Carmelo Anthony ataką pabaigia dėjimu
Carmelo Anthony ataką pabaigia dėjimu
Nuotr. Reuters – Scanpix
Vieną geriausių sezonų komandos istorijoje žaidžianti Los Andželo „Clippers“ (40-26) atkrintamosiose varžybose gali likti be savo aikštės pranašumo. Paskutinėse reguliariojo sezono rungtynėse „Clippers“ išvykoje 93:99 (19:24, 20:24, 27:26, 27:25) nusileido Niujorko „Knicks“ (35-30) komandai ir išliko penktoje Vakarų konferencijos vietoje.

„Clippers“ šiemet vos penktą kartą per klubo istoriją pateko į atkrintamąsias varžybas, tačiau dabar turės laukti paskutinių Memfio „Grizzlies“ rungtynių su Orlando „Magic“. Jeigu Memfio ekipa laimės, ji užims ketvirtą vietą ir turės savo aikštės pranašumą. Jei pralaimės – aukščiau pakils „Clippers“. Bet kuriuo atveju, šios dvi komandos kausis pirmajame atkrintamųjų etape.

Tuo tarpu septintoje Rytų konferencijos vietoje žengianti „Knicks“ išliks šioje pozicijoje, jei rytoj nugalės Šarlotės „Bobcats“. Pastaroji pralaimėjo jau 22 mačus iš eilės.

Jeigu „Knicks“ krepšininkai likti septinti, atkrintamosiose varžybose jie kausis su Majamio „Heat“.

Los Andželo ekipai šiame mače negalėjo padėti kirkšnies skausmus pajutęs Chrisas Paulas. Jam treneriai leido pailsėti.

Paskutinė NBA reguliariojo sezono diena – rytoj.

„Knicks“: J.R. Smithas 21, Carmelo Anthony 17, Steve'as Novakas 14, Baronas Davisas 12, Tysonas Chandleris 11, Amare'as Stoudemire'as 10.

„Clippers“: Blake'as Griffinas 29 (10 atk. kam., 6 rez. perd.), Randy Foye 28, Caronas Butleris ir Mo Williamsas po 9.

Rungtynių vaizdo reportažas:

Visi rezultatai:

Phoenix Suns San Antonio Spurs 106-110 stat »
Oklahoma Thunder Denver Nuggets 101-106 stat »
Milwaukee Bucks Philadelphia 76ers 85-90 stat »
New York Knicks Los Angeles Clippers 99-93 stat »
Indiana Pacers Chicago Bulls 87-92 stat »
Cleveland Cavaliers Washington Wizards 85-96 stat »
Orlando Magic Charlotte Bobcats 102-95 stat »

Komentarai:
uhuDel vietos dar neaisku, gali but tiek 8 tirk 7. Siandien paskutines rungtynes losia phil vs detroit ir nyk vs bobcats. Aisku philadelfijai pries detroita sunkesnes varzybos, nei New yorkui pries bobcatus . O su Knick bus ka veikt Miamui, po trenerio pakeitimo NYK ant bangos, Melo irgi ant bangos. Bus gera serija tikrai Miamui bus ka yrodyti, nes su tokiais zaidejais ir tokiu suoliuku nors ir su minimalia gynyba, NYK tikrai gali isaut. Jau ka reiskia vien Melo, kuris lygoj vienas is geriausiu jeigu ne geriausias tasku darytojas.


Melo pries pora sezonu buvo geriausias tasku darytojas, nu gal antras po kobes. O dabar tai jo pataikimo % ziauriai krites.
2012-04-26
+6
Atsakyti
Dabar didelė tikimybė, kad nukris Clippers į penktąją vietą, nes Gizzlies šią naktį turėtų nugalėti Magic, plius Magic antros rungtynės per dvi dienas (:
2012-04-26
-1
Atsakyti
TomasAjomajo, dabar tik pamaciau, kokia galinga yra knicks ekipa ir visas jos suolas. nu jamesui kinkos tikrai padrebes, ir neaisku kaip si serija baigsis. jei jamesas yra vertas gero zaidejo vardo - jis istemps miami pries knicks. jei knicks laimes, jamesas net po zeme netures vietos


Aha, tikrai kinkos drebės žaidžiant pirmam raunde.. Ir tikrai komandos įrodo savo vertę paskutiniose sezono rungtynėse, kai jos mažai ką reiškia ir prieš komandą, kuri žaidžia be lyderio.Nejuokink
2012-04-26
+17
Atsakyti
uhu
Del vietos dar neaisku, gali but tiek 8 tirk 7. Siandien paskutines rungtynes losia phil vs detroit ir nyk vs bobcats. Aisku philadelfijai pries detroita sunkesnes varzybos, nei New yorkui pries bobcatus . O su Knick bus ka veikt Miamui, po trenerio pakeitimo NYK ant bangos, Melo irgi ant bangos. Bus gera serija tikrai Miamui bus ka yrodyti, nes su tokiais zaidejais ir tokiu suoliuku nors ir su minimalia gynyba, NYK tikrai gali isaut. Jau ka reiskia vien Melo, kuris lygoj vienas is geriausiu jeigu ne geriausias tasku darytojas.
2012-04-26
Atsakyti
Gintas
google translate :D kiek gramatikos elementariu klaidu:D ir paskutine diena ne rytoj o siandien :)
2012-04-26
+5
Atsakyti
Na ką, panašu, kad išvysime tikriausiai labiausiai pasaulio dėmesį prikaustysiančią seriją pirmame raunde :) O "Heat" tai taps dideliu išbandymu, norint parodyti tikrą čempionišką veidą. Neabejoju, kad "Knicks" neapsiribos tik džiaugsmu patekus į Play-off'us, o galvoja tik apie tai, kaip nugalės "Heat". Jei reikėtų spėti, tikriausiai pasirašyčiau ant septynių rungtynių serijos - būtų tikras krepšinio spektaklis...
2012-04-26
Atsakyti
Ajomajo, dabar tik pamaciau, kokia galinga yra knicks ekipa ir visas jos suolas. nu jamesui kinkos tikrai padrebes, ir neaisku kaip si serija baigsis. jei jamesas yra vertas gero zaidejo vardo - jis istemps miami pries knicks. jei knicks laimes, jamesas net po zeme netures vietos
2012-04-26
-17
Atsakyti
MOOOOO
Heat krenta pirmam raunde ;) NY zymiai geresne komanda. + suola ir treneri padoru turi
2012-04-26
+1
Atsakyti
miamis kris 1 raunde :)
2012-04-26
-3
Atsakyti
nemokamai 130 Lt
Nemokamai 50$ žaisti pokeriui..

Žaisk pokeri iš tikru pinigu nieko neinvestaves.

Adresu: http://www.pokersuns.com
2012-04-26
+1
Atsakyti
Jeigu „Knicks“ likti septinti, atkrintamosiose varžybose jie kausis su Majamio „Heat“.

google translate blogai veikia?
2012-04-26
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.