Roy Hibbertas ir „Pacers“ klubas spinduliuoja abipusėmis simpatijomis
Roy Hibbertas ir „Pacers“ klubas spinduliuoja abipusėmis simpatijomis
Nuotr. AP – Scanpix
Indianos „Pacers“ ekipos vidurio puolėjas Roy Hibbertas nenori keltis į kitą komandą, o NBA Rytų konferencijos pusfinalyje suklupęs klubas taip pat simpatizuoja 25 metų 218 cm ūgio milžinui. 

Hibbertas yra vienas iš šešių „Pacers“ krepšininkų, kurie liepos 1 dieną taps laisvaisiais agentais, tačiau ekipos strategas Frankas Vogelis jau dabar pareiškė, kad aukštaūgį komandos gretose norėtų matyti ir kitą sezoną. 

„Žinoma, praėjęs sezonas nebuvo paskutiniai jo metai Indianapolyje. Jis tikrai niekur neišvyksta“, – šypsodamasis tvirtino Vogelis. 

Įspūdingo ūgio Hibbertas laisvųjų agentų rinkoje taps paklausia preke, tačiau didžiausias galimybes išlaikyti jį savo gretose turės „Pacers“ ekipa. Kadangi Hibbertas bus apribotas laisvasis agentas, Indianapolio klubo vadovai galės krepšininkui pasiūlyti didesnį atlyginimą, nei jį kviečiantis klubas, ir Hibbertas privalės likti „Pacers“. 

Daugiausiai nerimo kelia klausimas, kokį atlyginimą „Pacers“ galės pasiūlyti Hibbertui. Prieš kelias dienas klubo prezidentas Larry Birdas buvo susitikęs su Vogeliu ir kalbėjosi apie kito sezono ekipos sudėtį. 

Anot pranešimų, „Pacers“ pirmenybę teiks dviem apribotiems laisviesiems agentams – Hibbertui ir George'ui Hillui. Apriboti klubo norų neturėtų ir finansinės galimybės – norėdami neviršyti algų kepurės taisyklės Indianos ekipos vadovai gali išleisti net 21 milijoną JAV dolerių. 

Tuo tarpu Hibbertas jau dabar žiniasklaidoje deklaruoja meilę Indianapoliui: „Noriu, kad visi žinotų, kaip aš myliu Indianą. Tačiau visus derybų procesus palieku savo agentui.“

Praėjęs sezonas buvo geriausias Hibberto karjeroje. Jis vidutiniškai per rungtynes pelnydavo po 12,7 taško, atkovodavo po 9,1 kamuolio ir blokuodavo po 2,1 metimo.
Komentarai:
Geras centras R.Hibbert'as, senai Pacers neturejo tokio gero centro, tad butu labai gerai ji issaugoti, o su G.Hill'u bus kaip bus jeigu ka vel D.Collinsas bus starto izaidejas.
2012-06-08
-1
Atsakyti
Anonimas
į pacers

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-06-08
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.