„Grizzlies“ komanda laukia naujojo šeimininko
„Grizzlies“ komanda laukia naujojo šeimininko
Nuotr. AFP – Scanpix
Memfio „Grizzlies“ komanda turės naują šeimininką. Skelbiama, kad dabar šią ekipą valdantis Michaelas Heisley sutiko parduoti klubą Robertui Perai. Šis 34 metų verslininkas yra tarp dešimties jauniausių pasaulio milijardierių.

Klubas bus parduotas už 350 mln. JAV dolerių (maždaug 980 mln. litų). Naujojo savininko kandidatūrą dar turi patvirtinti NBA vadovai. Šis procesas gali užtrukti iki dviejų mėnesių.

Pera yra IT įmonės „Ubiquiti Networks“ steigėjas ir generalinis direktorius, miljardieriumi tapęs, kai pernai jo įmonės akcijomis imta prekiauti akcijų biržoje.

75 metų Heisley jau bandė parduoti „Grizzlies“ ekipą 2006 metais, tačiau tada 360 mln. JAV dolerių sandėris nutrūko paskutinę akimirką.

Skelbiama, kad naujasis savininkas neketina iškelti „Grizzlies“ į kitą miestą.

Komentarai:
Pgj
Romanovas tiek pinigu neturi čia virš jo galymybiu. Geriau tegul skolas likviduoja. Minsko futbolininkai bei Edinburgo tai tikrai apžiaugtu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-06-13
+1
Atsakyti
To lasannadiara
Tegul vainauskas perka grizzlies, tada prisipirks visokiu mazuciu ir gales ramei kaltis del nba ziedu...:D
2012-06-12
+2
Atsakyti
Tegu Buratinas perka Grizzlies, tada prisipirks visokiu Galdiku ir gales ramiai kaltis del nba ziedu...:D
2012-06-12
-1
Atsakyti
tai tave ir sveikinu
2012-06-12
-3
Atsakyti
Tai aš.
2012-06-12
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.