Gronskis: „Žinome, kaip nugalėti „Valencia“ (audio)

2012-04-14 06:53
Karolis Tiškevičius, „BasketNews.lt radijas“
Komentarai:
Vardenis_Norėčiau, kad rytas laimėtų taurę. Kitamet EL žaistų dvi lietuvių komandos, tik kad rytas pasirodymą baigtų jau pirmam etape. O tada rytfaniai nebeturėtų kuo atmazintis,nes nei EC taurės neiškovos, kurią net Prokomas su viena ranka lošdamas paimtų, nei iki TOP 16 nesugebės pakliūti. :))


Rytas turi daugiau pergaliu eurolygos top16 nei zalgeris :)
2012-04-14
+6
Atsakyti
nieko jie nenugales patys gaus malku nuo valensijos
2012-04-14
-8
Atsakyti
Norėčiau, kad rytas laimėtų taurę. Kitamet EL žaistų dvi lietuvių komandos, tik kad rytas pasirodymą baigtų jau pirmam etape. O tada rytfaniai nebeturėtų kuo atmazintis,nes nei EC taurės neiškovos, kurią net Prokomas su viena ranka lošdamas paimtų, nei iki TOP 16 nesugebės pakliūti. :))
2012-04-14
+4
Atsakyti
Gal komentaru nera ne dbr 8ryto?

"jei zalgiris zaistu lemiamas tai..." bet taip niekada nebus

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-04-14
-5
Atsakyti
kazkaip net graudu, kai atrodo ryto lemiamos kovos o komentaru is fanu puses, diskusijos apsoliuciai nera ir tai dar karta parodo, koks rytas yra neidomus. Jei ir yra keletas komentaru ir tai visi tik kaip ikast zaliems. O cia zaistu lemiamas Zalgiris tai nezinau kas cia detusi...zodziu PEACE, bet rytas niekada neprilygs zaliems fanu saiciumi ir palaikymu:( sekmes rytieciai
2012-04-14
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.