Balandžio 28 – 29 dienomis aštuntasis Baltijos krepšinio lygos (BBL) finalinis ketvertas vyks Šiauliuose. Kol kas šiame turnyre triumfuoti pavyko tik Lietuvos grandams – Vilniaus „Lietuvos Rytui“ bei Kauno „Žalgiriui“. Gal šiemet scenarijus bus kitoks? Pristatome jums pusfinalių poras bei „TonyBet“ koeficientus. 

„Šiauliai“ – 6,45; Kauno „Žalgiris“ – 1,08 

„Šiauliai“ balandžio mėnesį savo žiūrovų akivaizdoje jau nustelbė abu Lietuvos grandus. Į Lietuvos šiaurę nutolusio miesto gyventojai trokšta, kad būtų perrašyta BBL istorija. Šiemet, kai lyderiai taip dažnai išeina į aikštelę tarytum užsimiegoję puiki proga juos nustebinti. Tuo tarpu Kauno „Žalgiris“ šį sezoną patyrė daugybę apmaudžių pralaimėjimų Eurolygoje ir VTB lygoje, tačiau Baltijos regione kol kas suklupo vos kartą. Jeigu kauniečiams nepavyktų iškopti į Baltijos krepšinio lygos finalą, tai būtų didžiausias nusivylimas. Įdomu, ar aikštės šeiminkams užteks vien entuziazmo ir atsidavimo rungtynėse prieš užgrūdintus ir labiau patyrusius rungtynių favoritus?  

Vilniaus „Lietuvos rytas“ – 1,22; Rygos VEF – 3,85

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai turbūt puikiai prisimena pernai patirtą skausmingą antausį, kai Rygos VEF pateikė didžiausią turnyro netikėtumą, parklupdydami aiškius mačo favoritus ir žengdami į finalą. Įdomu, ar daug kam būtų netikėta, jei pernykštė istorija pasikartotų šiemet? Vargu, kadangi šie metai triskart BBL čempionams primena pasivažinėjimą amerikietiškais kalneliais: sutriuškinti Europos taurės laimėtojai išvykoje, po kelių dienų pralaimėta prieš krepšinio nykštukus „Šiaulius“ ir panašių, sunkiai paaiškinamų precedentų galėjome pastebėti beveik viso sezono metu. Be abejo, nevertėtų pamiršti, kad vilniečių grafikas pastaruoju metu tiesiog velniškai įtemptas. Kita vertus Latvijos čempionai ketvirtfinalyje turėjo daug vargo prieš Talino „Kalev“ ekipą, tačiau jų nusiteikimas prieš vilniečius bus visiškai kitoks.
Komentarai:
Zymka
Nu ka beliek Siauliam ta Wef'a nukaldint ,nepalikt sansu laimet su wisa butautinowo gwardija..;D taip i bus tikiuos:)nepykit krepsininkaj,bet wakar gedingai,tiesiog gedingaj ner zodziu atrodet, ner ka besakyt,sawo arenoj plius pries žįurowus sawo ant tiek tasku pralost..:(da tokįai zaliai kur...ai :/ nu bet ka padarysi, siandie bronza paimkit- kai wisad:D WISAD UZ SAWO MIESTA,PIRMYN SIAULIAI

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-04-29
-6
Atsakyti
weteranasmanau finalas rytas zalgiris,o lkl finalas zalgiris siauliai


Blogai manai, ir LKL, ir BBL finale žais LR ir ŽAL...
2012-04-26
+2
Atsakyti
ByPaulius
Kaunoooooooo Zalgiris!!!
2012-04-26
-2
Atsakyti
manau finalas rytas zalgiris,o lkl finalas zalgiris siauliai
2012-04-26
-2
Atsakyti
zzzzzzzz
uz vef visai verta 100 pastatyti
2012-04-26
-1
Atsakyti
Basketnews, tikrai labai negražiai parašėte..... "krepšinio nykštukai Šiauliai"... GĖDA
2012-04-26
+4
Atsakyti
Kofas tai tikrai neblogas Šiaulių. :) 20Lt pastatai ir pergalės atveju 130Lt pareina. :))
2012-04-26
+3
Atsakyti
KnoxvilleSakykit ka norit, bet uz Siaulius tikrai labai gera kofa duoda. Ypac zinant, kad zais namie, kur paskutiniu metu ir Ryta ir Zalgiri ir Neptuna sudauze :)


kiek zinau jau keli kavenskai uz siaulius pastate,net pats romka blaskosi ir nebezino kaip cia ka:))
2012-04-26
+1
Atsakyti
Ryga
Vef-siauliai finalas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-04-26
+3
Atsakyti
aršusis RytfanisGriekas būtų nepasinaudot tokiu kofu už Šiaulius. Čia kiekvienam aišku, kad Buratingrado zelionkėm šansų nėra!!!--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Jei toks įsitikinęs ,tai statyk savo visas santaupas (jei aišku turi tu juos ) .
2012-04-26
+3
Atsakyti
hha
Krepsinio nykstukai? tai kad krepsinio milzinai virsta nuo ju...
2012-04-26
Atsakyti
Sakykit ka norit, bet uz Siaulius tikrai labai gera kofa duoda. Ypac zinant, kad zais namie, kur paskutiniu metu ir Ryta ir Zalgiri ir Neptuna sudauze :)
2012-04-26
+8
Atsakyti
Krepsinio nykstukai, Siauliai.

Kaip ir izeidziantis parasymas.
2012-04-26
+5
Atsakyti
aršusis Rytfanis
Griekas būtų nepasinaudot tokiu kofu už Šiaulius. Čia kiekvienam aišku, kad Buratingrado zelionkėm šansų nėra!!!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-04-26
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.