„Šiaulių“ puolimo mašina parklupdė „Neptūną“ (video, komentarai, statistika)

2012-04-21 19:02
Mantas Bertulis, „BasketNews.lt“ korespondentas
Komentarai:
Su pergale :) Kaip ir maniau, Neptūnas buvo nusiteikęs kovingai, džiugu, kad mūsų žaidėjai kovojo, stengėsi, o dėl Vasyliaus tegul neperdeda, teisingai teisėjai padarė, nes provokacijų buvo, kaip sakė Mažeika, tai žaidimas, emocijos, pats įkarštis, o kai klaipėdiškiai pradėjo atsilikinėti, patys nervavosi ir karščiavosi, matyt, negali Vasyliui atleisti už siautėjimą Klaipėdoje, kai vienintelis tada tempė komandą ir pelnė 30 taškų...tad nereikia varyti ant jo, čia kaip sakoma, iš kurio kampo pažiūrėsi-aš mačiau priešingoj pusėj irgi kabinėjimusi, tad neetiška iš trenerio pusės taip viepusiškai šlykščiai kalbėti apie žaidėją, tuo labiau, kad jis tikras kovotojas aikštelėje, atiduodantis visą save....būtų džiugu, kad jis liktų kitą sezoną, keista buvo, kad šiandien Juciko nepamačiau aikštėje, pirmą kartą...Taigi dar kartelį su pergale :) o Neptūno komandą ( ir sirgalius, kurie atvyko palaikyti griausmingai savo komandos), galima pagirti, kad sukūrė intrigą, už kovingumą
2012-04-21
-1
Atsakyti
s
tikrai atlaikem toki gera puolima su Vosyliaus pagalba kaip Kurauskas sako
2012-04-21
+3
Atsakyti
Neverkit bobos!
Jeigu teisejai nesvilpia, reiskias prazangos nera ir nera grubaus zaidimo, tad nesiskuskit, o geriau ismokit atlaikyt toki gera puolima!
2012-04-21
+1
Atsakyti
saulens
Neptunas-chuliganu komanda,o teisejams siandien patiko kaip zaidzia chuliganai.GALDIKAS tai patiko labiausiai,dar pries varzybas taip uzsikaifavo,kad nebesuprato kur randasi ar krepsinio,ar rankinio,ar bokso salej...
2012-04-21
+2
Atsakyti
16 bit
Skirtingai nei kai kurie Neptuno fanai po pergales (Klaipedoje) - nesidergsiu, o pasveikinsiu Neptuna su kovinga sio sezono pabaiga.
2012-04-21
+2
Atsakyti
to as
Praejusiame sezone brolis, o siame jau slykstaus charakterio? keistos jusu nuomoniu metamorfozes.
2012-04-21
+2
Atsakyti
kika
Neptunas nera joks kumstis.Palaida bala ir dar be trenerio.Pavieniu egoistu gauja su Mikalausku,kuris net nezino kas yra komanda.Js losia kaip arklys,kuriam akys is sono uzdengtos.Individualiai geras,bet tik geras,ne daugiau,o komandoje jam tamsus miskas,kauip beje ir Mazeika.Klaipediskiai labai dideliu atsitiktinumu deka pateko taip aukstai,o siaip si komanda yra paskutiniojo trejeto.Be PF sunku losti,kai centrai maziukai,faktas,bet kas kaltas ,kad jie pasieme du kiaurus -Brunini ir ypac klivara ,baili Valeika.Neturite kur deti pinigu,lai losia vaikai is SM bus uz anuos ne blogesni,ypac pabreziu bailuji Valeika.

Dabar galima pradeti ant manes vaziuoti:DDD.
2012-04-21
+5
Atsakyti
pipec
neptunas demonstruoja grazu solidu krepsini??? kambalos jus ne krepsininkai, nuo kada krepsinis grazus kai traumuojami krepsininkai?
2012-04-21
+3
Atsakyti
K L P
"Ar norėčiau likti kitam sezonui? Turbūt tos studijos Didžiosios Britanijos universitete man davė naudos. Kartais būna taip, jog tu planuoji, o Dievas juokiasi iš tavo planų. Dabar tiesiog reikia atvėsti ir pagalvoti apie viską. Visų pirma norėtųsi išlaikyti tuos vyrus, kurie parodė šitą charakterį. Tokių komandų labai trūksta, kurios demonstruotų gražų ir solidų krepšinį.“

cia kaip suprasti: kurauskas norėtų likti treneriu? direktoriumi? ar ir tuo ir tuo?
2012-04-21
+3
Atsakyti
tik siauliai
iviko tai kas turejo ivikti, sendien pralaimejo ir klaipedos krepsininkai ir ju fanai kurie sauke kad atvazios labai dauk nes uzdika veze ir kad uzkurs pirti savo palaikimu, bet deja ju buvo vos girdet :-) vistiek aciu uz pakelta sestadienio nuotaika.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-04-21
+1
Atsakyti
kurauskui
"Vasylius pasižymi savo šlykščiomis charakterio savybėmis, kuomet po švilpuko jis vis dar smūgiuoja varžovui, bet teisėjai kažkodėl duoda abipusę pražangą." <<<<<<<------ kurauskai kurauskai...kai vasylius neptune zaide, tai nebuvo slyksciu savybem? kad neptunas galit musti zaidejus iki svilpuko yra gerai? tas pats danys sarakauskui nosi sulauze. tai jei zaidejas nenusileidzia- tai jau slyksciu charakterio savybiu? i savo zaidejus pirmiau paziurek ir toliau mokykis savo universitete.
2012-04-21
+5
Atsakyti
Na ka gi, siandien nedaugzodziausiu, vyrai gerai buvo nusiteike, viska anam mace sugadino senosios sales triuksmas. Be to, kai vasylius zaide neptune, tai kurauskui viskas tiko jo zaidime? Keistai cia keistai. Sekmes neptunui kita sezona.
2012-04-21
+7
Atsakyti
Manau Vasylius siauliuose liks . Na nebent pakviestu rytas arba zalgiris bet is vidutinioku tai geriausias variantas siauliai
2012-04-21
+4
Atsakyti
sutinku
manau kai kuriems neptuno krepsininkams oficialiai turi buti uzdrausta zaisti krepsini nes tai ne krepsinis , o agresyvus boxas alkunem. as ne pussy bobute, pats kasi zaidziu, bet tokiom priemonem garbes sau klaipeda nedarot
2012-04-21
+5
Atsakyti
Tik Siauliai
Su pergale. Siauliai grizta, Prienams nera sansu. Si sezona ir vel matau bronzine Siauliu komanda. Su rytu irgi pusfinaly dar kaip reikiant pasikaposim, namie netgi manau laimesim.

Nes mes jega, mes Siauliai
2012-04-21
+7
Atsakyti
siauliai.
sugebejo neptunas gerai pasipriesinti siauliams manau sireika nelabai sugeba laviruoti zaidejus kartais net keista zaidzia kurie nesamones daro.
2012-04-21
-9
Atsakyti
klaipeda
manyciau kad neptunas yra komanda kaip kumstis tik reikia dar vieno centro ir vasyliu susigrazinti ir komanda butu super bronza garantuota .
2012-04-21
-7
Atsakyti
Su pergale Šiaulius neužteko Neptūnui lygiaverčių žaidėjų ;/
2012-04-21
+9
Atsakyti
eina na
NEPTUNAS, dainys, danys, mazeika...jum i wrestling eiti, ne kasio zaist, kiek galima traumuot kitus
2012-04-21
+5
Atsakyti
rimsimsimas
Vau pradejot trint komentarus,pazanga! Gal perskaitykit prie kiekvieno straipsnio parasytus komentarus ir juos istrinkit, nes tokiu yra daug.
2012-04-21
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.