Charlesas Barkley dažniausiai neigiamai atsiliepdavo apie LeBroną Jamesą
Charlesas Barkley dažniausiai neigiamai atsiliepdavo apie LeBroną Jamesą
Nuotr. Getty Images – Scanpix
Niekada nepraleisdavęs progos sukritikuoti LeBroną Jamesą, legendinis Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) krepšininkas Charlesas Barkley kardinaliai pakeitė savo požiūrį į Majamio „Heat“ lyderį.

„Manau, kad jis padarė klaidą savo karjeroje, bet juk jūs žinote, kad šiais metais LeBronas atsiprašė už tai, kaip paliko Klivlendą ir dėl visos tos istorijos. Tai buvo teisingas poelgis. Apskritai LeBronas – geriausias NBA žaidėjas ir puikus vaikinas“, – kalbėjo Barkley.

Prieš ketverius metus Barkley buvo apsižodžiavęs su Jamesu, o šiam skandalingai persikėlus į Majamį, Barkley dar kartą sukritikavo puolėją.

Šį sezoną Jamesas vidutiniškai renka po 27,1 taško, atkovoja po 7,9 ir perima po 1,9 kamuolio, atlieka po 6,2 rezultatyvaus perdavimo bei pretenduoja į naudingiausio sezono krepšininko titulą.
Komentarai:
His_Airnesslal123,Nesugeba efektyviai pats susikurt? Jau minejau kad Kobe mazdaug dvigubai dazniau imeta is asisto is mid range(hoopdata), taigi LBJ didesnis procentas metimu is 1x1, bet pataikymas ju beveik identiskas. Reiskia LeBronas kad ir ka ten susikuria, pataiko ir yra toks pat efektyvus kaip Kobe. Taip, technika, patirtis, footworkas Kobes pusej, bet LJ patobulejes, o kur dar jega, atletiskumas, pacio kuno dydis.Tai aisku, bet LeBrono zaidimas turi maziausiai minusu. Sakyciau isvis neturi, vienintelis trukumas kad jis gali but per daug pasyvus. Del to ir geriausias. O Kobe buvo ir bus zveris. Meldziuosi kad lostu savo 30ppg 45+ fg% playoffu zaidima ir LA pakabintu septyniolikta banneri ;)


17 titului tik Kobes 30+ game neuztektu. Manau,jei ir keliaus iki finalu ( duok Dieve,kad taip butu) tai key zaidejai butu LA priekine linija kuri no doubt geriausia lygoj.
2012-05-04
-33
Atsakyti
lal123,

Nesugeba efektyviai pats susikurt? Jau minejau kad Kobe mazdaug dvigubai dazniau imeta is asisto is mid range(hoopdata), taigi LBJ didesnis procentas metimu is 1x1, bet pataikymas ju beveik identiskas. Reiskia LeBronas kad ir ka ten susikuria, pataiko ir yra toks pat efektyvus kaip Kobe. Taip, technika, patirtis, footworkas Kobes pusej, bet LJ patobulejes, o kur dar jega, atletiskumas, pacio kuno dydis.

Tai aisku, bet LeBrono zaidimas turi maziausiai minusu. Sakyciau isvis neturi, vienintelis trukumas kad jis gali but per daug pasyvus. Del to ir geriausias. O Kobe buvo ir bus zveris. Meldziuosi kad lostu savo 30ppg 45+ fg% playoffu zaidima ir LA pakabintu septyniolikta banneri ;)
2012-05-04
-31
Atsakyti
lal123His_Airness@lal123LeBronas is mid range ir tritaskio ismeta ismeta apie 10 metimu per rungtynes, o pataikymas ciut geresnis uz Kobes. Jei manai kad ismetes 5 daugiau kaip KB staiga pradetu pataikyt prasciau, tai turi problemu su logika. Prisimink, kad Kobe daugiau ismeta ir stabiliu catch-and-shoot metimu, todel tie extra metimai palygint su LJ tikrai neatmus procento. Tai, kad LeBronas gali sau leist mest is arciau tik pliusas jam, nes yra daug situaciju Kobe yra nepajegus ismest geresni metima ir meta belenka, o LeBronas gali prasibraut arti krepsio ir mest gera metima, provokuot baudas.Ir LeBronas daugiausia tasku renka is jumpshoto, metas atsibust - vien jumpshotu renka 12 tasku, o dejimais ir aplink krepsi po 8.5.Nezinot ir nesuvokiat apie ka kalbat..Jumpshotu t.y. metimais is tritaskio ir vidutinio renka 12 tasku, o dejimais ir metimais post'e 8.5, o rly??.... 12+8.5=20.5, o season avg. 27pts, tai sternas papildomus 6.5 tasko priraso protokole? Get your facts straight. Jis net pilno tritaskio nepadaro per rungtynes tai apie koki metika galim kalbet? Renka jis tuos taskus apie baudos linija ir baudos aiksteleje,net nesuprantu is kur stats tokius lempinius trauki. LeBronui pliusas,jog sugeba rinktis is po krepsio, bet Kobe sugeba pats sau metimui susikurti vietos, darydamas pump fake'us ir fadeaway'us ko LeBronas nesugeba arba bent jau efektyviai darytis sau tasku is tokiu situaciju. Dabar bandai menkint ta Kobe, bet prisimink, kad kiekvienas zaidejas turi savo + ir -.


Su pirmu teiginiu turiu atsiprasyt, su FTG susiveliau.
2012-05-04
-9
Atsakyti
His_Airness@lal123LeBronas is mid range ir tritaskio ismeta ismeta apie 10 metimu per rungtynes, o pataikymas ciut geresnis uz Kobes. Jei manai kad ismetes 5 daugiau kaip KB staiga pradetu pataikyt prasciau, tai turi problemu su logika. Prisimink, kad Kobe daugiau ismeta ir stabiliu catch-and-shoot metimu, todel tie extra metimai palygint su LJ tikrai neatmus procento. Tai, kad LeBronas gali sau leist mest is arciau tik pliusas jam, nes yra daug situaciju Kobe yra nepajegus ismest geresni metima ir meta belenka, o LeBronas gali prasibraut arti krepsio ir mest gera metima, provokuot baudas.Ir LeBronas daugiausia tasku renka is jumpshoto, metas atsibust - vien jumpshotu renka 12 tasku, o dejimais ir aplink krepsi po 8.5.Nezinot ir nesuvokiat apie ka kalbat..


Jumpshotu t.y. metimais is tritaskio ir vidutinio renka 12 tasku, o dejimais ir metimais post'e 8.5, o rly??.... 12+8.5=20.5, o season avg. 27pts, tai sternas papildomus 6.5 tasko priraso protokole? Get your facts straight. Jis net pilno tritaskio nepadaro per rungtynes tai apie koki metika galim kalbet? Renka jis tuos taskus apie baudos linija ir baudos aiksteleje,net nesuprantu is kur stats tokius lempinius trauki. LeBronui pliusas,jog sugeba rinktis is po krepsio, bet Kobe sugeba pats sau metimui susikurti vietos, darydamas pump fake'us ir fadeaway'us ko LeBronas nesugeba arba bent jau efektyviai darytis sau tasku is tokiu situaciju. Dabar bandai menkint ta Kobe, bet prisimink, kad kiekvienas zaidejas turi savo + ir -.
2012-05-04
+44
Atsakyti
@lal123

LeBronas is mid range ir tritaskio ismeta ismeta apie 10 metimu per rungtynes, o pataikymas ciut geresnis uz Kobes. Jei manai kad ismetes 5 daugiau kaip KB staiga pradetu pataikyt prasciau, tai turi problemu su logika. Prisimink, kad Kobe daugiau ismeta ir stabiliu catch-and-shoot metimu, todel tie extra metimai palygint su LJ tikrai neatmus procento. Tai, kad LeBronas gali sau leist mest is arciau tik pliusas jam, nes yra daug situaciju Kobe yra nepajegus ismest geresni metima ir meta belenka, o LeBronas gali prasibraut arti krepsio ir mest gera metima, provokuot baudas.

Ir LeBronas daugiausia tasku renka is jumpshoto, metas atsibust - vien jumpshotu renka 12 tasku, o dejimais ir aplink krepsi po 8.5.

Nezinot ir nesuvokiat apie ka kalbat..
2012-05-04
+3
Atsakyti
Turbūt jau mažai kas ir dar lįs į šitą temą, bet negaliu susilaikyt tiesiog - idiotų karalius tday sako, kad Lebronas nėra Heat lyderis? Tai tiesiog graudu, net Wade pirmą kartą prieš savaitę pasakė, kad Lebronas yra geresnis už jį, ir kad jis pirmas, bet vis tiek tas idiotas nelaiko jo lyderiu. Tokių frazių beveik kiekvienam komentare gali surast, jeigu jį užvartai tai jis net nesivargina į tavo komentarą atsakyt, nu aišku, kur atsakysi, kai esi užvartytas FAKTAIS ir negali nieko daugiau pasakyt, nebent už argumentą, kad MJ galvoja, kad Kobė geresnis, tik kada jis tai sakė leisk paklaust? Jeigu jis taip sakė prieš 3 metus tai sutikčiau, bet dabar jau nebe. Tiesiog, tday, maldauju, nekomentuok temose apie Lebroną, nes tikrai graudžiai nusišneki.
2012-05-04
-1
Atsakyti
His_AirnessTDaYKuo daugiau tavo komentarų matau, tuo daugiau trolis atrodai :DDYeah, jeigu galvojam, kad LBJ geresnis arba bent lygus metikas Kobei, tai kažkam nelabai su smegenine, nelabai...Yra skirtumas tarp žaidimo geriau dabar ir buvimo geriausiu žaidėju.Tai apie mes kalbam, apie praeity, ateiti? Aisku, kad zaidimas dabar. Kaip CesarMiles pusprotis kazka sapalioja kad 'fro Kobe (ten net ne jo prime buvo, wtf?) belekoks zveris, del to LeBronas kazkodel prastesnis uz Kobe DABAR, tai ir tu panasiai pradesi velt? :DMielas kolega, jeigu Kobe geresnis metikas, tai nemanai kad turetu pataikyt geresniais dazniais negu LeBronas? Ar geresni metika sprendziam pagal grakstuma aikstelej, judesius?10-23 feet:LBJ 41.0 %Kobe 41.7%3PT:LBJ 36.2%Kobe 30.3%lololol.Kaip jau minejau, Kobe gal dvigubai dazniau pataiko is asisto. Manau nereik aiskint skirtumo tarp iso metimu ir catch and shoot? Geresnis metikas taikliau meta.---Ir 'lebrick'? Tikrai?Daugiausia pramestu metimu Finalu MVP per visa NBA istorija:2010, Kobe, 66-163 FG :D Game 7, 6-24 FG :DVieninteliai istorijoj Finalu MVP ne vienose Finalu rungtynese nemetes taikliau 50%?2009, Kobe :D2010, Kobe :DGal pradedam ji vadint Kobrick, a? :D


Sutikciau su tavimi, taciau nepaminejai vieno fakto - surases procentus neparasei metimu skaiciaus. Geresnis LBJ 3pt's %, taciau kiek jis ju ismeta? 40-50? Kai zaidejas tiek temeta zinoma,jog jo % bus aukstesnis. Cia tas pats lyg sakyti, kad Love = Durant, nes ju 3pt's % yra panasus. Visiska nesamone.Kas ziuri rungtynes tai puikiai zino is kur LeBronas renkas savoi didziaja dali tasku - is po krepsio arba baudos aiksteleje, nes turi ziaurius fizinius duomenis ir eina kiauriai per gynyba. Tuo tarpu Kobe nelenda po kasiu, nes jam ten nera ka veikti kai atsistoja C, todel didziaja savo dali renkasi mid range. As neginu Kobes ir net nemeginsiu irodyti kuris geresnis ar efektyvesnis siai dienai. Ir taip aisku,jog LBJ > KB. Nors abejoju ar juos isvis galima lyginti, jie skirtingu poziciju ir visiskai skirtingu zaidimu stiliu. Zinoma, jei ir lyginti tai tik tada kai abu zaidejai baigs karjera, nes siuo metu Kobe tik bando palaikyt forma, o LBJ isgyvena savo karjeros zenita.
2012-05-04
+14
Atsakyti
visiem_kobes_fanam
Post Move ypac tau, gali man paaiskint kodel kobe negali is po kases pasigerint proc, jei jis toks jau achujienas zaidejas?
2012-05-04
-3
Atsakyti
reg. sezone tikrai geriausias krabas, bet palaukim finalu. Visi žinom kaip krabas žaidzia svarbiausias rungtynes.
2012-05-04
-7
Atsakyti
asd
Lebronas, tikrai gaus savo 3MVP siemet, zieda manau irgi pirma gaus, o cia visi kas lyginat tuos ziedus, pirmi trys kobes buvo Shaqo deka iskovoti(visus tuos finalus jis buvo MVP), Kobe turi per visa savo karjera vos viena sezono MVP. Pataikymas James geresnis, kamuoliu atkovoja ir assistu padaro daugiau, kad ir kaip butu gaila reikia pripazint, kad James yra tikrai geresnis, All-Around zaidimo stilius pries Scorer tikrai laimi James.

Kiek pastebejau cia tokiu genialiu minciu daug kas pasako, atrodo, kad jie net nera mate krepsinio. Toks kaip TDaY prajuokino su savo fraze:" Bet kuris tikras superstaras gali norėdamas kiekvieną naktį varyt triple double'ais, tiesiog tai užpis komandos draugus ir sugadins komandą kaip komandą aikštėj." Tai pagal tave Kobe gali rinkt kiekvienas varzybas triple double be vargo? :D cia nei James, nei Durant, Rose ar dar kokia kita superzvaigzde taip negaletu:)
2012-05-04
-6
Atsakyti
Anonimas
Del savanaudzio tai Kobe - MJ senai aplenkes :)
2012-05-04
+6
Atsakyti
Anonimas
P.s as pats Jordono fanas ir manau, kad jis labiau prisibijo ne Kobes, o LJ. MJ visada norejo ir nori but geriausias, jam sakyti, kad Kobe geresnis yra paranku cia kaip pagalys LJ y ratus. Nes pats supranta, kad Kobei jau Game Over, o LJ dar gresme. Pats MJ jau neviena syky daves suprast, kad jam LJ nelabai prie sirdies.
2012-05-04
+5
Atsakyti
Anonimas
Tday tos varzybos tarp Kobes ir Jordono jau senai baiktos :) jis tik gali daugiau sezonu losdamas ymesti daugiau tasku ir panasiai pvz pagal pataikymo % jau viskas neymanoma priartet Kobei, bet ymanoma sumusti nba daugiausia pramestu metimu rekorda. Tuo tarpu LJ dar turi sansa nors... sunku, bet dar gali taip iseit jeigu laimetu 6 ziedus su Heat, tada visi pamirstu ta insidenta su cavs. Tuo tarpu, kad kobei shaq iskovojo 3 ziedus, budamas lakers lyderiu tai jau niekas nepamirs ir tie pirmi 3 ziedai tai, inkaras Kobei po kaklu lyginantis su MJ.
2012-05-04
-14
Atsakyti
CesarMilestau dar daug mokytis sarkazmo paslapciu. labai jau zemo levelio. matai, kai zmogus skaito komentara, jis turi dvejoti ar tu cia rimtai sneki ar su sarkazmu. skaitant tavo net nekilo tokios minties. labai pigiai parasyta.o siaip dauguma faktu visiskai teisingi. bandei pasiept, bet kad daug tiesos parasei :))


Tai kad jūs, kaip čia pasakius, ganėtinai kvaili. Reikia rašyti stipriai hiperbolizuojant, nes kitaip nesuprasit skaitantys sarkazmą (ką tu savo paskutiniu sakiniu lyg ir patvirtini, nes mano makalynėje nebuvo absoliučiai nei vieno teisingo teiginio).
2012-05-04
-5
Atsakyti
Triedalai
Šiuo metu - LeBron > Kobe

Kobe in his prime > LeBron.
2012-05-04
-4
Atsakyti
AnonimasGraudu :))) mldc His Airness, istorijos nesuklastosi :) Tday karta rasei, kad visi Kobes hateriai betka sneka ir kad nevienas neturi rimtu argumentu, o tu juos turi. Ir tavo geriausias argumentas Jordanas sake... choose your side taip sakant ? Graudu... choose your side, aklas tikejimas tau tik belikes... Geriau tada net nepradek rasyt arba pradek rasyt zodziais "as tikiu, nes niekaip kitaip kaip savo tikejimu negaliu pagrysti"


Supranti, kai tave gerbia ginčytinai geriausias visų laikų žaidėjas, žaidėjas su didžiausiu ego ir didžiausias kada nors egzistavęs lygos savanaudis ir tu dar turi šansą jį pasivyt all-time listę, kas jam LABAI nepatiktų ir jis vis tiek tave iškelia aukščiau už žmogų, kuris jau nebeturi šansų pasivyt, vadinas esi kažkas TOKIO.
2012-05-04
+11
Atsakyti
EdgarTai aišku, kad Kobe Bryant'as pats gereuses. Vienas iškovojo 5 žiedus, clutch meistras, neprameta ketvirtam kėliny (nu kartais, labai retai), finaluose visada dominuoja, aikštelėje priimta gerus sprendimus, niekada nemes per du varžovus matydamas laisvą komandos draugą. Savo geležine gynyba visada dengia pavojingiausią varžovų žaidėją. Lakers be Kobes - nei iš vietos. Ar esat matę kaip Lakers žaidžia be Kobės ? Tragedija - pasimetę, išsigandę, nežino ką su kamuoliu daryt. Cavs be Lebrono žaisdavo kaip ant sparnų. Kai jis gėdingai pabėgo iš komandos, pagaliau komandinis žaidimas atsirado Klyvlende.Jeigu Kobe norėtų, jis galėtų rinkti tuos trigubus dublius atspūtęs, bet nenori, nes jam statistika nesvarbi. Kobe tiesiog dirba savo darbą - efektyviai perlno taškus, neprameta ketvirtam kėliny, laimi rungtynes, o Lebrick'as bando viską daryt, nors nieko normaliai nemoka. Ir šiaip jis visus taškus pelno dėjimais ir iš po krepšio, metimo visiškai neturi. Kai pasens ir dings atlėtiškumas, iš jo nieko neliks. Be to, jo dėjimai negražūs, pastoviai tą patį deda su viena ranka, o Kobe kaip dėdavo jaunystėj, ar matėt youtube ? Statistikos jūs vergai, spėlkitės po lapais. Tas gorila Lebronas niekada neprilygs Kobei. Kobe Bryant - Slam dunk giant. Tik tiek galiu pasakyt. Dar pamiršau paminėt 81pts prieš Raptors. Šiek tiek padrikos mintys čia išsiliejo, bet labai pikc buvau pamatęs, kad ant mano Kobes čia varo kai kurie. Tday ir CesarMiles, vartykit faktais tuos nesusipratėlius ir toliau.


tau dar daug mokytis sarkazmo paslapciu. labai jau zemo levelio. matai, kai zmogus skaito komentara, jis turi dvejoti ar tu cia rimtai sneki ar su sarkazmu. skaitant tavo net nekilo tokios minties. labai pigiai parasyta.

o siaip dauguma faktu visiskai teisingi. bandei pasiept, bet kad daug tiesos parasei :))
2012-05-04
+3
Atsakyti
Anonimas
Graudu :))) mldc His Airness, istorijos nesuklastosi :) Tday karta rasei, kad visi Kobes hateriai betka sneka ir kad nevienas neturi rimtu argumentu, o tu juos turi. Ir tavo geriausias argumentas Jordanas sake... choose your side taip sakant ? Graudu... choose your side, aklas tikejimas tau tik belikes... Geriau tada net nepradek rasyt arba pradek rasyt zodziais "as tikiu, nes niekaip kitaip kaip savo tikejimu negaliu pagrysti"
2012-05-04
-4
Atsakyti
gaidelis3his airness tai geras veidmainis. atsimenu sake, jog kobe jo megstamiausias krepsininkas o dabar stumia kaip ismanydamas. tokius lochus pusryciams valgau kaip tu. dviveidis


Tai gali palaikyt žaidėją ir nelaikyt jo geriausiu.

Pavyzdžiui aš Durantą dabar geriausiu laikau, bet tai nereiškia, kad LAL ir kobės nepalaikysiu :D
2012-05-04
+1
Atsakyti
his airness tai geras veidmainis. atsimenu sake, jog kobe jo megstamiausias krepsininkas o dabar stumia kaip ismanydamas. tokius lochus pusryciams valgau kaip tu. dviveidis
2012-05-04
-25
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.