Moksleivių krepšinio lyga kviečia šią vasarą dalyvauti jaunųjų talentų stovykloje, kurioje vaikinai turės galimybę susipažinti su aukščiausio lygio treniruočių procesu, padirbėti su geriausiais Lietuvos treneriais ir žaidėjais bei pajusti Lietuvos rinktinės treniruočių dvasią. Organizatoriai žada pasiūlyti geriausias sąlygas, treniruotes ir kokybę.

„Talent Camp“ stovykloje darbuosis būrys Lietuvoje pripažintų krepšinio specialistų. Prie jau anksčiau skelbtų, Vilniaus „Sakalų“ ir Lietuvos jaunimo rinktinės vyriausiojo trenerio Kazio Maksvyčio ir buvusio „Alytaus“ stratego Sigito Krukio, prisijungė kiti patyrę treneriai.

„Talent Camp“ stovyklos šešiolikmečiams ir jaunesniems vaikinams patarimus taip pat dalins Arvydas Gronskis, Robertas Giedraitis, Julius Pranevičius ir Marius Jasevičius.

Gronskis šiuo metu dirba Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio klube ir yra vyriausiojo trenerio Aleksandro Džikičiaus asistentas. Treneris su „Lietuvos ryto“ komanda šiuo metu dalyvauja Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finaluose. Gronskis per savo karjerą dirbo su tokiais treneriais kaip Rimas Kurtinaitis, Aleksandras Trifunovičius, Zmago Sagadinas, Antanas Sireika ir kt. Gronskis savo trenerio karjerą pradėjo Vilniaus Šarūno Marčiulionio krepšinio akademijoje, vėliau darbavosi Vilniaus „Sakalų“ klube. Treneris yra iškovojęs ULEB taurę ir tapęs šios lygos vicečempionu, jis taip pat triumfavo LKL ir Baltijos krepšinio lygos ir Lietuvos krepšinio federacijos taurės varžybose. Treneris su Lietuvos jaunių (U-18) rinktine tapo Europos čempionu. 37-erių metų specialistas anksčiau pats žaidė krepšinį profesionaliai. Gronskis atstovavo Vilniaus „Sakalų“ ir Alytaus „Alitos“ komandoms bei tapo LKL bronzos medalio laimėtoju.

Buvęs krepšininkas Giedraitis šiuo metu dirba Utenos „Juventus“ krepšinio klube. Trenerio karjerą pradėjo Šiaulių „Šiaulių“ klube, kur buvo Aloyzo Rudžio ir Roberto Kuncaičio asistentu, vėliau tapo šios komandos vyriausiuoju treneriu, o po to dirbo kartu su Sireika. Giedraitis triskart iškovojo LKL bronzos medalį, kartą BBL bronzą ir tapo BBL Iššūkio taurės čempionu. Treneris praėjusią vasarą kartu su Lietuvos jaunimo (U-19) rinktine tapo Pasaulio čempionu. Giedraitis pats visą savo karjerą žaidė „Šiauliuose“. Jis yra daugiausia rungtynių LKL čempionate sužaidęs, daugiausiai perėmęs kamuolių ir daugiausiai rezultatyvių perdavimų atlikęs krepšininkas. Giedraitis tapo LKL ir BBL bronzos medalio laimėtoju bei LKF taurės vicečempionu.

40-etis Pranevičius šiuo metu dirba Kauno krepšinio mokykloje „Aisčiai“. Buvęs Prienų „Prienų“ komandos krepšininkas treniravo ir Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) žaidusią Kauno KM „Aisčiai-Artransa“ komandą. Treneris 2007-iais metais su Lietuvos jaunučių (U-16) rinktine iškovojo Europos čempionato bronzos medalius, o 2009-iais metais su Lietuvos jaunių (U-18) rinktine Europos čempionate užėmė 4-ą vietą.

Jasevičius yra fizinio parengimo treneris, kuris „Talent Camp“ stovyklos nariams ves fizinio parengimo treniruotes. Jasevičius dirba Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) čempionų Kauno „VIČI-Aisčių“ komandoje ir Lietuvos nacionalinėje moterų krepšinio rinktinėje.

Vaikinai sportuos du kartus per dieną, o taip pat dalyvaus paskaitose ir seminaruose. Visi „Talent camp“ stovyklos dalyviai gaus „Adidas“ treniruočių aprangas, o geriausiai pratybose pasirodę dvylika jaunųjų krepšininkų, kuriuos išrinks jiems vadovavę treneriai, dalyvaus rungtynėse su Lietuvos jaunučių (U-16) vaikinų krepšinio rinktine. Šiame mače dalyvausiantys „Talent Camp“ stovyklos nariai gaus „Adidas“ aprangas varžyboms ir sportinius batelius.

Daugiau informacijos apie stovyklą ir dalyvio anketą galima rasti interneto svetainėje www.mkl.lt
Komentarai:
jap
aišku kad gali jai pats nori išmokt o ko tu nori gerus tie treneriai
2012-05-10
+4
Atsakyti
Stovyklos kaina 390lt be nakvynes.
2012-05-10
-3
Atsakyti
Anonimas
Ka tokie treneriai gali išmokint

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-05-10
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.