„Žalgiris“ ir „Lietuvos rytas“ kitą sezoną LKL rungtyniaus tik išvykose (papildyta)

2012-06-05 17:30
Rokas Buračas, „BasketNews.lt“ korespondentas
Komentarai:
lkl jau tokia neidomi
manau kad lkl jau idomumu nusileidzia nkl o gal ir rkllygai nepaisant ir geru arenu gailalietuvos krepsinio.
2012-06-05
+2
Atsakyti
Artistas
Šūdas.
2012-06-05
+2
Atsakyti
peckurys
gal turit kas parduot meslu kratytuva? Y pm

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-06-05
+2
Atsakyti
geda lkl geda visai lygai
lkl turetu klubai zaisti bent po 30 rungtyniu ir jokiu isimciu. nustokime eksperimentuoti jau uztenka bblir kitokiu reikia populierinti savo krepsini.
2012-06-05
+4
Atsakyti
Ir po sio "sprendimo" LKL vadovai dar sakys,kad musu lyga,t.y LKL profesionali ir niekuo nenusileidzia ACB ar LEGA???Tai juk akivaizdus dvieju ekipu protegavimas,profesionalumo ir sportinio principo pamynimas,LKL tapo visiems "duodancia merga" nuo grandu iki VTB ir rinktines nors turetu buti uzdara(su tam tikromis islygomis)nepriklausoma organizacija.Nesugebejo net sportinio principo del rotacijos priimti,jis isigalios tik nuo kito sezono..,tikriausiai,jeigu vel nieko nepakeis,vienu zodziu SU*DU lyga,nebera ka ir pasakyti...
2012-06-05
-2
Atsakyti
savas
Tai pala, o jeigu kiti klubai pagal pergaliu skaiciu lenktu Zalgiry ir Ryta kas tada?? O jei dar tiems klubams butu pavyke nugalet juos savo aiksteje kaip tada?? (Na Rudupis, Siauliai ar dar kokia sensacija) Vienu zodziu briedas ir vel draskysis po kelias lygas ir vel nieko gero nes zaidejai issisems tiek fiziskai tiek psichologiskai.
2012-06-05
+2
Atsakyti
Tai kam tada reikejo statyt tokias arenas kaip Zalgirio ir Siemens? Kai Zalgiris zaisdavo namie LKL ,VTB tai moksleiviams ir studentam, buvo akcija po 3lt bilietus o dabar butu tik i VTB
2012-06-05
+11
Atsakyti
hugo
nebesvaik gerai
2012-06-05
+1
Atsakyti
hugo
pats geriausias spredimas, tai apriboti arenos praneseju emocijas. O uz tvarkos nesilaikyma skirti pinigines baudas. Tikrai sveikintinas sprendimas, nes jau atrode apgailetinai sita nesamone, kai rode kazkurias zalgirio rungtynes tai jau net ir juokas neeme is perdetai sarkastisko ir ikyraus arenos pranesejo. Jis negali tyciotis is varzovu komandos. Pamenu baigesi kazkuris kelinys, o jis sako mazdaug taip: "na ir kas gi pirmauja, o tai aisku kad zalgiris." Lyg leistu varzovams suprasti, kad jie cia isvis veltui dar eina zaisti i aikstele. Siemens arenoje irgi kartais per daug emociju buna, bet kada pranesa ne Radzevicius, o kazkokia moteris, tada viskas buna labai tvarkingai ir solidziai. Butent daugiau solidumo noretusi. Cia gi ne kokios zirgu lenktynes. Komandos savo irodo aiksteleje, o pranesimai turi buti tik informaciniai.
2012-06-05
-4
Atsakyti
Gaila, jog rusų pinigai (tiksliau, prizinis VTB fondas, aukštesnio lygio varžybų pasiūla ir pan.) suviliojo ir mūsų grandus. Taip ir nubraukiamos viltys netolimoje ateityje pamatyti konkurencingą Lietuvos čempionatą, o vilties tai buvo. Be abejo, labai negalime kaltinti nei Žalgirio, nei LRyto pasirinkus VTB. Paprasčiausiai taip jau yra, kad jei turime kažką gero savo mažoje šalyje, ilgai tuo džiaugtis negalėsime, nes tuoj pat atsiras kažkas didesnis ir galingesnis, bei atims tai.
2012-06-05
-2
Atsakyti
pieva
Krc visi tie "orakulai" buvo teisus. 1. rytas pralaimi valencijai ketvirtfinali (nors niekas dar nezinojo su kuo teks kovot).2. rytas vtb patvarko chimki ir gauna nuo cska(pasitvirtino). 3.kuo greiciau pralosia lkl, bet vistiek gauna eurolygos pakvietima.(pasitvirtino paaiskejo kad tai daryta del rinktines pasiruosimo)

4. sita nesamone. tiek ce tiek delfi buvo rasomi komentarai ir jo nickas buvo "leakeris" ar kazkas panasaus.Gryna nesamone dabar nesuprasi kuo pasitiket, kad lkl parsidaves tai jau aisku.
2012-06-05
+1
Atsakyti
Keista, kad atsiranda tokių veikėjų, pritariančių tam, jog Lietuvos krepšinio lyga po truputį tampa beverte, o atvirasis Rusijos čempionatas jau tapo svarbesniu. Manau, daugeliui nėra svarbu, kaip Lietuvos grandai sužais su 5 ar 6 Rusijos komanda (su stipriausiomis turi galimybę susitikti Eurolygoje), ar kokiais čekų ir baltarusių čempionais. Šiais metais jau buvo kalbų apie kelialapių į Europos turnyrus dalybas per VTB. Kol kas tai netapo realybe. Nenustebsiu, jei kitais metais būtent taip ir atsitiks. Tada VTB dar padidės varžybų skaičius ir LKL favoritai išvis atsisakys žaisti Lietuvos čempionate. Prie to ir einama. O Adrijos lyga ir balkanų šalys neturėtų būti rodiklis. Juk Maccabi, vienas didžiausių Europos klubų, berods vienintelis klubas visoje Adrijos lygoje neatsisakė žaisti nacionalinėse pirmenybėse.
2012-06-05
+3
Atsakyti
Anonimas
dar keli metai ir jauciu lkl nebus
2012-06-05
+2
Atsakyti
venka
nesuprantu cia reiskianciu nepasitenkinima, ar tai zmones amzinai nepatenkinti, ar tai laikos kazkokiu keistu paziuru... N metu lkl vyksta tas pats, grandai musia visus. Juolab zaidziant namuose jiems daryti ner ka. Tai ar ne geriau tiems grandams vietoj namu rungtyniu su sakalais palosti su kokiu azovmasu ar unicsu, jau nekalbant apie cska?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-06-05
-3
Atsakyti
2
"kaip tik atsisakyt reikejo isvyku, o ne namu rungtyniu."

tai ziuariai pakenktu kitoms komandoms
2012-06-05
-2
Atsakyti
O tai kur cia logika? Del padidejusio kruvio sako. Tai gerai, jeigu jus tokie paliegeliai ir amzinai jus kruviai vargina, tai, kaip tik atsisakyt reikejo isvyku, o ne namu rungtyniu. Bet cia ne tame esme, nenustebsiu jei kitais metais vel kokie pasikeitimai bus numatyt iLKL grafike, gal jau tik nuo pusfinaliu zais ar dar kokia nesamone sugalvos, motyvuodami "nuovargiu". Zek po keliu metu ruskeliai visgi pasieks savo ir persivilios abidvi komandas su visom licenzijom i savo ta komunistine lyga.
2012-06-05
-3
Atsakyti
Nesuprantu, ko jus čia putojates... kokia intriga matote LKL jau 10 metų? visi inkščia, kaip čia be grandu žaisti, komandos netobulės. O ką dabar tobulėja? kai gauna -20 ar daugiau taškų. Žalgiriui išvis jau antri metai niekas nepasipriešina, varo reguleriame sezone sausą rezultatą. Myžat čia, tik kad bele myžti. Senai tas LKL nebetobulėja, stovi vietoje ir stovės dar mūsų nabagų valstybėje ilgai. Patiko čia man vieno miesto verslininkai kai sakė, kodėl neremia krepšinio komandos, o tam miestui areną pastatys, dėl to kad neapsimoka remti kišti pinigus į kažką, kuris atvažiuos metus pabus ir išvažiuos ir naudos 0. Išvis aš nesuprantu kokio velnio mūsų štam nabagyne LKLE yra 12 komandų, baltai, sakalai, palangos... patrankų mėsos visiškos. Nei jie salių turi, nei žaidėjus sugeba nusipirkti padoresnius. Atrinkti 7 komandas maximum ir viskas... Stovi vietoje ir degraduoja LKL... Pilnai suprantu, ryto ir žalgirio savininkus, jiems svarbiausia kad komanda žaistu aukščiausiame lygije, o kai mato kad tas lkl tik formalumas sezone, tai kam alinti savo komandos žaidėjus.
2012-06-05
-8
Atsakyti
Nesampne: man patinka ziuret, kaip mano mylimas klubas zaidzia su visais priesininkais.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-06-05
-3
Atsakyti
jur
Dar vienas momentas ; kas bus tarkim abu grandai zaisdami su likusiomis lkl komandomis gauna po 2 ar 3 kartus , visgi namuose ir siemet visi draskesi . Tai tarkim sezono pabaigoje Rytas turi 10 pergaliu , Zalgiris 9 , arba atvirksciai , o Rudupis , Neptuas , Siauliai ar Juventus ar kita , turi 15 pergaliu nes zaide 2 ratus , kaip jiems jaustis kai Rytas su Zalgiriu vistiek juos lenkia turnyrineje lenteleje ? Ir atkrintamosiose tures namu pranasuma grandai nors ir nelaimes nei vienu rungtyniu ? Tarkim ?
2012-06-05
-1
Atsakyti
jau jus toki svaigalai rekiat kaip isproteje kad nesamone parsidaveliai ir panasiai nors apie tai nepamastot kad i tas namu varzybas kur laimi ateina 200 zmoniu ir per telika ju nerodo nu aisku si seza i zalgirio daugiau ateidavo nes arena nauja ir pan bet bilietai po 5 litus dar nuolaidu yra tai kame cia saknys ? nieks nesidomi ta lkl lyga ir turit su tuo susitaikyt sutinku galejo padaryt su siauliais rudupiu sulost ir pasiziuret kaip atrodo bet tie visi triobetai ir kito pyzdabetai yra niekam tike o patys cia rasantys nei ziuri nei domisi zalgiris ant 40 ar ant 30 suvalge savo varzovus... geras sprendimas visiem is to tik i nauda bet vistiek manau grafikas per daug itemtas...
2012-06-05
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.