 Pati arena buvo baisi. Kaip ir minėjau, iš arenos buvo ką tik išsikėlę žmonės, kurie prarado namus po neseniai praūžusio potvynio. Arena buvo nesutvarkyta, nesuremontuota, nešvari ir netvarkinga. Lygio neatitiko ir rūbinės. Dabar galime sakyti, kad esame išlepinti. Turime naujas arenas, viskas įrengta ir sąlygos – aukščiausio lygio. Ten tokių sąlygų nėra ir, garantuoju, nebus. Kita vertus, visos komandos turės lygias galimybes ir žais tomis pačiomis sąlygomis. Turime visi suprasti, nusiteikti ir važiuoti ten, nelaukdami kažkokių stebuklų. Žaidėjai turi išeiti ir sužaisti. Nereikia perdėtai žiūrėti į šitą problemą.

– Lietuva kovą dėl olimpinės atrankos pralaimėjo Venesuelai, nors šios kovos pradžioje ji net nebuvo minima kaip reali kandidatė. Ar tai buvo smūgis mūsų šalies krepšiniu?
– Venesuela buvo tarp kandidatų. Čia reikia žiūrėti plačiau – FIBA nėra tik Europos organizacija. Žinoma, dauguma komandų yra iš Europos, bet FIBA organizacijai reikia galvoti apie savo misiją viso pasaulio mastu. Europos čempionatas vyko Lietuvoje, daugelis kitų čempionatų vyko taip pat Europoje. Kai moterų Pasaulio čempionatas buvo patikėtas Turkijai (kovo mėnuo, aut. past.), mums buvo aišku, kad abiejų turnyrų FIBA tikrai neatiduos Europai. Tada Venesuela atsirado kaip potencialus varžovas. Žinoma, Lietuva tiek europiniu, tiek pasauliniu mastu buvo pasiruošusi geriau. Vienareikšmiškai. Neveltui visi kitų šalių atstovai kalbėjo, kad Lietuvoje žaisti būtų geriausiai. Vis dėlto, kaip ir sakiau, FIBA rūpinasi krepšinio populiarinimu visame pasaulyje ir pasirinko ne Europą.

– Kaip manote, kodėl rusai pasitraukė iš kovos dėl olimpinės atrankos?
– Tai susiję ir su finansiniais dalykais. Taip, pinigų jie turi, bet kam jiems užsidėti tokią naštą, jeigu galima atvažiuoti į Lietuvą ir sužaisti? Lietuva jiems yra kaip namai. Pagrindinės rusų komandos, net ir Eurolygos klubai, sportuoja Klaipėdoje ir Druskininkuose. Ta pati Rusijos rinktinė čia ruošėsi. Jie žino, kad sąlygos čia yra geros, tai kam organizuoti pas save, jei gali sėsti į lėktuvą ir po dviejų valandų jau būti čia? 

– LKF atstovai yra prasitarę, jog ateityje mūsų šalyje galbūt išvysime atvykstančią ir NBA rinktinę. Ar tokia galimybė iš tiesų artėja?
– Apie tokią galimybę svarsčiau dar dirbdamas „Žalgirio“ klube ir apie tai galvoju iki šiol bendraudamas su Eurolyga. Kaip žinote, vyksta „NBA Europe live“ etapai Europoje. Dar statydami areną galvojome apie tai, kad čia atvažiuotų koks nors klubas. Ta pati galimybė išlieka, o ir ryšiai yra. Neturėjome galimybės, o dabar ją turime. Nebuvo tinkamos arenos – dabar tokia yra Kaune. Tiesiog viską reikia paskaičiuoti finansiškai. Šiemet Kaune vyks U-17 čempionatas, į kurį vėl atvyks amerikiečiai.

– Ar LKF nesibaimina to, kad geriausi mūsų šalies klubai kitą sezoną kviečiami dalyvauti atvirajame Rusijos čempionate - VTB Vieningoje lygoje?
– Tai labai opus klausimas. LKF – viena iš nedaugelio federacijų, kuri tuo aktyviai rūpinasi. Tiek Arvydas Sabonis, tiek aš nuolat bendraujame su VTB lyga ir Eurolyga. Pats dalyvavau tuose sprendimų priėmimuose, kur vyko Eurolygos pakeitimai. Mes turime rūpintis Europos ir Lietuvos krepšiniu. Visų pirma, turime žengti koja kojon su Europos tendencijomis ir stiprinti savo nacionalinį čempionatą. LKF pozicija aiški: pirmoje vietoje yra Eurolyga, antroje – LKL.

Klubų apsisprendimas dėl VTB Vieningosios lygos – aktualus klausimas

– Kas bus tada, jei mūsų klubai pareikš, kad pirmenybė teikiama VTB Vieningajai lygai?
– Kaip ir sakiau, sprendžia klubai. Mes turime tik patariamąjį balsą, kaip vienetas. Savo nuomonę mes tiesiogiai sakome lygų ir klubų vadovams, bet negalime kontroliuoti klubų sprendimų.

– Ar tiesa tai, kad Eurolyga iškėlė ultimatumą - arba jie, arba VTB?
– Kaip ir sakiau, tokia krepšinio tendencija. Pats dalyvavau VTB Vieningosios lygos kūrime. Ji buvo sukurta dėl to, kad trūko aukšto lygio rungtynių. Dabar Eurolyga tą pripažino ir padarė taip, kad klubai „Top 16“ etape turės daug daugiau rungtynių. Dėl to iškilo klaustukas, kad VTB yra reikalinga. Klubai turi į tai atsižvelgti ir vadovautis Europos tendencijomis. Visi pripažino, kad trūksta aukšto lygio varžybų, o žaisti per tris čempionatus yra sunku, kadangi nelieka laiko treniruotėms.

– LKF prašymu, Lietuvos krepšinio lygos valdyba neseniai sutrumpino sezoną, užkirsdama kelią į atkrintamąsias varžybas 7-8 vietas reguliariajame sezone užėmusioms ekipoms. Kai kurių klubų atstovai išreiškė pasipiktinimą šiuo sprendimu. Ar iš tikrųjų buvo paisoma visų komandų nuomonės?
– Sprendimus priima klubai ir jų vadovai. Šiame balsavime dalyvavo visų klubų atstovai ir jie galėjo išsakyti savo nuomonę balsuodami - keldami ranką. Jei tai nesiskaito, kad jų buvo išklausyta, tai ką reikia padaryti, jog jie pripažintų, kad klubų nuomonės buvo atsiklausta? Taip buvo daroma ne dėl to, kad to norėjo vienas ar kitas žmogus, o dėl to, kad Lietuvos krepšinis turėtų geresnes sąlygas pasiruoši olimpinei atrankai. Iš dabartinių rinktinių, kurios ruošiasi atrankai Venesueloje, tik rusai ir lietuviai pakeitė nacionalinių pirmenybių tvarkaraščius. Mes jau iš karto turėsime privalumą, nes krepšininkai pailsės, skirtingai nei kitų komandų, pavyzdžiui graikų. Neaišku, kada baigsis jų čempionatas. Visi turi suprasti, kad yra rizika žaidėjų sveikata ir komandos tinkamu pasiruošimu. Tai kam mes žaidžiame tą krepšinį ir yra reikalinga LKL? Kas yra aukščiau – ar vieno kito klubo interesai, sužaisti dar tas dvejas rungtynes, ar tai, kad kuo sėkmingiau pasirodytų nacionalinė rinktinė? Dėl jos viskas ir yra daroma. Federacijoje dirbame tam, kad tiek klubinis, tiek rinktinės krepšinis vystytųsi. Šiuo atveju, galvojame, kad svarbiau yra rinktinė. Visi patenkinti niekada nebus, bet turime žiūrėti, kas yra prioritetai.

– „Šiaulių“ treneris Antanas Sireika „BasketNews.lt radijo“ laidoje pateikė retorinį klausimą, ar nebuvo galima ankščiau numatyti to, kad dėl rinktinės interesų teks trumpinti sezoną? Ar tokiu atveju, nebūtų buvę racionaliau sutankinti tvarkaraštį ir išvengti priverstinės 7-8 reguliariojo sezono komandų eliminacijos iš atkrintamųjų varžybų?
– Žinoma. Tai turėjome padaryti ankščiau ir ši pastaba yra teisinga, bet buvo ir kitų niuansų. Žiūrinti į „Žalgirį“ ir „Lietuvos rytą“, sezono pradžioje  buvo neaišku, kaip toli šios komandos eis ir kokie bus jų rezultatai. Tada dar atrodė, kad kažkur susitaupys laiko ir viskas susidėlios normaliai. Tikrai teisinga pastaba, kad korekcijas reikėjo daryti anškčiau, bet buvo nepadaryta. Turime, kur pasitaisyti. Ateityje tikrai pasistengsime nedaryti taip, kad kažkas liktų nepatenkinti, kaip yra dabar.

– Minėjote, kad LKL pirmenybėse visus sprendimus priima patys klubai. Ar gali būti objektyvi bendra komandų pozicija, kai didžioji dalis jų turi aiškias sąsajas su didžiaisiais šalies klubai ir ypač su  „Žalgiriu“?
– Toks niuansas yra. Ankščiau buvo taip, kad „Lietuvos ryto“ komanda turėjo daugiau klubų, kurie jos klausydavo. Yra du klubai-lyderiai ir visi kiti klubai tai pripažįsta. Visiems reikia kažkokios naudos ir pagrindinė yra žaidėjai, kuriuos lyderiai gali skolinti kitoms komandoms. Tų dviejų klubų įtaka visą laiką bus didžiausia. Kaip juo atskirti nuo kitų komandų, yra mūsų darbas. Reikia galvoti, kaip padaryti taip, kad kiekvienas LKL klubas būtų nepriklausomai stiprus ir turėtų ilgalaikes strategijas, o pirmenybės būtų žiūrimesnės. LKF prezidentu tapus Arvydui Saboniui, tai tapo vienu iš tikslų. Tai nėra procesas, kai atesi, gražiai pašnekėsi ir viskas išsispręs. Vienas tikslų – įvesti tvarką, kuri yra visoje Europoje, kai vienas savininkas negali valdyti kelių klubų. Tam reikia laiko, bet manau, kad mes šitą dalyką tikrai įgyvendinsime.

– Ar turite konkrečių planų, kaip tai padaryti?
– Taip. Vasarą bus posėdžiai ir diskusijos, kurios iš esmės vyksta ir dabar. Pagrindinis niuansas šiuo metu yra klubų finansai. Jeigu klubai neturi pinigų ir jiems reikia žaidėjų, tai jie yra įspausti į kampą. LKF niekam negali surasti rėmėjų, nes tai pačių klubų darbas. Reikia apsispręsti, kas yra prioritetai ir kokie yra ilgalaikiai tikslai. Mūsų matomas prioritetas – stipri LKL. Matosi, kad daugelio klubų lygis yra pakilęs ir čempionatą stebėti šiemet daug įdomiau. Čia susiduriame su kita problema, kad pirmenybės nėra tiek matomos, kiek turėtų būti. Kaip ir sakiau, niekada nebus taip, kad patenkinti būtų visi, bet nusistatę aiškius prioritetus per kelis metus, manau, kardinaliai pakeisime situaciją. Svarbu, kad visi įžvelgtų naudos.

– Ar dažnai jūsų nedraugai prikaišioja tai, kad dirbate LKF, o širdyje vis dėlto esate žaliai baltas?
– Taip sako daug kas. Net ir komentaruose matai, kad tave susieja su buvusia darboviete, bet netrukdo dirbti. Aš niekada neišsižadėjau „Žalgrio“. Dirbau ten ir tai buvo gera patirtis. Dabar, kai reikia spręsti šalies krepšinio klausimus, esu neutralus ir ieškau naudos krepšiniui, o ne atskiram klubui.

Tapkite „BasketNews.lt radijo“ draugais Facebook'e ir jau rytoj laimėkite 100 Lt čekį, apsipirkti bet kurioje Champion parduotuvėje! Spausk  čia !

Garso interviu su Motiejūnu:

[audio=186]

Komentarai:
Kalbos pirtelė
Gerb. žurnaliste,

Išsitaisyk gramatines klaidas, bet turbūt neturėjai laiko, nes skubėjai kokį nors web domeną nupirkti, kad paskui brangiai parduoti :)
2012-04-05
+8
Atsakyti
dainiuks
saunuolis jis man irgi patinka, toks moka issisukt is tokiu suktu klausimu

geras zmogus yra matosi
2012-04-05
-2
Atsakyti
ali
Nzn, man tai patiko kaip pašnekėjo. Šaunuolis kad nepasidavė provokacijai, nors ir lb žurnalistas stengėsi. Protingai vyras pašnėkėjo, tikėkimės kad tai ne tik kalbos, bet ir dirbs gerai
2012-04-04
-2
Atsakyti
Protingas žmogus. Džiaugiuosi, kad jis yra LKF direktorius.
2012-04-04
-3
Atsakyti
dede rolkis
rodykit kasi kad ir ta lkl per tv, o ne vien tik per viasat ar dar ka nors.tegu nacionalines televizijos rodo
2012-04-04
+5
Atsakyti
....
Galvojau kad jis budamas zalgirije tik pilsto is tuscio i kiaura,bet pasirodo ir naujoje darbovieteje nieko nepasikeite.
2012-04-04
+2
Atsakyti
valera
teip teip... neutralus...
2012-04-04
+9
Atsakyti
žalgiryje noriu bobcats komandos kad žalgiriukas galėtu pasitreniruoti
2012-04-04
-3
Atsakyti
Ne i tema ,bet kur dingo video su Navikausku???
2012-04-04
-6
Atsakyti
to idomu
ka ce nusisneki, paranoja tau kaip vladukui ar kas? kaip tik jis palaiko zalius. pasiziurek jo fb profili, tai pat jis dirba zalgirio arenoje tuo komentatoriumi, tai abejoju, kad palaikytu ryta. o del klausimu tai juk jie zurnalistai, jiems reikia ko nors kompromituojancio, kad kiltu reitingai
2012-04-04
-4
Atsakyti
Aha
Motiejūnas kaip visada daug šneka, bet mažai pasako.
2012-04-04
-5
Atsakyti
Buratino ginklanesi apklause
2012-04-04
-8
Atsakyti
assaunu kad zalgiris turi prastumes savo zmoniu i LKF, tai yra geriau negu kad butu koks rytas prastumes tai tada proteguotu i rinktine visokius babrauskus,dilius ir jomantus


Kokie jus nupuse,ar tai LKF parinks kas atstovaus rinktinei?O savigarba to zmogaus nuline,Buratinas atvirai tyciojasi,o tas matai gerbia!
2012-04-04
+4
Atsakyti
....
atsirado sušiktas žalgirio fanas... Šiaip Jomantas jau ir praitais metais buvo paimtas ir pasiruošimo etapą... Dilys dar per jaunas kad žaistu rinktinei... Ir šiaip niekas nieko neprastuminėją... Kemzūra spendžia ką imti į rinktinę, o ko ne..... Tą patį galėčiau pasakyti Paulius prastuminėją žalgiriečius į rinktinę, bet taip nesakau
2012-04-04
+8
Atsakyti
idomu
Tiskevicius yra grynas rytfanis.Klausimus atrinko tik tuos kur norejo jog pasisakytu pries Zalgiri.Deja nepavyko sensacija.Net penkis kartus ta pati klause
2012-04-04
+3
Atsakyti
aršusis Rytfanis
Apgailėtini nevykėliai LKF sulindę buratinui į anusą!

GĖDA!!!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-04-04
+3
Atsakyti
jooooooo
45min :DDDDD nukankino dar per radija cia kaip vos ne video konferencija
2012-04-04
+1
Atsakyti
as
saunu kad zalgiris turi prastumes savo zmoniu i LKF, tai yra geriau negu kad butu koks rytas prastumes tai tada proteguotu i rinktine visokius babrauskus,dilius ir jomantus
2012-04-04
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.