Blake'as Griffinas ir Chrisas Paulas triumfuoja po pergalės
Blake'as Griffinas ir Chrisas Paulas triumfuoja po pergalės
Nuotr. Reuters – Scanpix
Chrisas Paulas neišplėšė komandai pergalės ketvirto kėlinio pabaigoje, tačiau visas savo kaltes išpirko pratęsime. Įžaidėjo vedama Los Andželo „Clippers“ namie 101:97 (32:26, 19:19, 18:19, 18:23, 14:10) nugalėjo Memfio „Grizzlies“ ir NBA Vakarų konferencijos ketvirtfinalio serijoje iki keturių pergalių pirmauja 3-1.

Ketvirto kėlinio pabaigoje „Clippers“ pirmavo 84:74, tačiau svečiai spurtavo 11:1 ir po Rudy Gay metimo likus žaisti 35 sekundes rezultatas tapo lygus.

Komandos apsikeitė taikliais metimais ir paskutinei „Clippers“ atakai liko 20 sekundžių. Visą laiką kamuolį savo rankose pralaikęs Paulas taip ir neišmetė į krepšį – jam kamuolys buvo išmuštas aidint sirenai.

„Clippers“ įžaidėjas darbo ėmėsi per papildomą 5 minučių atkarpą. Pratęsime jis pataikė 4 dvitaškius ir pelnė 8 taškus, taip padėdamas komandai įgyti solidų pranašumą (99:93). Nors „Grizzlies“ dar buvo priartėję (97:99), tačiau dvi taiklios Maurice'o Williamso baudos įtvirtino pergalę.

Penktoji serijos dvikova vyks Memfyje.

„Clippers“: Blake'as Griffinas 30, Chrisas Paulas 27 (9 atk. kam., 7 rez. perd.), Caronas Butleris 14.

„Grizzlies“: Mike'as Conley 25 (8 rez. perd., 7 atk. kam.), Rudy Gay 23, Zachas Randolphas 12.

Komentarai:
Anonimas
5 metų vaikas maudo NBA žvaigždes : http://vvp.rng.lt/pakviesti.php?Vardas=T...
2012-05-08
-2
Atsakyti
losia gi tavo tas Horfordas jau
2012-05-08
+6
Atsakyti
mad
paul su blake apsikete vietomis griffinas 7ast ir 5reb paulas 9reb 7ast kietai

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-05-08
+1
Atsakyti
Kad mazai intrigos, pranesa ir patys USA Today:

Here's what happens when you gets lopsided playoff series, in any sport: You lose TV viewer eyeballs.

In weekend NBA action on ABC, TNT and ESPN, nine games got lower overnight ratings than comparable TV coverage last year. Just two games topped last year's levels.

The drops included San Antonio taking a 3-0 series lead over Utah on TNT Saturday night. That game drew a 1.8 overnight, which translates to 1.8% of households in the 56 urban markets measured for overnights -- down 38% from ESPN coverage of an Okla. City-Denver game last year. On Saturday afternoon, Indiana taking a 3-1 series lead over Orlando in an overtime win drew a 1.6 overnight -- down 43% from comparable TNT coverage of a Chicago-Indiana game last year.

Other weekend ratings: Fox's UFC action Saturday night drew the network's lowest UFC overnight so far (1.6) while its Sprint Cup racing Sunday drew a healthy 4.7 overnight -- up 4% from last year's comparable coverage.
2012-05-08
-3
Atsakyti
Teisingas komentarasNBA expertas > Bulls namie turetu paimti pergale, o sveciuose gaus. Bus 4-2.Heat privalo ryt paimti savo namie pergale.Zaidejai krenta, ir uzjausti belieka, kad ir koks zaidejas (geras ar blogas) susizeidzia. Cia ne pirsta issinarinti, kai tokias traumas per kelius gauna. Bet visgi, rimciausi zaidejai iskrito komandose, kurios nepateko i atkrintamasias, o is pirmo rounda tik Rose iskrito, kuris galejo daryti rimta itaka Bulls zaidimui ir ja garantuotai isvesti i antra rata. O visi like gave traumas, tik SMULKUS pagalbininkai. Bet palinkeciau, kad lyderiai ir negautu traumu, nes bet kuri VIENA lyderi isimk is komandos, ir ta komanda garantuotai iskrenta is kovos: ar tai butu James, ar Bynum, ar T.Parker, ar Paul, ar Rondo. Na, tik Pacers neturi labai tokio akivaizdaus lyderio kaip kitos komandos. Bet kadangi jos sansai antram rate pries Heat ir taip nera dideli, tai iskritus kokiam Grangeriui, jie isvis sumenktu iki nulio.Taigi, kad butu intriga, svarbu, kad komandos lyderiai negautu traumu, o siaip sporte traumos dalis zaidimo. Ju visada buvo ir bus. Tik noretusi, kad jos butu menkos, o ne tokios skausmingos, galincios net grasinti zaidejo karjerai.


Ne visai teisingai cia pasakei, kad tik buliai nuo traumu nukentejo, Hawks juk irgi praktiskai be priekines linijos liko (traumuoti Horford, Zaza, J.Smith), Clippers puse sezono be Bilups losia, dabar Butler ranka susilauze , tai kad ir losia vis tiek rezultatu tiketis neverta manau, Knicks prarado Davis, Stoudamire (pats kaltas, bet vis tiek nuostolis), Shumpert, Lin. Ir is tu komandu tik Clippers dar padoriai atrodo, taip kad negali sakyt, kad traumos PO neitakojo
2012-05-08
+2
Atsakyti
Teisingas komentaras
NBA expertas > Bulls namie turetu paimti pergale, o sveciuose gaus. Bus 4-2.

Heat privalo ryt paimti savo namie pergale.

Zaidejai krenta, ir uzjausti belieka, kad ir koks zaidejas (geras ar blogas) susizeidzia. Cia ne pirsta issinarinti, kai tokias traumas per kelius gauna. Bet visgi, rimciausi zaidejai iskrito komandose, kurios nepateko i atkrintamasias, o is pirmo rounda tik Rose iskrito, kuris galejo daryti rimta itaka Bulls zaidimui ir ja garantuotai isvesti i antra rata. O visi like gave traumas, tik SMULKUS pagalbininkai. Bet palinkeciau, kad lyderiai ir negautu traumu, nes bet kuri VIENA lyderi isimk is komandos, ir ta komanda garantuotai iskrenta is kovos: ar tai butu James, ar Bynum, ar T.Parker, ar Paul, ar Rondo. Na, tik Pacers neturi labai tokio akivaizdaus lyderio kaip kitos komandos. Bet kadangi jos sansai antram rate pries Heat ir taip nera dideli, tai iskritus kokiam Grangeriui, jie isvis sumenktu iki nulio.

Taigi, kad butu intriga, svarbu, kad komandos lyderiai negautu traumu, o siaip sporte traumos dalis zaidimo. Ju visada buvo ir bus. Tik noretusi, kad jos butu menkos, o ne tokios skausmingos, galincios net grasinti zaidejo karjerai.
2012-05-08
+2
Atsakyti
Anonimas
Oi juokdarys cia ekspertas su savo ilgu komentaru, jei jau 3-1 tai nera intrigos niekur, jei butu 2-2 tai jau butu intriga? :DDDD. Is 3-1 greit gali tapti 3-2, kas bet kuriuo atveju nutiktu ir ,,intrigos buvimo atveju", tad visai nenustebciau jei kuri nors serija pakryptu ,,ekspertams" netiketa linkme.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-05-08
-2
Atsakyti
KIETASJus dar palaukit:)komandos perdaug lygios kad uzobaigtu serija kaip majami knicks pirmaukant 3-1 tikiu kad memfis dar istraiks .prisiminkit kas rase--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Komandos lygios,tačiau rungtynių gale kai rezultatas ~lygus,Paulas būna geriausias žaidėjas,aš taip pat nesitikėjau kad Grizzlies kris po Clippers kojomis,buvo tokia mintis kad Paulas bus svarbiausias žaidėjas,tačiau nelabai tuo tikėjau,o atrodau kad jis tikrai gali nutemti Clippers gal net į konf. finalus.
2012-05-08
-3
Atsakyti
KIETAS
Jus dar palaukit:)komandos perdaug lygios kad uzobaigtu serija kaip majami knicks pirmaukant 3-1 tikiu kad memfis dar istraiks .prisiminkit kas rase

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-05-08
+6
Atsakyti
Nesitikėjo, kad „Clippers“ šioje serijoje taip sėkmingai atrodys. Nors aišku ir pergalės sugeba pasiekti tik kelių taškų skirtumu ar tašku. Ko gero pusfinalis bus riba, kai susitiks su „Spurs“
2012-05-08
+6
Atsakyti
Bc
Sakiau kad clippers ims serija:-)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-05-08
-4
Atsakyti
Anonimas
na clipers stebina istiesu, bet nemanau, kad grizlei pasiduos taip greit ;)
2012-05-08
+3
Atsakyti
Realiai tai labai idomu bus ziuret dvi aktoriu komandas Spurs pries Clipps. Kaip skelbia NBA statistika, 96% komandu , esant serijai 3-1, laimi ja. Todel Clippau jau viena koja semi finale. Kadangi abi komandos labai gerai draugauja su teisejais, tai ju cirku prisiziuresim su kaupu. Realiai ten minimum prireiks bent 6 rungtyniu, tik klaustukas, kuriai komandai. Neduociau 100%, kad spurs bus lengva kaip kad pries Utah. Tik gaila, kad jau pirmame rounde viskas kaip ir aisku.

Miami - NY - 3-1... kitas macas bus Miami, jame Heat ir laimes. Cia jokios intrigos nebuvo...

LAL-Denver - 3-1 ... kitas macas Los Angele, todel viskas kaip ir aisku jame..

Bos-Atl - 3-1.. kitas macas Atlantoj, bet Bos ant bangos, o Atlanta su traumom nesusitvarko. Mazai intrigos.

Pacers-Orl... 3-1 ir cia viskas aisku.

Phi-ChI - 3-1. Greiciausiai Phi eis toliau jau kitame mace nugaleje Bullius, bet mazu namu sienos jiems pades.

Mazai intrigos pirmame rounde, bent jau kolkas. Labai daug traumu. Kiekviena vakara krenta bent po zaideja, o traumos ne betkokios - plyse raisciai, rimti itvarai,nekurie durneliai patys susipjausto... tokie dalykai tik ir mazina intriga.
2012-05-08
-2
Atsakyti
Clippers nutilde visus skeptikus kad jie prastesni už Grizzlius,tikrai šaunuoliai

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-05-08
+11
Atsakyti
Grizliai neabejotinai šį sezoną atrodo praščiau, nei praėjusiais metais. Ko gero, didžiausia to priežastis - Z-Bo po traumos nedemonstruoja tokio žaidimo, kaip ankščiau.
2012-05-08
+2
Atsakyti
p
gaila grizliu, maniau jie stipresni, butu buve idomu paziuret kaip jie siemet su spurs taskytusi, o clip's tai jauciu pasikraus 4:2 nuo spurs.
2012-05-08
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.