Kitą savaitę krepšinio gerbėjai Lietuvoje išvys daug aukščiausio lygio krepšinio. Birželio 16 dieną Klaipėdoje Lietuvos rinktinė išmėgins jėgas su Makedonijos ekipa, o birželio 17-ąją Kaune – su Graikijos.

Mūsų šalyje kitą savaitę viešės ne tik Makedonijos ir Graikijos rinktinės. Treniruočių stovyklą Lietuvoje surengs ir Rusijos nacionalinė komanda. Ji su graikais ir makedonais sužais dvejas kontrolines rungtynes Kauno sporto halėje.

Birželio 14 dieną 18 val. 30 min. legendinėje arenoje prasidės Rusijos ir Makedonijos rinktinių rungtynės, o birželio 16-ąją 19 val. 30 min. – Rusijos ir Graikijos.

Krepšinio gerbėjai Andrejaus Kirilenkos, Bo McCalebbo ir Vasilio Spanoulio vedamų komandų dvikovas galės išvysti už simbolinę kainą. Pirmieji bilietai į rungtynes Kauno sporto halėje kainuoja vos 5 litus. Bilietais prekiauja „Tiketa“.
Komentarai:
LKKA
geras

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-01-09
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.