Vladimiras Romanovas džiaugiasi pirmąja žalgiriečių pergale LKL finale
Vladimiras Romanovas džiaugiasi pirmąja žalgiriečių pergale LKL finale
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Po pirmosios Kauno „Žalgirio“ pergalės Lietuvos krepšinio lygos (BEKO-LKL) finale ekipos savininkas Vladimiras Romanovas „Kaunodiena.lt“ išplatino pranešimą. Pateikiame verslininko neredaguotas mintis.

Sveikinu „Žalgirio“ fanus su pirma pergale LKL finale. Puiku, kad Lietuvos rinktinės nariai pagavo žaidimo ritmą, nors iškrypėliai jau trynė rankas, kai sezono pabaigoje praradome du pagrindinius žaidėjus – Sonny Weemsą ir Dejuaną Collinsą, kuriam ne vieną kartą sakiau: nustok draugauti su vilniečiais. Vėliau krepšininkas prisipažino viename interviu, kad ne tuos draugus pasirinko.

Aš nepavargsiu kartoti – teisėjai yra tokia pati vertybė, kaip ir Lietuvos krepšininkai. Tačiau kai juos šantažuoja ir verčia vergais, tai žudo Lietuvos sportą ir kultūrą. Šito negalima nepastebėti ir jų atiduoti į išsigimėlių rankas. Apie tai nenustosiu kalbėti: iškrypėliai bando paveikti ne tik teisėjus, bet ir žaidėjus, trenerius ir savo melu klaidina visuomenę – tai jų niekingas biznis. Jų vadinamieji herojai juos maitina. Tokie kaip Antanas Guoga, Tautvydas Barštys, kiti vadinamieji verslininkai ar generolai su asilo protu, kurie leidžia apvaginėti valstybę, laikomi „elitu“, parazituojančiu Lietuvos sąskaita.

Kaip tokių žmonių nevadinti iškrypėliais, jeigu jie, siekdami apgauti žmones, arba apsimeta, arba tikrai nesupranta, apie ką aš šneku ir darau. Galima vieną kartą nesuprasti, bet ne nuolat iškreipti mano žodžius. Mano tikslas – ne teisėjus kaltinti, o parodyti tuos, kurie juos šantažuoja ir įstumia į vergiją. Noriu sugriauti tokią sistemą.

O jeigu jie prakalbo apie Darių Maskoliūną, tai po jo atleidimo komanda be trenerio laimėjo dvejas LKL finalo rungtynes, nors Jono Vainausko „protas“ sakė, kad tai neįmanoma. Noriu paklausti: kai prieš trejus metus pamačiau, kad Maskoliūnas ir jo asistentas Markevičius poroje su savo sugyventine Kamarauskiene iš „Kauno dienos“ vykdė tikrą propagandą su fanais prieš klubą ir mane, atvirai ir primityviai dirbo iškrypėlių naudai, tai ar reikėjo laukti galutinio komandos žlugimo? Buvo kuriamas mitas, kad aš viską griaunu, todėl juos ir išmečiau. Jeigu jie būtų buvę geri specialistai ir teikę nors mažą viltį laimėti LKL finalą, galėjau kentėti iki sezono pabaigos.

Kai pats treneris sako: „Atleisk, aš jų kareivis“, ką man beliko daryti? Teko kovoti ir pačiam nuteikinėti komandą. Atsimenu, tada man klubo direktorius pasakė: „Viskas – mums matas,“ – ir pabėgo. Aš likau vienas su komanda. Jeigu neįveiktume „Lietuvos ryto“, apkvailinti žmonės mane sudraskytų.

Ačiū žaidėjams, kad jie mane suprato. Šoumenai visada nuteikia prieš tuos žmones, kurie jiems nepasiduoda ir nežaidžia pagal jų taisykles.
Kita istorija su „Maccabi“. Likus savaitei iki rungtynių su „Žalgiriu“, atvyko treneris, kuris dirba Tel Avivo klubui ir „mokė“ Weemsą metimo technikos. Rezultatas siaubingas – nulis taškų per kelias rungtynes. Neveltui „Maccabi“ vyriausiasis treneris Blattas sakė, kad jo užduotis – išjungti Weemsą iš žaidimo. Ir išjungė. Šitą istoriją iškrypėliai vėl vadina mįslinga.

Ir dar viena pastaba. Aš neprisimenu, kada turėjau apsaugą, išskyrus vairuotoją su ginklu. Nieko nebijau, todėl, kad mane tiesa saugo. Nebijau ir tų žmonių su plakatais ir žvakutėmis, kuriuos apkvailino ir toliau bando kvailinti. Man belieka tik jų pagailėti. Šitą scenarijų bandyta pakartoti ir praėjusį sezoną, kai teko veltis net į muštynes rūbinėje dėl keleto krepšininkų, kurie nežaidė visa jėga. Tada jie atvyko į rungtynes ne su komanda autobusu, o savo automobiliais be trenerio leidimo, kas pažeidžia klubo taisykles. Tada supratau, kad čia kažkas ne taip.

Aš ne pirmus metus sporte ir nebijau pasakyti, kad yra klubų, kurie nevengia siekti pergalės bet kokia kaina, kas griauna sportą ir yra apgaulė. Dėl pralaimėtų rungtynių Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ komandai, kai „Žalgirio“ krepšininkai nepanoro žaisti, mūsų klubas negavo 2 mln. litų pelno. Man ne paslaptis, kokias technologijas iškrypėliai panaudojo, kad VTB Vieningosios lygos finalo ketverto varžybos vyktų ne Kaune, o Vilniuje.

Vienu atveju iškrypėliai buvo teisūs: sekmadienį buvo linksma pilnoje „Žalgirio“ arenoje. Šiame sezone „Lietuvos rytas“ dar nė sykio neįveikė „Žalgirio“. Sąžiningoje kovoje jie niekada nesugeba laimėti. Laikas įjungti savo niekingą protelį tiems, kurių profesija – melas ir šantažas.

Ne Romanovas, o iškrypėliai stebina savo melu visur. Netgi sporte jie kursto neapykantą tarp tautų ir šalių, kad apkvailinę, apgaudinėtų ir valdytų. Dėl to jie turėjo susivienyti į gaują su užsienio žiniasklaida ir bendromis jėgomis išsilaikyti melo erdvėje. Jie pirmieji metėsi kaip musės prie medaus prie VTB Vieningosios lygos prezidento Ivanovo, siūlydami savo paslaugas. Laikas suprasti: Rusija neturi jokių interesų mūsų šalyje, išskyrus tai, kad Lietuva tvarkingai atsiskaitytų už dujas ir naftą. Anksčiau mokėjo 10 rublių, dabar 600 JAV dolerių už nustatytą vienetą. B.Jelcinas ir Gaidaras įgyvendino 500 dienų programą, pagal kurią visas sąjungines respublikas su KGB pagalba atskyrė nuo Rusijos. Kai tik atsiras interesų, iškrypėliai pirmieji puls ištikimai komjaunuoliškai tarnauti Rusijai, kaip tarnauja Vakarams, o ne Lietuvai ir siunčia kareivius į svetimus karus, nustekendami savo šalies biudžetą ir ją paversdami vis skurdesne ir skurdesne.

Todėl tam vadinamajam „elitui“ aš labai trukdau ir jie stengiasi mane visur parodyti kvailiu, tačiau jiems taip nesiseka, kad jie iš pasiutimo patys tapo tikrais kvailiais. Dievas žymi tokius žmones.
Komentarai:
ProtagonistasDabar paminėsiu visus debilus, rašiusius iki manęs.


Svarbiausia, kad save laikai tokiu paciu gudruciu, diagnozes visiems nustatineji... Gal pats hipokratu tituluojiesi?
2012-05-09
+12
Atsakyti
O jis lygtais nesidaro pinigų per savo Ūkio banką?Jau vien su savo "Garbės klubu"...Vadina "Lietuvos ryto" fanus Vainausko armija ir panašiai,nors pats per garbės klubą susirašo visus kaip kareivius ir dar susimoka už tai žmonės...Duoda šaliką,nuolaidų ir dokumentą pasirašyta,kad maždaug va,užregistravau dar vieną kareivį...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-05-09
+2
Atsakyti
Keistas žmogus vėl prakalbo. Labiausiai man patiko dalis kaip LRytas šantažuoja teisėjus. Kodėl gi jis nepaminėjo kokiom priemonėm? LRytas juos laiko rūsyje? Muša? Pagrobia jų artimuosius? O gal Romanovas bijo sakyti tokius niuansus, nes baiminasi, kad jį tikrai už šmeižtą pasodins? :) Kodėl jis nekaltina Grybauskaitės, kuri išlaisvina žmogžudį, kuris iki gyvos galvos buvo pasodintas į kalėjimą? O gal čia ne iškrypimas pagal Romanovą? :) Oi Romka, Romka, kada nors tave tikrai nubaus teisėsauga už tokius rašinėlius :)
2012-05-09
+10
Atsakyti
kadangi turbut pirma karta savo fantasmagoriniame rasinelyje medinis ivardino vardus ir pavardes su jiems adresuotais izedimais, tai gal jau kas nors is ivardintu i teisma pagaliau paduos bent jau del izeidimo? nes pats laikas, manau...
2012-05-09
-10
Atsakyti
Best_budelisdabar vel visi keikia Romka, kad nepavykes sezonas, ar dar kazkas, bet ateis vasara ir vel visi dziaugsimes, kai jis pirks viena po kito musu mylimus zaidejus. Neverkit zydrai rudi, jus ir vel vasara negalesit niekuo pasigirt, nebnt babrauska su jomantu vainausku senis issaugotu, nes panasu, kad sunelis ilgam vokietijoj reabilitacijoj uzdarytas :)


už jaunėli pliusas :D

o šiaip. džiaugsis,džiaugsis kad surinko vėl stipria komanda,tik klausimas ar ji bus pajėgi daugiau nei laimėti lkf,lkl ir bbl (jei si dar bus).

o ant tu "zidrai rudu" (nors nežinau kur tokia apranga matei), nėra ko varyti. faktas kad kad ir kokia komanda prasta surenka,su babrauskais ir smirdžiskiais,tačiau jie kažkaip sugeba nusiteikti žaisdami europoje. taip,lygu lygiai skirtingi,tačiau kaži ar tas pats žalgiris toliau nueitu už ryta toje "kibiro taurėje". nepykit žali,riebiai pasakysiu,bet žalgiris nevertas žaisti eurolygoje,bent pastaruosius 2 sezonus tai tikrai.
2012-05-09
+5
Atsakyti
darko2Best budelisTaip Romka nupirks zaideju neabejoju,o sito ir bijo vainauskai su visa savo gerbeju komanda.Jiems geriau silpnas Zalgiris ir ta propoganda ant jo varo.Tikslai ju aiskusKita sezona turetu buti Zalgiris dar stpresnis ir ta Romka tikrai padarys pas ji kiekviena sezona komanda tik stypreja.Rezultatai tikrai bus jei taip toliau stipres komanda


stiprėja?! ant popieriaus-taip,realiai-toli gražu. kas kad prieš ryta laimi,jei Europoje š mala atsiprašant..? priežasčių galima rast visur. tas pats ponas buratinas. susapnuoja kažka ir parašo. tai kas ten gali žinoti ką jis ten komandos viduje išdarinėja. ne mums paprastiems fanams žinoti ta..
2012-05-09
-20
Atsakyti
Guoga su asilo protu?!. tada truksta zodziu su kokio idioto protu tu esi... baisu net skaityt tokias nesamones. Jis rimtai IDIOTAS.
2012-05-09
-1
Atsakyti
laikas tau isijungt nors laseli smegenu
2012-05-09
-1
Atsakyti
Marazmu marazmas, ..... net GEDA.

gal , kada atstova spaudai jis nusisamdys?...
2012-05-09
-9
Atsakyti
edzillaO vargeli, sunkus Buratino atvejas, sunkus.... : |Nebesistebiu iš ko intelekto žalgirio fanai kai kurie semiasi


Nekisk sirgaliu prie komandų vadovu. Negi Lietrycio fanai visi su milteliais zaidzia???
2012-05-09
+13
Atsakyti
Iskrypeliai valdo krepsini :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-05-09
+3
Atsakyti
gudrus zmogus tikrai moka plauti smegenis. O seip nebuvo kartais jis pats gaves nuo sabo uz jo nesamones kai per ilgaja pertrauka nebegryzo i hale ir iskart isvyko i rusija? http://www.basketnews.lt/news-28245-roma...

http://sportas.delfi.lt/basketball/graik...

http://www.15min.lt/naujiena/sportas/kre...
2012-05-09
+11
Atsakyti
O vargeli, sunkus Buratino atvejas, sunkus.... : |

Nebesistebiu iš ko intelekto žalgirio fanai kai kurie semiasi
2012-05-09
+4
Atsakyti
Na tiesos kai kuriuose dalykuose yra. Bet vien tas rasymo stylius ir pan, tai ka as znau... Ta ka jis norejo pasakyt galima ir paprastai. O cia kai skaitai tai toks jausmas, kad kazkokias sapaliones skaitai... Jei zmogus sneketu ta pati paprastai ir aiskiai, tai butu visai normaliai...
2012-05-09
-11
Atsakyti
Best budelis

Taip Romka nupirks zaideju neabejoju,o sito ir bijo vainauskai su visa savo gerbeju komanda.Jiems geriau silpnas Zalgiris ir ta propoganda ant jo varo.Tikslai ju aiskus

Kita sezona turetu buti Zalgiris dar stpresnis ir ta Romka tikrai padarys pas ji kiekviena sezona komanda tik stypreja.Rezultatai tikrai bus jei taip toliau stipres komanda
2012-05-08
-23
Atsakyti
To atml.. nepameni kai buvo o kazkas cia padaryta del lazybu bendroviu, nzn kas tem nutiko bet guoga sake viskas neremsiu nei rinktines nei zalgirio nei ryto, praejo pora dienu ir atsirado straipsnis naujas paslaptingas remejas kazkoks atsirado, pabrowsinam google ir matom kad tai ponas guoga :) sukele aziotaza pasireklamavo, nauda tikrai didele.nekistu jis bapkiu jei nebutu griztamo rysio, lygiai ir as kisciau saibas kad jos man uzdirbtu kitas bapkes. Cia verslas, jus patys atsibuskit:)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-05-08
-10
Atsakyti
gaila man tu zmoniu kurie situo apgaviku ir savanaudziu tiki !!! jis gi manipuliuoja jumis durneliai ... savo nesvarius darbelius suka uz nugaros o kaunieciai tiki jo vejais !!! proto ubagai
2012-05-08
+34
Atsakyti
dabar vel visi keikia Romka, kad nepavykes sezonas, ar dar kazkas, bet ateis vasara ir vel visi dziaugsimes, kai jis pirks viena po kito musu mylimus zaidejus. Neverkit zydrai rudi, jus ir vel vasara negalesit niekuo pasigirt, nebnt babrauska su jomantu vainausku senis issaugotu, nes panasu, kad sunelis ilgam vokietijoj reabilitacijoj uzdarytas :)
2012-05-08
+4
Atsakyti
protoganistas

Pasake ka jisai galvoja .Norit pasakyti jog teisejai nebuvo spaudziami vienaip ar kitaip l.ryto Paimkim pvz Siaulius perniai kai rytas laimejo pries juos, kazkaip idomiai dingo vaizdo irasas,nors ten galas rungtyniu buvo akivaizdus istraukimas ryto pergales.Nekeista kai dingsta vaizdo irasai arba tiksliau tik tie neaiskus momentai iskerpami.Cia skaitot sazininga, zinoma neirodysi jeigu iskerpa tuos momentus ,taciau net buve ryto sirgaliai sako nusuko rungtynes.Teisejavimas turi buti be priekaistu ir tas pvz kai 4 zaidejus traumuoja,o teisejai tyli daug pasako.

Ka daugiau pamynejo Guoga kuris yra tik ryto remejas, juk tiesa pasake jog juos remia matyt is to turi nauda.Su Barsciu seniai apsipyke cia nieko naujo.

Supranti zmogus prarado 2mln ir yra supykes .Jisai yra Zalgirio vadovas ir tik jo deka Zalgiris isliko ir nereikia cia iliuziju jog kitas butu atejas su tokioms skoloms.Niekam tas Zalgiris nerupejo ir butu bankrutaves.Visi vadovai turi savu kompleksu jisai ne isimtis .Vainauskai ant jo pastoviai pila srutas ir daro asila taigi kodel jisai turi tyleti ir nepasakyti savo nuomones
2012-05-08
-38
Atsakyti
Paskaičius jau kraupu darosi.
2012-05-08
-13
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.