Tarsi geriausiais laikais sužaidęs Kevinas Garnettas po mačo pareiškė, kad jam papildomų jėgų suteikė įžeidžiantys „Hawks“ savininko žodžiai
Tarsi geriausiais laikais sužaidęs Kevinas Garnettas po mačo pareiškė, kad jam papildomų jėgų suteikė įžeidžiantys „Hawks“ savininko žodžiai
Nuotr. Reuters-Scanpix
Puikią sportinę formą pastaruoju metu demonstruojantys Bostono „Celtics“ krepšininkai iškopė į NBA Rytų konferencijos pusfinalį. Jaunystę prisiminusio ir geriausias sezono rungtynes sužaidusio Kevino Garnetto vedami „keltai“ namie 83:80 (20:23, 27:18, 20:22, 16:17) nugalėjo Atlantos „Hawks“ ekipą ir serijoje iki keturių pergalių nugalėjo 4-2.

Viso mačo metu tarsi geriausiais savo laikais spindėjęs Garnettas iš viso pelnė 28 taškus, atkovojo 14 kamuolių ir blokavo net 5 metimus. 

Po mačo Garnettas pratęsė žodžių karą su „Hawks“ klubo savininku Michaelu Gearonu. Jis prieš kelias dienas pareiškė, kad „Celtics“ krepšininkai yra seni, o Garnettas – nešvariausiai visoje NBA rungtyniaujantis krepšininkas. 

„Dėkoju jų šeimininkui, kuris šį vakarą man suteikė papildomų jėgų. Kitą kartą prieš atveriant burną patarčiau jam pagalvoti, ką sako“, – pareiškė Garnettas. 

Nors ketvirtajame kėlinyje „Celtics“ pataikė vos 5 metimus iš 13, pergalę jiems atnešė patikima gynyba. Per paskutines pustrečios minutės šeimininkai Atlantos ekipai leido pelnyti vos tašką, patys krepšį atakavo sėkmingiau ir šventė pergalę. 

NBA Rytų konferencijos pusfinalyje „Celtics“ ekipa susitiks su Filadelfijos „76ers“ krepšininkais. 

„Celtics“: Kevinas Garnettas 28 (14 atk. kam.), Paulas Pierce'as 18 (7 rez. perd.), Rajonas Rondo 14 (8 rez. perd.). 

„Hawks“: Joshas Smithas 18 (9 atk. kam.), Joe Johnsonas 17, Marvinas Williamsas 16 (8 atk. kam.), Alas Horfordas 15 (9 atk. kam.).

Rungtynių vaizdo reportažas:

Komentarai:
Anonimas
http://samp.fragai.lt va cia tai pasake

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-05-12
+4
Atsakyti
CELT
http://www.youtube.com/watch?v=FPrYKGegn...

Kitais metais Josh Smith rungtyniaus kitojr komandoje, o tai bus celtics, nes visur rsaoma, kad jam patinka c's ir nori zaisti su rondo. Labai gera zinia, siais metais daug buvo kalbu, kad jis persikels i celtics
2012-05-12
+2
Atsakyti
KG nera geriausias... Nes geriausias PF yra juodai baltu komandoj.
2012-05-12
+4
Atsakyti
Anonimas
Pz tu asilėlis. Visa Amerika nemėgsta. Tu pažiūrėk į paprastą dalyką, kaip kad maikių pardavimai. Daug metų topuose būdavo. Degindavo gal nusipirkę tas maikes? Į all-starus irgi visad vienas pirmų ar pirmas, čia iš pykčio balsuodavo žmonės? Jei žiūri bobų kašį ar šaškes tai pripažink ir laisvas.
2012-05-11
+1
Atsakyti
Zilvis_1pukis6KG yra vienas geriausiu zaideju NBA istorijoje, bet kaip zmogus jis nevertas nei kapeikos. As jo negerbiu ir negerbsiu, o tuos fanus kurie ji cia taip uzstoja, ir gina nevertinu. KG yra arogantiskas, sutikes jus net rankos nepaduotu, taip kad buti sio zaideju fanu yra pasityciojimas is saves.Taip, tu ji pazisti asmeniskai ir zinai kokia jis asmenybe. Tu tik zinai koks jis aikstej tavo visi sitie argumentai tik parodo,kad tu esi bobisko krepsinio salininkas, viskas, baigta diskusija su tavim.


bobisko nebobisko, jeigu nori dauzyti i kiausus ir kaisiot padnoskes, eik i boksa ar karate. Nors ir ten tas draudziama, taip kad su savo bobomis tu cia maziau draskykis, nes pats turbut nesi gaves i kepenis.
2012-05-11
-2
Atsakyti
pukis6KG yra vienas geriausiu zaideju NBA istorijoje, bet kaip zmogus jis nevertas nei kapeikos. As jo negerbiu ir negerbsiu, o tuos fanus kurie ji cia taip uzstoja, ir gina nevertinu. KG yra arogantiskas, sutikes jus net rankos nepaduotu, taip kad buti sio zaideju fanu yra pasityciojimas is saves.


Taip, tu ji pazisti asmeniskai ir zinai kokia jis asmenybe. Tu tik zinai koks jis aikstej tavo visi sitie argumentai tik parodo,kad tu esi bobisko krepsinio salininkas, viskas, baigta diskusija su tavim.
2012-05-11
+2
Atsakyti
KG yra vienas geriausiu zaideju NBA istorijoje, bet kaip zmogus jis nevertas nei kapeikos. As jo negerbiu ir negerbsiu, o tuos fanus kurie ji cia taip uzstoja, ir gina nevertinu. KG yra arogantiskas, sutikes jus net rankos nepaduotu, taip kad buti sio zaideju fanu yra pasityciojimas is saves.
2012-05-11
-3
Atsakyti
2012-05-11
+10
Atsakyti
to zilvis
tai zinoma, issikalinek is zodziu, kai nebeturi, ka pasakyt, nes faktas, jog jis visada bega, kai uzsirauna :D apgailetinas man del tokio savo budo
2012-05-11
+2
Atsakyti
Geras žaidėjas, bet apgailėtina asmenybė.
2012-05-11
+3
Atsakyti
to zilvistai jei izeidi, tai reik ir pastovet uz save kaip vyrui. Garnettas visada buvo drasus paizeidinet arba trenkt is pasalu, o taip tai apsimyzes visada begdavo :)


Tu geriau matyt zinai, apsimyzes jis begdavo ar ne, gal rubinej aprangas surinkinejai?
2012-05-11
-16
Atsakyti
to zilvis
tai jei izeidi, tai reik ir pastovet uz save kaip vyrui. Garnettas visada buvo drasus paizeidinet arba trenkt is pasalu, o taip tai apsimyzes visada begdavo :)
2012-05-11
Atsakyti
HaidisCezar. Nesinervink. Eik atsigerk vandens gal geriau pasijausi.Kas apie Keviną. Tai žaidėjas nerealus, bet faktas, kad jis žaidžia su priešininkų nervais. Provokuoja juos, žaidžia purvinai. Tikrai už tokius dalykus, jis turi be galo daug antifanu.


90s ir ankstyvais 2000 tokio zaidimo buvo daug daugiau ir tai nebuvo kazkas blogo, rimti vyrai atsakydavo vienas kitam, o ne verkdavo atsisuke i teiseja vos paliesti alkune ir nekrisdavo ant zemes kaip nusauti. O isvesti priesininka is kantrybes tai reiskia buti vienu zingsniu priekyje, psichologiskai silpnesi paluzta.
2012-05-11
-18
Atsakyti
Cezar. Nesinervink. Eik atsigerk vandens gal geriau pasijausi.

Kas apie Keviną. Tai žaidėjas nerealus, bet faktas, kad jis žaidžia su priešininkų nervais. Provokuoja juos, žaidžia purvinai. Tikrai už tokius dalykus, jis turi be galo daug antifanu.

http://www.youtube.com/watch?v=I1oNNTSuM...
2012-05-11
+1
Atsakyti
kazkaip si karta neturiu noro vartyt ta vaika. klausyk pukeli, tu bent gimes buvai kai garnettas dauze visus losdamas timberwolves? tada jis buvo vadinamas top3 nba krepsininku. turejo labai daug fanu. ir dabar ju turi ne ka maziau. jo zaidimo stilius kietas.

pasidomek tokiais zaidejais kaip karl malone (tycines alkunes i veida), dennis rodman, bill laimbeer, bruce bowen, tas pats neuzauga stocktonas, reggie evansas, kevin mchkale, kenyon martin. jei myzcioji del garnetto tai as nezinau kas tu per skystalas. turbut krepsinio nesi gyvenime zaides. tave biski stumteltu ir apsiverktum.
2012-05-11
-5
Atsakyti
trololo
na, jei zaideja nepakankamai galimybe laimeti NBA ziedus, tai labai liudna. Dar mat reik, kad kazkas kazka ant jo pasakytu, jog zaist pradetu, kaip sugeba :D O kad jis nesvariausiais zaidejas NBA siai dienai - viesa paslaptis. Net nelyginkit su MJ ar kokiais 80s player'iais, jie neuzsiimdavo tokiom nesamonem kaip specialiu traumavimu, trankymu i jautrias vietas, nes tai yra negarbinga. Jei ir pastumdavo stipriau, tai vis tiek nera tas pats, o kad cia kazkokie nususeliai aiskina, kaip jie zaisdavo negraziai, tai tegu perziuri is naujo ju visos karjeros rungtynes blet.
2012-05-11
-6
Atsakyti
ka as sakiau kad Garnetas atkesys uz zodzius tuos , lets go CELTICS!
2012-05-11
+8
Atsakyti
tralialiaKažkam, kas apačioje minėjo, kad Magic'as ar Jordan'as apsieidavo be ''trash talk'' patarčiau labiau tuo pasidomėti, nes jie aikštelėje kalbėdavo tikrai nemažai. Mano nuomone, ''trash talk'' nėra taip blogai, kaip kai kurie bando pavaizduoti, jei kažką aiškini ir savo žodžius patvirtini veiksmais, tai žaidimą padaro tik įdomesnį. Daugelis paties aukščiausio lygio daug kalbėdavo, pažiūrėkit youtube'eje filmukus su Miller'iu, Barkley ar tuo pačiu Jordan'u.


kiausu dauzymas irgi vyrisko zaidimo pavizdys
2012-05-11
Atsakyti
tralialia
Kažkam, kas apačioje minėjo, kad Magic'as ar Jordan'as apsieidavo be ''trash talk'' patarčiau labiau tuo pasidomėti, nes jie aikštelėje kalbėdavo tikrai nemažai. Mano nuomone, ''trash talk'' nėra taip blogai, kaip kai kurie bando pavaizduoti, jei kažką aiškini ir savo žodžius patvirtini veiksmais, tai žaidimą padaro tik įdomesnį. Daugelis paties aukščiausio lygio daug kalbėdavo, pažiūrėkit youtube'eje filmukus su Miller'iu, Barkley ar tuo pačiu Jordan'u.
2012-05-11
+5
Atsakyti
pukis6http://www.celticstown.com/2011/12/14/ke...


Ir ka cia tuo bandei parodyt?
2012-05-11
-10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.