Antoine'as Walkeris atsisveikina su krepšiniu
Antoine'as Walkeris atsisveikina su krepšiniu
Nuotr. AFP – Scanpix
Triskart NBA visų žvaigždžių rungtynių dalyvis Antoine‘as Walkeris pasitraukia iš profesionalaus krepšinio, skelbia NBA plėtojimosi lygos (NBDL) Idaho „Stampede“ komandos nariai.

Pasak jų, apie pasitraukimą amerikietis oficialiai turėtų pranešti per artimiausias keletą dienų.

Ilgametis NBA krepšininkas Walkeris į stipriausią pasaulio lygą atvyko 1996 metais, kuomet jį šeštuoju numeriu pasirinko Bostono „Celtics“ komanda.

Šioje komandoje Walkeris ir praleido geriausius metus, o taip pat rungtyniavo Atlantos „Hawks“, Dalaso „Mavericks“, Majamio „Heat“, Minesotos „Timberwolves“ ir Memfio „Grizzlies“ komandose.

2006 metais su „Heat“ Walkeris iškovojo NBA čempionų žiedą, tačiau jį neseniai privalėjo parduoti, kadangi buvo ant bankroto ribos.

Per savo karjerą NBA Walkeris vidutiniškai rinkdavo 17,5 taško, atkovodavo 7,7 kamuolio ir atlikdavo 3,5 rezultatyvaus perdavimo.
Komentarai:
Anonimas
Toks nesveikai geras savo geriausiais laikais budavo.....
2012-04-09
-2
Atsakyti
Zmogus
kur pinigai ten atsiranda ir norinciu juos padeti isleisti. Manau taip ir cia - pardavimo vadybininku darbo auka ir tiek. Kitas dalykas - saiko nebuvimas; gal but vertybiu neturejimas, besaikis vartojymas. Daug JAV zmoniu kencia nuo to nes gyvenimo kitaip neissivaizduoja.
2012-04-09
-4
Atsakyti
2
nepamirskit kad daznai is varganu seimu, ir kaip nepadesi giminaiciams?
2012-04-08
-1
Atsakyti
nu jie uzdirba daug, bet mokesciai daug nusiurbia nuo tu atlyginimu. aisku, pamate piniga puola pirkt vilas, jachtas, paskui atlyginimai mazeja, prasigeria prasilosia, skolos, viskas, ir turim rezultata.

daug kas uzkala babkes, bet jas islaikyt ne visi sugeba.
2012-04-08
Atsakyti
AnonimasNesuprantu! Kaip tokie žaidėjai bankrutuoja? Ble tiek uždirba ir poto pyst nieko neber tipo..


na kai uždirba daug pinigų tai viena mintis kur juos greičiau išleist, nebegalvoja kas bus poto
2012-04-08
-1
Atsakyti
Anonimas
Nesuprantu! Kaip tokie žaidėjai bankrutuoja? Ble tiek uždirba ir poto pyst nieko neber tipo..
2012-04-08
-3
Atsakyti
xx3
Su tokia statistika ir taip nusivaziavo.....
2012-04-08
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.