Utenos krepšinio arena trečiadienį klegėjo nuo vaikų juoko. Utenos KKSC bei „Juventus“ klubas surengė krepšinio šventė būsimiems pirmokėliams.

Renginyje, pavadintame „Pažintis su oranžiniu kamuoliu“, dalyvavo net 165 būsimi pirmokėliai, kurie atvyko iš vaikų darželių „Eglutė“, „Varpelis“, „Saulutė“, „Želmenėlis“, „Pasaka“ bei „Voveraitė“.

KKSC krepšinio treneriai papasakojo vaikams apie krepšinį, parodė krepšinio elementų, o „Juventus“ komandos krepšininkai Žydrūnas Urbonas bei Gintautas Matulis surengė ekskursiją po areną bei krepšininkų persirengimo kambarius.

Taip pat būsimus pirmokus pradžiugino estafetės, kurių nugalėtojos komandos bei išrinkti sportiškiausi vaikai, kurie buvo apdovanoti prizais. Juos įteikė „Juventus“ klubo direktorė Nijolė Kuzmickienė. 

„Saulė labai laukė šios šventės, labai ruošėsi ir labai pergyveno, kad tik pasisektų gerai sudalyvauti visose rungtyse“, – šypsojosi dukrytę į renginį atlydėjusi Akvilė Tarvydavičienė.

Daugiausiai apdovanojimų iškovojo auklėtoje viename darželyje dirbančios Utenoje gerai žinomų krepšinio trenerių Tomo ir Pauliaus Juodžių mamos atlydėti būsimi pirmokėliai.

Visi susirinkę sutarė, kad šis renginys turėtų tapti tradiciniu.
Komentarai:
Zygis
Šaunu, kad Juventus užsiima krepšinio puoselėjimu Utenoje :)
2012-05-10
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.