Komentarai:
usasPociu Realas paeme, nes jis neblogai PC pasirode.. Dabar jeigu Deivido nepaims i rinktine ir jis pasirasys sutarti su Burtino projekteliu jo laukia Kuzminsko likimas.. Visi lauks kol jis PAGALIAU issaus... Jeigu Kemzura ji paema i rinktine ir jis neblogai pasirodo, tada dar sezona kita patenkinimai pasirodo Buratino projekteli, tada gal gal kas ir paims...


ir tu sugryzai :D Kaip psichuske? matau ir tau reik kursa kartot... Kokia tam lenkyne ten pas jus psichuske, kad isleidzia tokius kaip tu ar Tomas123 is ten?
2012-06-06
-2
Atsakyti
Vardenis_Rytfaniai tai kaip kokie pranašai, išburia iš kortų ir sako: va čia Žalgiris kitą sezoną neišeis į TOP 16, Dulkys žais po 5 min, Rytas LKL triumfuos 4-0, atsiras rėmėjas, kuris jam skirs apie 10 mln. Eurų, Eurocup'e nebus lygių ir t.t., o gaunasi kas? ŠNIPŠTAS. :D


jo cia tiesa :D
2012-06-06
-3
Atsakyti
Dabar gandonešis keliaus gerus porą mėnesių :) sunku dabar tikėti viskuom kas pateikta
2012-06-06
-4
Atsakyti
Tomas123Vargšas jei nueis į Žalgirį. Plius dar klausimas ar tame Žalgiryje jis žais... Išmes į kokį Lietkabelį ir karjera palaidota, o jei ir žais perspektyvos niūrios... Gynėju perkimšta... Netikiu, kad jis tikrai pasirašė tą sutartį su Žalgiriu. Žaidimas Lietuvos Ryte jam būtų kur kas naudingesnis, nes galėtų būti antruoju SG.


Kad ir kaip bebutu keista, bet as tau pritariu:) tikrai siam zaidejui butu geriau zaisti Ryte, tikrai gautu daugiau zaist, taciau, beveik esu uzgarantuotas, kad jo Ryte nebus:)
2012-06-06
-22
Atsakyti
15 zaideju komandoj?? Ar ne per daug? Kam gadinti karjeras jaunimui.... 13 dar suprantu, bet su 15 tikrai persistengta, juolab, kad atsisakyta dalies LKL rungtyniu. O del Dulkio, tai dabar visiskai neprotinga jam butu skubet priimant sprendima. Nes, jei Zalgiri lieka Popovicius, Delininkaitis, jam tikrai nebus vietos komandoj.
2012-06-06
+4
Atsakyti
Tomas123Vardenis_Tomas123Vardenis_Tomas123Vargšas jei nueis į Žalgirį. Plius dar klausimas ar tame Žalgiryje jis žais... Išmes į kokį Lietkabelį ir karjera palaidota, o jei ir žais perspektyvos niūrios... Gynėju perkimšta... Netikiu, kad jis tikrai pasirašė tą sutartį su Žalgiriu. Žaidimas Lietuvos Ryte jam būtų kur kas naudingesnis, nes galėtų būti antruoju SG.:DD Tomelis jau nervintis pradeda, kadangi Žalgiris iš panosės pradeda žaidėjus rinkti.Yra ir daugiau tokio lygio žaidėjų kaip Dulkys. Dabar jis tikrai nėra kažkas įspūdingo, bet padirbus galėtų gautis panašus žvėris į Macijauską. Pažiūrėjus ką nuveikė Žalgiris su Kuzminsko progresu iš Dulkio niekas neišaugs, jei ten pasuks.Tu eik miegot normalių žmonių nejuokinęs. :DEik pasimelsk Romanovo nuotraukai, kuri virš tavo lovos kabo. Darosi įprastas namų aksesuaras toks dalykas Kaune jau.


O psichiskai atsilikusi Vainausko kary is durnyno isleido.. Labai ilgai prabuvai :DD Bet ziuriu vistiek nepadejo.. Ech.. Susigalvok ar neverta pakartoti kurso
2012-06-06
-2
Atsakyti
Bet manau pinigai patrauks ji. Zalgiris vel susirinks kaip ir pernai viena is pajegesniu sudeciu Eurolygoje ir jis ten nores zaisti. Galvos eis Zalgiris toli, o Rytas nieko. Bet aisku bus kaip visada atvirksciai. Aisku, as jam siulyciau eiti tik i Ryta. Nes jam ten butu pacios geriausios salygos, o Zalgiris jo nei kiek neistobulins. Nes bus ir vel prikimstos visos pozicijos geru zaideju.
2012-06-06
-3
Atsakyti
Rytfaniai tai kaip kokie pranašai, išburia iš kortų ir sako: va čia Žalgiris kitą sezoną neišeis į TOP 16, Dulkys žais po 5 min, Rytas LKL triumfuos 4-0, atsiras rėmėjas, kuris jam skirs apie 10 mln. Eurų, Eurocup'e nebus lygių ir t.t., o gaunasi kas? ŠNIPŠTAS. :D
2012-06-06
+4
Atsakyti
Tomas123MajemisNa gali buti, kad ir susitare. Bet manau jokio ten normalaus susitarimo nera. Tiesiog Romanovas neleis, kad toki zaideja pasiimtu Rytas. Dulkys geras zaidejas ir tikrai butu naudingas Zalgiriui. Tad jau kuria Romka cia, kad Rytas nebesvajotu apie Deivida. Juk Rytas negaletu sau leisti pasiulyti Deividui geresniu salygu negu Romanovas.Ar tikrai negali? Kur būti 5 SG Žalgiryje, o kur antru. Abi komandos žaidžia Eurolygoje jau garantuotai, o Rytas eilinį kartą ten toliau nukeliaus. Atlyginimo kosminio jam ir Žalgiris tikrai nesiūlys, nes pagal Romanov jis "13-15 žaidėjas". Pažaidęs kelis metus Ryte jis Europoje ne vieną milijoną galėtų užsidirbti, jei tikrai yra talentingas kaip dabar atrodo. Keli ar keliasdešimt tūkstančių nėra verti to, kad visą savo karjerą pastatyti ant Buratino sapalionių. Neįtiksi - iki senatvės Lietkabelyje žaisi.


jei talentingas-prasimus,geriausias pavyzdys - Pocius
2012-06-06
+1
Atsakyti
Vardenis_Tomas123Vardenis_Tomas123Vargšas jei nueis į Žalgirį. Plius dar klausimas ar tame Žalgiryje jis žais... Išmes į kokį Lietkabelį ir karjera palaidota, o jei ir žais perspektyvos niūrios... Gynėju perkimšta... Netikiu, kad jis tikrai pasirašė tą sutartį su Žalgiriu. Žaidimas Lietuvos Ryte jam būtų kur kas naudingesnis, nes galėtų būti antruoju SG.:DD Tomelis jau nervintis pradeda, kadangi Žalgiris iš panosės pradeda žaidėjus rinkti.Yra ir daugiau tokio lygio žaidėjų kaip Dulkys. Dabar jis tikrai nėra kažkas įspūdingo, bet padirbus galėtų gautis panašus žvėris į Macijauską. Pažiūrėjus ką nuveikė Žalgiris su Kuzminsko progresu iš Dulkio niekas neišaugs, jei ten pasuks.Tu eik miegot normalių žmonių nejuokinęs. :D


Eik pasimelsk Romanovo nuotraukai, kuri virš tavo lovos kabo. Darosi įprastas namų aksesuaras toks dalykas Kaune jau.
2012-06-06
-1
Atsakyti
LeoMessiRytfaniu_vadasLeoMessiNu keista, aš asmeniškai jo lošiančio nesu matęs, tik youtubės video kaip ir jūs visi, o youtubėj ir Vido Ginevičiaus TOPĄ kažkada žiūrėjau ir visai patiko :D. Keista romkos taktika pirkti ,,katę maiše", aš asmeniškai būčiau pažiūrėjęs kaip jis rinktinėje atrodys, nes Europoje jis nieko dar neįrodė.DDD tu daugiau nei simto litu nemates , nu ir ka DDDNe tau šnekėt Kavenske supistas ką aš matęs, o ko ne


Sveikas Messi, ne tau gi siūliau susporint iš poros šitų litų sezono eigoje, kad Žalgiris taps LKL čempionais? Nes tu man labai šustrai aiškinai kaip Rytas dės juos į pavėsį, bet kai pasiūliau apsikeist kontaktais ir sukirst iš poros šitų tiesiog atsakei, kad nedalini niekam savo kontaktų :D
2012-06-06
-11
Atsakyti
Tomas123Vardenis_Tomas123Vargšas jei nueis į Žalgirį. Plius dar klausimas ar tame Žalgiryje jis žais... Išmes į kokį Lietkabelį ir karjera palaidota, o jei ir žais perspektyvos niūrios... Gynėju perkimšta... Netikiu, kad jis tikrai pasirašė tą sutartį su Žalgiriu. Žaidimas Lietuvos Ryte jam būtų kur kas naudingesnis, nes galėtų būti antruoju SG.:DD Tomelis jau nervintis pradeda, kadangi Žalgiris iš panosės pradeda žaidėjus rinkti.Yra ir daugiau tokio lygio žaidėjų kaip Dulkys. Dabar jis tikrai nėra kažkas įspūdingo, bet padirbus galėtų gautis panašus žvėris į Macijauską. Pažiūrėjus ką nuveikė Žalgiris su Kuzminsko progresu iš Dulkio niekas neišaugs, jei ten pasuks.


Tu eik miegot normalių žmonių nejuokinęs. :D
2012-06-06
-1
Atsakyti
MajemisNa gali buti, kad ir susitare. Bet manau jokio ten normalaus susitarimo nera. Tiesiog Romanovas neleis, kad toki zaideja pasiimtu Rytas. Dulkys geras zaidejas ir tikrai butu naudingas Zalgiriui. Tad jau kuria Romka cia, kad Rytas nebesvajotu apie Deivida. Juk Rytas negaletu sau leisti pasiulyti Deividui geresniu salygu negu Romanovas.


Ar tikrai negali? Kur būti 5 SG Žalgiryje, o kur antru. Abi komandos žaidžia Eurolygoje jau garantuotai, o Rytas eilinį kartą ten toliau nukeliaus. Atlyginimo kosminio jam ir Žalgiris tikrai nesiūlys, nes pagal Romanov jis "13-15 žaidėjas". Pažaidęs kelis metus Ryte jis Europoje ne vieną milijoną galėtų užsidirbti, jei tikrai yra talentingas kaip dabar atrodo. Keli ar keliasdešimt tūkstančių nėra verti to, kad visą savo karjerą pastatyti ant Buratino sapalionių. Neįtiksi - iki senatvės Lietkabelyje žaisi.
2012-06-06
+1
Atsakyti
Rytfaniu_vadasLeoMessiNu keista, aš asmeniškai jo lošiančio nesu matęs, tik youtubės video kaip ir jūs visi, o youtubėj ir Vido Ginevičiaus TOPĄ kažkada žiūrėjau ir visai patiko :D. Keista romkos taktika pirkti ,,katę maiše", aš asmeniškai būčiau pažiūrėjęs kaip jis rinktinėje atrodys, nes Europoje jis nieko dar neįrodė.DDD tu daugiau nei simto litu nemates , nu ir ka DDD


Nu tai ir neims jis to šimto jei kas siulys ;DDD
2012-06-06
+1
Atsakyti
Vardenis_Tomas123Vargšas jei nueis į Žalgirį. Plius dar klausimas ar tame Žalgiryje jis žais... Išmes į kokį Lietkabelį ir karjera palaidota, o jei ir žais perspektyvos niūrios... Gynėju perkimšta... Netikiu, kad jis tikrai pasirašė tą sutartį su Žalgiriu. Žaidimas Lietuvos Ryte jam būtų kur kas naudingesnis, nes galėtų būti antruoju SG.:DD Tomelis jau nervintis pradeda, kadangi Žalgiris iš panosės pradeda žaidėjus rinkti.


Yra ir daugiau tokio lygio žaidėjų kaip Dulkys. Dabar jis tikrai nėra kažkas įspūdingo, bet padirbus galėtų gautis panašus žvėris į Macijauską. Pažiūrėjus ką nuveikė Žalgiris su Kuzminsko progresu iš Dulkio niekas neišaugs, jei ten pasuks.
2012-06-06
-2
Atsakyti
Jeigu jis is pasirasys sutarti su zalgeriu, tai ant karjeros galima drasiai det kryziu. Is Lietuvos jam bus islyst nerealu.. Jeigu Deividas su protu, pasirasys su rytu, tada po meteliu kitu tures neblogu sansu isvykt i koki europos granda. To ir linkim visi Deividui, MASTYK vyruk. "Su zalgeriu susidesi - tik bedos turesi" Auksine Lietuviu liaudes patarle :)
2012-06-06
+12
Atsakyti
Na gali buti, kad ir susitare. Bet manau jokio ten normalaus susitarimo nera. Tiesiog Romanovas neleis, kad toki zaideja pasiimtu Rytas. Dulkys geras zaidejas ir tikrai butu naudingas Zalgiriui. Tad jau kuria Romka cia, kad Rytas nebesvajotu apie Deivida. Juk Rytas negaletu sau leisti pasiulyti Deividui geresniu salygu negu Romanovas.
2012-06-06
+3
Atsakyti
pasirodė naujiena apie Žalgirį tai ir rytfaniai atkuto netikėtai..
2012-06-06
+2
Atsakyti
usasZalgeris sudare sutarti, bet pats krepsininkas tai neigia.. Nu ka daugiau pasakysi, Buratinas savoj stichijoj ner ka daugiau pridurt.. :D


durneli,žaidėjas ir negali sakyt,kad žais už vieną ar už kitą komandą kol visi formalumai iki galo nesutvarkyti..
2012-06-06
Atsakyti
Vardenis_Gaila, kad kai dabar toks lietuvių trenerių pasirinkimas, o pasirašo sutartis su Trifu, kuris per tą pusę sezono nieko nepadarė.


Joks protingas treneris ten neis. Tik tokie, kuriuos Rytas atleidžia ir eina. :))
2012-06-06
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.