Ray Allenas neabejoja, kad krepšinį gali žaisti dar ilgą laiką
Ray Allenas neabejoja, kad krepšinį gali žaisti dar ilgą laiką
Nuotr. AP – Scanpix
Netrukus 37-ąjį gimtadienį švęsiantis Ray Allenas nesiruošia kabinti sportbačių ant vinies. Krepšininkas ketina tęsti karjerą, tačiau netrukus gulsis ant operacinės stalo – jam bus šalinamos atplaišos čiurnoje.

„Jeigu galėčiau operaciją pasidaryti rytoj, daryčiausi rytoj, – teigė Allenas, su skausmais rungtyniavęs kelis pastaruosius mėnesius. – Dabar mano pagrindinis rūpestis yra tuo pasirūpinti. Likęs kūnas jaučiasi gerai.“

Allenas liepos 1-ąją taps laisvuoju agentu ir kalbama, kad „Celtics“ norėtų jį išsaugoti komandoje. Tačiau snaiperiu domėsis ir daugiau ekipų. Manoma, kad tokios komandos kaip Čikagos „Bulls“, Los Andželo „Lakers“, Niujorko „Knicks“ ir Memfio „Grizzlies“ gali vilioti krepšininką.

„Žinau, kad dar ilgą laiką galiu žaisti krepšinį, – neabejoja Allenas. – Sunku pasakyti, kas atsitiks. Tačiau Bostono ketveriukė žino, kaip žaisti krepšinį. Mes žinome, kaip laimėti rungtynes.“

Sutartis šią vasarą baigiasi ir su kitu „Celtics“ krepšininku – Kevinu Garnettu. Jį Bostono klubo savininkai taip pat bandys išsaugoti.

Šį sezoną Allenas per rungtynes vidutiniškai pelydavo po 13,2 taško ir atkovodavo 3,4 kamuolio. Tritaškius jis metė 41,1 proc. taiklumu.

Komentarai:
.....Nu koks is jo zaidejas jau... Buvo anksciau neblogas, bet dabar ir atsarginis nelabai koks. Stovi prie tritaskio ir laukia tik. Nei prasiverzimo, nei is vidutinio. Jei pakrenta, tai gerai, jei ne tai gali ir 10 troicu pramest.


Ray Ray turi gera vidutinį metimą ir gerą tolima metimą, tik jį dengia labai iš arti todėl daug prameta. Žinant, kad žaidės su trauma tai visai neblogai dar atrodė. Kam jam gynyba jei Celtics turi Avery Bradley. kuris, mano manymu, D.Wade būtų visiškai uždengęs.
2012-06-12
-6
Atsakyti
.....
Nu koks is jo zaidejas jau... Buvo anksciau neblogas, bet dabar ir atsarginis nelabai koks. Stovi prie tritaskio ir laukia tik. Nei prasiverzimo, nei is vidutinio. Jei pakrenta, tai gerai, jei ne tai gali ir 10 troicu pramest.
2012-06-12
-6
Atsakyti
Geras
2012-06-11
-7
Atsakyti
Bc
Lyk c's ray ray tu mano geriausiaus žaidejas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-06-11
-3
Atsakyti
KG alga 21mil, Ray 10mil. Beto kitais metais atsilaisvins Rasheedo Wallace 6milijonai, kuriuos Celtics mokėjo Rasheedui ir Jermain Oneal tikrai nevertas tų 6milijonų. Jei Ray ir KG per pusę susimažintų algas ir Celtics atsisakytų Oneal, tada būtų laisvų 27milijonų ir būtų galima pasistiprinti kaip reikalas.
2012-06-11
+4
Atsakyti
AST
Jei tiek jis, tiek KG sutiktu su gerokai mazesniais atlyginimais, dar nuo kai kuriu kitu atsilaisvins siek tiek pinigu ir gal butu imanoma net koki Howarda paimti? Atrodo c's bus daug laisvu litu, tik aisku priklausytu viskas nuo RA ir KG busimu algu.
2012-06-11
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.