Kyle'as Lowry (kairėje) ir Goranas Dragičius (viduryje) nori palikti Hiustono komandą
Kyle'as Lowry (kairėje) ir Goranas Dragičius (viduryje) nori palikti Hiustono komandą
Nuotr. AP–Scanpix
Hiustono „Rockets“ komandą šią vasarą, regis, paliks du pagrindiniais gynėjai – 26 metų 183 cm ūgio Kyle'as Lowry ir 26 metų 191 cm ūgio Goranas Dragičius.

Amerikietis iškėlė komandos vadovams ultimatumą: arba jis, arba treneris Kevinas McHale'as.

„Nemanau, kad sugrįšiu, – spaudai kalbėjo Lowry. – Tai būtų pernelyg sudėtinga. Jeigu liks treneris, veikiausiai aš turėsiu pakeisti komandą.“

Komandos treneris liko nustebęs, sužinojęs tokią savo auklėtinio poziciją: „Nesutarimų buvo, tačiau nemaniau, kad jie gali pasiekti tokį tašką.“

Didžiausias įtampos taškas buvo pasiektas balandžio mėnesį, kuomet „Rockets“ žaidė su Denverio „Nuggets“, o McHale'as minutės pertraukėlės metu stumtelėjo Lowry.

Lowry praėjusį sezoną vidutiniškai pelnydavo po 14,3 taško, atkovodavo po 4,6 kamuolio ir atlikdavo po 6,6 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

Tuo tarpu Dragičius sužaidęs geriausią karjeros sezoną vidutiniškai pelnydavo po 11,7 taško, atkovodavo po 2,5 kamuolio ir atlikdavo po 5,3 rezultatyvaus perdavimo komandos draugams.
Komentarai:
Reikia Rockets daryt Trade Pack'ą su Lowry ir PF vienu nes jų ten pergrusta ir Doncei reikia vietos.

Lowry + Patterson -> Stipru C + vid. pg, nors šeip to PG nereikia, jai pavyktų išdraftint Rivers'ą.
2012-05-27
+2
Atsakyti
Ka čia grybauja tas Lowry? Jo tikrai nks nelaikys, reikia ji iskeist bet Dragičius? Čia jo sapalionės kažkokios, kas nenorėtų NBA Komandoj būt startiniu PG kaip dabar yra Dragičius? Lošia normaliai komandos draugus puikiai žino ir suranda, kam jam varyt į naują komanda? Tuo labiau žinant kaip jį ten visi mėgsta ir t.t. Gogis tikrai turetu likt.
2012-05-27
+2
Atsakyti
Joe
Nash i Rockets ir viskas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-05-27
+10
Atsakyti
Tomas123Rockets tikrai neatleis Hall Of Fame trenerio McHale už vidutiniokus... Nepatinka - tegul eina lauk...


Hall of Fame žaidėjo* Kaip treneris jis dar nieko neyrodė.
2012-05-26
-3
Atsakyti
Rockets tikrai neatleis Hall Of Fame trenerio McHale už vidutiniokus... Nepatinka - tegul eina lauk...
2012-05-26
-11
Atsakyti
Kaip tik labiau reikėtų atsikratyti keliais aukštaūgiais, o šiuos du pasilikti. Tada Donatui būtų puikus variantas - treneris, kuris anksčiau buvo puikus PF/C, asmeninis autoritetas(Scola) ir įžaidėjai, apjungiantys aukštuosius. Beliktų tik pačiam įrodyti savo vertę, o kiek žinau - Motiejūnas nėra tinginys.
2012-05-26
-11
Atsakyti
louie
acb tiempo de magija

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-05-26
Atsakyti
McHale pats zaide 4-5 todel su gynejais ir sunkiau,todel ir perpildyta Rockets aukstaugiais.Donatui Mc Hale gerai butu,bet be padoraus izaidejo nieko nebus
2012-05-26
-12
Atsakyti
Kiesa500tikrai treneri prasipirs o ne paleis tokius zaidejus kaip lowry ir dragic.o jei ir paliks treneri,tai tikrai nieko gero doncei nenusimato :/


Kodel nenusimato? Gi McHaleas pats zaide 4/5 tai manau daug geru patarimu duotu Doncei :)
2012-05-26
+16
Atsakyti
tikrai treneri prasipirs o ne paleis tokius zaidejus kaip lowry ir dragic.o jei ir paliks treneri,tai tikrai nieko gero doncei nenusimato :/
2012-05-26
+12
Atsakyti
ok
nu jeigu tikrai paliks ir neisigys Rockets padaraus izaidejo, tai nusimato mainai, nes aukstaugiu turi Rockets nemazai..
2012-05-26
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.