Vilniaus „Lietuvos ryto“ trenerio Neveno Spahijos žodžiai, kad finale lemiamą vaidmenį vaidins ilgesnis žaidėjų suolas, pasitvirtino. Vilniečiai finale „sausai“ 4-0 įveikė Kauno „Žalgirį“, tačiau trejas rungtynes laimėjo tik paskutinėmis minutėmis.

[image=6099 left Finalas pasižymėjo grumtynėmis dėl kiekvieno kamuolio]„Mes turime ilgesnį atsarginių žaidėjų suolą. „Žalgiryje“ vos 5-6 žaidėjai gali žaisti tokio lygio rungtynėse, todėl kaskart po didžiosios pertraukos įrodydavome savo pranašumą“, - kalbėjo Spahija.

Pirmą sezoną Vilniaus klube dirbęs kroatas pasveikino savo ekipos žaidėjus, klubo vadovus ir darbuotojus, sirgalius.

„Tai didi pergalė, nes ji pasiekta prieš stiprią komandą. Eilinį kartą pergalę iškovojome tik paskutinėmis minutėmis, dėl agresyvesnės gynybos ir didesnio susikaupimo“, - sakė Spahija.

Jis tikino švęsiąs tik vieną naktį, o jau kitą dieną kibsiąs į darbus. Kroatas ir kitą sezoną turėtų sugrįžti į Vilnių, nes sutartis su „Lietuvos rytu“ galioja dar du sezonus.

Tuo tarpu vos kelis mėnesius Kauno klube dirbusiam latviui Ainarui Bagatskiui nepavyko sukurti mažo stebuklo ir laimėti LKL finalo.

„Noriu padėkoti savo žaidėjams, nes jie parodė charakterį ir du kartus sugebėjo panaikinti varžovų persvarą. Turėsime pagalvoti, ką keisti kitam sezonui“, - teigė Bagatskis.

Jis sutiko su Spahijos nuomone, kad „Žalgiriui“ pritrūko didesnio kitų žaidėjų indėlio: „Mums trukdavo jėgų. Turėjome net kelis krepšininkus kurie žaisdavo daugiau nei po 30 minučių, o aš manau, kad žaidėjai nėra pajėgūs tokį ilgą laiką rungtyniauti“.

Komentarai:
Mieli tautieciai ir krepsinio fanai, noriu jus paskatinti elgtis kulturingai ir nebeizeidineti vieni kitu. Juk kiekvienas nenoretume buti izeisti, todel kvieciu jus dalivauti akcijoje "atleisk ir bus atleista"
2006-05-21
+3
Atsakyti
GIRDEJAU, KAD ANDERSON LIKS ZALGIRI, BET NE KAIP ZAIDEJAS...... TAI GALETU BUTI KOKS SKAUTAS ARBA ASISTENTAS.....
2006-05-20
Atsakyti
SIAIP SUDETIS BUTU VISAI NIEKO TOKIA: BEARD, LAVRINOVICIUS, JANKUNAS, MACIULIS, SERAPINAS, GINEVICIUS, KALNIETIS, STIMACAS, JASIKEVICIUS, MACEINA, VAIROGS, KATELYNAS, ZAVACKAS...... !!! DEL JANKUNO DAR NEAISKU, NORI I NBA..... BET JEI NORI EITI TAI TEGUL DAR KOKI SEZONA PALOSIA KOKIOJ ISPANIJOJ...... O ALEKSANDROVAS, DILYS, MILAKNIS, SILINSKIS, TAI PASKOLINTU KAIMYNAMS ATLETUI..........
2006-05-20
+3
Atsakyti
:D pats zalgiris kaltas kad ismete zaidejus..tai reiskia,kad siuo atveju suolelis nekaltas ir sudetis apylige buvo chaosmaker :)))
2006-05-20
+2
Atsakyti
Tai aisku.... Tai kam tie tada DILYS, ALEKSANDROVAS, SILINSKIS??? Jeigu jie zaist nemoka??? Tegul paskolinam kaimynam ATLETUI... tegul tobuleja.... ir zaist daugiau gaus......
2006-05-19
-4
Atsakyti
Kristas, cia buvo joke.. prasau neisizeisti ir nepriimti asmeniskai.. neveltui sypsena gale padejau..
2006-05-19
Atsakyti
acid, bajeris prastas reik pastebet :/
2006-05-19
Atsakyti
o as manau kad spahija yra kuklus. ryto pergale leme geresnis trenereris, geresnis jo darbas, zaidejai, komanda, nuotaikos komandoje. o solelis hmmmm, pats zalgiris kaltas kad sezono vidury ismete pora neblogu zaideju :)
2006-05-19
-5
Atsakyti
sveikinu ryta su pergale, nors visad ejau ir eisiu uz zalgiri.laukiu naujos kaunieciu komplektacijos.tikiuos kita met viskas bus atvirksciai.ir dekui abiem komandom uz grazu krepsini
2006-05-19
+1
Atsakyti
Gerbiamas Acid sutinku kad Vilniuje yra nemazai lenku. taip, tas tiesa, bet pasiziurek pas tavo mylima komanda zaidzia lenkas, toks pat lenkas kaip dauguma Vilniaus lenku... nemanau kad pjauni saka ant kurios pats sedi ?m? ir beje as pats esu ne lenkas ir gyvenu vilniuje, palaikau ir lietryti ir zalgiri kai losia eurolygoje. kai losia tarpusavyje as noriu grazaus reginio, geros kovos iki paskutines akimirkos...Gaila kad siemet tik 4 varzybos, blin su tokai ytampa noreciau paamtyti visas 7 dvikovas:). ir manau kad laimejo stipresni... kaip ir praeitais metais kai irgi laimejo stipresni...
2006-05-19
-4
Atsakyti
Kaunas liudi del pralosimo kaseje ir svencia del lietuvos laimejimo eurovizijoje, vilnius svencia del laimejimo kaseje ir liudi del lenku nepatekimo i eurovizija :).
P.S. sveikinu vilniu su pergale, tikiuosi kitais metais viskas bus kiek kitaip.
2006-05-19
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.