Ispanijos krepšinio lygos finale – jokių netikėtumų. Dėl prestižinės Europos pirmenybių karūnos susigrums „Barcelona“ ir Madrido „Real“ krepšininkai. Apžvelgiame varžovų perspektyvas ir pateikiame „TonyBet“ bukmekerių nustatytus koeficientus.

„Barcelona“ – 1,33; Madrido „Real“ – 3,80.

Futbolo čempionatą po ketverių metų pertraukos laimėjo Madrido „Real“ klubas. Dabar krepšininkai, atstovaujantys tai pačiai emblemai, turi progą paveržti dominavimą iš katalonų. Vienas tituluočiausių Europos klubų pastaraisiais metais sunkiai randa kelius link pergalių. Karčios nesėkmės Eurolygoje, nuviliantys atodūsiai po Ispanijos pirmenybių tarytum pralaimėjimų maras užpuolė legendinę dinastiją. Dabar verčiamas naujas istorijos puslapis ir puiki galimybė įrašyti dar vieną pergalę į klubo metraščius. Lietuvis, Martynas Pocius gana kukliai prisideda prie komandos  rezultatų, tačiau tai tik pirmasis jo profesionalus sezonas svetur, o ateityje galime tikėtis, kad jo žvaigždė suspindės visu gražumu. Per atkrintamąsias varžybas Madrido „Real“ į priekį vedė Novica Veličkovičius vidutiniškai, rinkęs po 15 taškų, ir Sergio Lullas – po 13,3 taško.

Ispanijos čempionų titulą gins „Barcelona“ krepšininkai. Šiemet komandą paliko ir už Atlanto persikėlė jaunasis Ispanijos vunderkindas Ricky Rubio, nepaisant to, iš jos tikimasi vien tik pergalių, o nesėkmė Eurolygos pusfinalyje buvo tikra staigmena. Viena stipriausių senojo žemyno ekipų viso sezono metu demonstravo stabilius rezultatus, tiesa, lemiamuose susitikimuose užklupdavo nesėkmės. „Barcelona“ pergalių kalviai per atkrintamąsias Ispanijos varžybas buvo Boniface'as N'dongas (14,7 tšk.) ir Marcelo Huertas (14,0 tšk.). 

Šį sezoną komandos žaidė jau keturis tarpusavio susitikimus ir pasidalijo po dvi pergales. Visa tai mums žada intriguojančią ir įnirtingą finalo seriją iki trijų pergalių.    

Komentarai:
palangiškis
nu jau išliejai savo nervus vaikeliuk?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-06-06
+1
Atsakyti
Idiotiski tie bukmeriu bei visokiu egzpertu kliedesiai, pries LKL finalus irgi buvo prognoziu kaip komjaunimo atlieku komanda priesinsis visos Lietuvos komandai, o Zalgiris sau ramiai vaziavo ir pervaziavo kaip per koki suda be jokio pasipriesinimo, neveltui vainausku komjaunimo Raudona Padla eilini sezona niekaip negaledama net pasipriesinti Zalgiriui dabar stovi su istiesta ranka prasydami ismaldos kad kas suteiktu sansa zaisti Eurolygoje nors kai reikia patiems issikovoti tai visas mandrumas is karto dingsta.
2012-06-06
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.