Liepos 1 – rugpjūčio 2 dienomis Kaune vyks tarptautinė krepšinio stvykla 18-25 metų aukšto meistriškumo krepšininkams. Stovykloje sportininkais rūpinsis gerai žinomi krepšinio, fizinio rengimo, mitybos specialistai.

Stovykla vyks visą mėnesį, tačiau krepšininkai gali patys spręsti, kiek laiko joje dalyvaus. Stovykloje bus galima treniruotis 10, 20 arba 30 dienų.

„Vasara yra toks metas, kai į rinktines nepatekę krepšininkai gali skirti daugiau dėmesio individualioms savybėms gerinti. Sunkus darbas vasaros stovykloje padės geriau pasirengti naujam sezonui ir suteiks daugiau galimybių prieš naują sezoną sėkmingai pasirodyti klubų peržiūrose, – sakė vienas stovyklos rengėjų, Lietuvos krepšinio federacijos vykdomasis direktorius Paulius Motiejūnas. – Mūsų stovykloje gali dalyvauti krepšininkai ne tik iš Lietuvos, bet ir iš viso pasaulio. Jau dabar jaučiame didelį susidomėjimą stovykla, apie galimybę į ją atsiųsti ne po vieną žaidėją teiraujasi ir įvairūs klubai, ir agentai. Domisi ir pavieniai krepšininkai.“

Stovyklos dalyviai gyvens 4 žvaigždučių viešbutyje Kauno centre, treniruosis Kauno „Žalgirio“, Sabonio krepšinio centro ir Lietuvos kūno kultūros akademijos bazėse. Registracija į stovyklą vyks iki birželio 15 dienos.

Daugiau apie stovyklą galite sužinoti specialioje prezentacijoje, kurią atsisiųsti galite paspaudę čia
Komentarai:
zygimantukas
lauk nauju su lrt

sventine programa

tai kas svarbiausia

pirmadieni :)

21:00

tik per lrt

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-12-25
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.