Buvusios Valensijos „Ros Casares“ krepšininkės turi ieškotis naujų darbo vietų
Buvusios Valensijos „Ros Casares“ krepšininkės turi ieškotis naujų darbo vietų
Nuotr. EFE–Scanpix
Moterų Eurolygos ir Ispanijos čempionatus šiemet laimėjusi Valensijos „Ros Casares“ komanda paskelbė apie savo bankrotą.

Vos prieš 13 metų įkurtas klubas šiemet skyrė itin dideles investicijas bei pirko brangias krepšininkes, kad taptų pajėgiausia sezono žemyno komanda.

Jau sezono eigoje buvo žinoma, kad „Ros Casares“ turi finansinių problemų ir buvo spėliojama, ar komanda žais Stambule vykusiame moterų Eurolygos finaliniame aštuonete. Visgi ispanės dalyvavo ir Turkijoje laistė pergalės šampaną.

Per savo gyvavimo istoriją „Ros Casares“ 8 kartus tapo Ispanijos čempionėmis, 7 kartus į viršų kėlė Ispanijos taurę bei šiemet triumfavo Eurolygos turnyre.
Komentarai:
Tokia ateitis visu klubu
Moteru kašyje zaidejos buvo uzsikelusios per didelius pinigus. Tuoj bankrutuos ir kitos. Zaidejoms reikia nusileisti antzemes, nes greitai nei vienas klubas nebegales moketi.
2012-05-31
+2
Atsakyti
xxx
opapa...cia tai naujiena...drastiski pokyciai- nuo cempioniu iki 0.
2012-05-31
+4
Atsakyti
Anonimas
Nereijėjo pinigų švaistyt
2012-05-31
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.