Lietuvos krepšinio lygai (LKL) sparčiai artėjant atomazgos link, BasketNews.lt radijo laidos sezonas taip pat keliasi į finišo tiesiąją.

Šį vakarą laidoje pilnu tiesioginio eterio pajėgumu koncentruosimės į LKL finalų seriją. Joje, kaip ir kasmet, susirems etatiniai šalies krepšinio konkurentai, Kauno „Žalgiris“ ir Vilniaus „Lietuvos rytas“.

BasketNews.lt radijuje šį vakarą išgirsite visų LKL trenerių prognozes, kas jų spėjimais turėtų iškovoti 2011-2012 metų šalies čempionų žiedus.

Laidoje taip pat girdėsite tiek „Žalgirio“, tiek „Lietuvos ryto“ atstovų komentarus, apie gerbėjų galimybes įsigyti bilietų į serijos rungtynes Kaune ir Vilniuje.

Prognozuoti finalo serijos baigtį kviesime ir laidos klausytojus. Laidos metu galėsite skambinti į studiją  (tel. nr.: 8-37 323 323) arba savo spėjimus rašyti šios naujienos komentarų skiltyje.

Prisijunkite prie BasketNews.lt radijo puslapio Facebook'e. Ten šį vakarą, laidos metu, laimėsite 100 Lt Champion čekį! Spausk ČIA !

BasketNews.lt radijas“ - pirmadieniais ir ketvirtadieniais nuo 17 val! Dažniai (EXTRA FM):

Vilnius 100.5 MHz
Kaunas 97,1 MHz
Klaipėda 100,2 MHz
Šiauliai 98,5 MHz
Panevėžys 93,2 MHz

Klausykitės internetu: paspaudus čia.

Komentarai:
Gintas
sutinku del kalnieciocio ir rubio bet del pauliuko nesutinku tajp jam truksta ugio kaip pf bet jis kiekvienas rungtynes atidirbineja baisiu,ugi atstoja darbu,darbu ir dar karta darbu.kazkas panasaus kaip anksciau tomas masiulis buvo
2012-05-03
-3
Atsakyti
jaunikis houmeris
Rytas laimes lkl,o tuo paciu zalgiris bandys laimet tarpgalaktini cempionata,jei nelaimes,bent jau balta bilieta gaus,kuris nubloskia visas eurolygas a licencijas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-05-03
-3
Atsakyti
jaunikis houmeris
Rytas laimes lkl,o tuo paciu zalgiris bandys laimet tarpgalaktini cempionata,jei nelaimes,bent jau balta bilieta gaus

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-05-03
-4
Atsakyti
Juokingiausia kad vainausku komjaunimo pasekejai antra sezona is eiles brutaliai spardomi i vienus vartus, bet ritfaniugos vistiek dar kazko stebuklingo tikisi:)
2012-05-03
+4
Atsakyti
Krc geras konkurso dalyvis papuolė :D "nesu mušęsis su Žalgirio fanu, bet progai pasitaikius pasimuščiau" :DDD
2012-05-03
+2
Atsakyti
Laimes ta komanda, kuri pirma laimes isvykoje.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-05-03
+9
Atsakyti
taip
Siemensas nera isvyka Zalgiirui,nes ten palaikymas yra didziulis Zalgirio.Kaune ryto palaikymo negirdejau
2012-05-03
+2
Atsakyti
Anonimas
manau bus 3-2 Ryto naudai.Finalai surezisuoti,lygiai kaip ir uzpraeita sezona.daugelis jau turbut pamirso kaip Zalgiriui finale vadovavo Marcus Brown?tai va,buratinas jau iesko priesu savo stovykloj ir visai gali but kad leks kazkieno galvos,o gal ir zaidejai.negi nematot kad is esmes Rytas atidave visus imanomus titulus Zalgiriui vien tam kad gautu pagrindini,bilieta i EL?
2012-05-03
+1
Atsakyti
Karoli, o kokios tavo prognozes?
2012-05-03
+2
Atsakyti
nu ka visi duoda kavenskams 3-2 del namu sales, bet manau visgi viena pergale Rytas issives ir laimes kaip ir sake Petrauskas 3-2 Rytas.
2012-05-03
-2
Atsakyti
Nu ką kaip visada 9 prieš 1. Manau viskas priklausys nuo pirmų rungtynių.
2012-05-03
-18
Atsakyti
KaravanasmadnessKaravanasmadnessGerai, dabar įsivaizduok Kalnietis varo prie kašio ir meta per Robertsą BET KĄ ir atspėk kas būna kamuolys įkrenta į krepšį. Ir beto ar tu esi matęs Žalgirio žaidėjus taip išsprodinusius akis bent per vienas eurolygos rungtynes?Jooo ... grynai visas TOP 16 varžybas .. Jei nestebi Žalgirio rungtynių ir klausai ką šneka kiti ,tai geriau nešnekėk . Gal pamiršai kaip 1 TOP 16 Žalgiris iš -15 padarė iki 0 ? Tai čia nekovojimas , čia tipo Maccabi krepšininkai į savo krepšį sumėtė taškus ? Arba išvykoj prieš Maccabi komanda tiesiog noru tryško ,kai norėjo pergalės , spaudė kiek begalėjo tą Maccabi komandą pradžioj ir susikrovė +20 ,bet paskui pasimėtė ,tai čia nereik svaigt ,kad čia tipo Žalgiris nekovojo Eurolygoj . Galiu pasakyti ,kad tiek Rytas tiek Žalgiris nemoka pabaigos sulošt ,trūksta šaltaukraujiškumo ..Šiaip sutinku su tavimi dėl to kad abu grandai nemoka žaisti pabaigų. O dėl to kaip žal žaidžia Eurolygoje man pasakojo keli mano draugai, kurie palaiko žal tai ką aš žn....Aš suprantu juos , nes jie gal eina į varžybas . Pyktis ima , bilietai pirkti nervams susigandinti , tai dėl to ir sako iš to pykčio ,bet sakyti ,kad Žalgiris nekovoja ,tai čia jau reikia pirma pagalvoti , o paskui sakyti .


Ačiū už diskusiją, labai įdomiai čia pasikalbėjome
2012-05-03
+1
Atsakyti
madnessKaravanasmadnessGerai, dabar įsivaizduok Kalnietis varo prie kašio ir meta per Robertsą BET KĄ ir atspėk kas būna kamuolys įkrenta į krepšį. Ir beto ar tu esi matęs Žalgirio žaidėjus taip išsprodinusius akis bent per vienas eurolygos rungtynes?Jooo ... grynai visas TOP 16 varžybas .. Jei nestebi Žalgirio rungtynių ir klausai ką šneka kiti ,tai geriau nešnekėk . Gal pamiršai kaip 1 TOP 16 Žalgiris iš -15 padarė iki 0 ? Tai čia nekovojimas , čia tipo Maccabi krepšininkai į savo krepšį sumėtė taškus ? Arba išvykoj prieš Maccabi komanda tiesiog noru tryško ,kai norėjo pergalės , spaudė kiek begalėjo tą Maccabi komandą pradžioj ir susikrovė +20 ,bet paskui pasimėtė ,tai čia nereik svaigt ,kad čia tipo Žalgiris nekovojo Eurolygoj . Galiu pasakyti ,kad tiek Rytas tiek Žalgiris nemoka pabaigos sulošt ,trūksta šaltaukraujiškumo ..Šiaip sutinku su tavimi dėl to kad abu grandai nemoka žaisti pabaigų. O dėl to kaip žal žaidžia Eurolygoje man pasakojo keli mano draugai, kurie palaiko žal tai ką aš žn....


Aš suprantu juos , nes jie gal eina į varžybas . Pyktis ima , bilietai pirkti nervams susigandinti , tai dėl to ir sako iš to pykčio ,bet sakyti ,kad Žalgiris nekovoja ,tai čia jau reikia pirma pagalvoti , o paskui sakyti .
2012-05-03
-2
Atsakyti
matematikas Tomas gerulaitis
Cia aisku tiesiog reikia paimti santyki paskutiniu lKL rungtyniu is 12 paskutiniu rungtyniu rytas laimejo tik vienas.Todel tikimybe rytui vel laimeti nors 1 rungtynes yra labai maza.3-0 turetu laimetii Zalgiris
2012-05-03
+1
Atsakyti
KaravanasmadnessGerai, dabar įsivaizduok Kalnietis varo prie kašio ir meta per Robertsą BET KĄ ir atspėk kas būna kamuolys įkrenta į krepšį. Ir beto ar tu esi matęs Žalgirio žaidėjus taip išsprodinusius akis bent per vienas eurolygos rungtynes?Jooo ... grynai visas TOP 16 varžybas .. Jei nestebi Žalgirio rungtynių ir klausai ką šneka kiti ,tai geriau nešnekėk . Gal pamiršai kaip 1 TOP 16 Žalgiris iš -15 padarė iki 0 ? Tai čia nekovojimas , čia tipo Maccabi krepšininkai į savo krepšį sumėtė taškus ? Arba išvykoj prieš Maccabi komanda tiesiog noru tryško ,kai norėjo pergalės , spaudė kiek begalėjo tą Maccabi komandą pradžioj ir susikrovė +20 ,bet paskui pasimėtė ,tai čia nereik svaigt ,kad čia tipo Žalgiris nekovojo Eurolygoj . Galiu pasakyti ,kad tiek Rytas tiek Žalgiris nemoka pabaigos sulošt ,trūksta šaltaukraujiškumo ..


Šiaip sutinku su tavimi dėl to kad abu grandai nemoka žaisti pabaigų. O dėl to kaip žal žaidžia Eurolygoje man pasakojo keli mano draugai, kurie palaiko žal tai ką aš žn....
2012-05-03
-2
Atsakyti
madnessGerai, dabar įsivaizduok Kalnietis varo prie kašio ir meta per Robertsą BET KĄ ir atspėk kas būna kamuolys įkrenta į krepšį. Ir beto ar tu esi matęs Žalgirio žaidėjus taip išsprodinusius akis bent per vienas eurolygos rungtynes?


Jooo ... grynai visas TOP 16 varžybas .. Jei nestebi Žalgirio rungtynių ir klausai ką šneka kiti ,tai geriau nešnekėk . Gal pamiršai kaip 1 TOP 16 Žalgiris iš -15 padarė iki 0 ? Tai čia nekovojimas , čia tipo Maccabi krepšininkai į savo krepšį sumėtė taškus ? Arba išvykoj prieš Maccabi komanda tiesiog noru tryško ,kai norėjo pergalės , spaudė kiek begalėjo tą Maccabi komandą pradžioj ir susikrovė +20 ,bet paskui pasimėtė ,tai čia nereik svaigt ,kad čia tipo Žalgiris nekovojo Eurolygoj . Galiu pasakyti ,kad tiek Rytas tiek Žalgiris nemoka pabaigos sulošt ,trūksta šaltaukraujiškumo ..
2012-05-03
-9
Atsakyti
3-1 laimes kaunieciai
2012-05-03
+3
Atsakyti
L.Adomaitis tai mldc, sausai i viena krepsi:) VISI KAUNO ZALGIRIO FANAI!!!
2012-05-03
+8
Atsakyti
Ponas Tiškevičiau, padainuok dar kąnors
2012-05-03
Atsakyti
Gerai, dabar įsivaizduok Kalnietis varo prie kašio ir meta per Robertsą BET KĄ ir atspėk kas būna kamuolys įkrenta į krepšį. Ir beto ar tu esi matęs Žalgirio žaidėjus taip išsprodinusius akis bent per vienas eurolygos rungtynes?
2012-05-03
-12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.