Praėjusį sezoną vos septynerias pergales iškovojusios „Bobcats“ komandos strategas Paulas Silas pasitraukė iš posto, tačiau kartu su juo ekipą skandinęs sūnus Stephenas norėjo užimti tėvo vietą prie ekipos vairo
Praėjusį sezoną vos septynerias pergales iškovojusios „Bobcats“ komandos strategas Paulas Silas pasitraukė iš posto, tačiau kartu su juo ekipą skandinęs sūnus Stephenas norėjo užimti tėvo vietą prie ekipos vairo
Nuotr. AP-Scanpix
Kitą sezoną Šarlotės „Bobcats“ komandą iš pralaimėjimų liūno mėgins traukti Jerry Sloanas, Brianas Shaw arba Quinas Snyderis

Teigiama, kad visi trys kandidatai į „Bobcats“ trenerius jau buvo susitikę su klubo vadovais Rodu Higginsu bei Richu Cho, o artimiausiu metu komandos gelbėjimo planą pristatys ir Šarlotės ekipos savininkui legendiniam krepšininkui Michaelui Jordanui

Įdomu tai, kad darbo NBA klubo vyriausiojo trenerio poste patirties turi vienintelis Sloanas. Prieš trejus metus į NBA šlovės muziejų nominuotas 70 m. strategas praėjusį sezoną po 23-ejų sezonų paliko Jutos „Jazz“ klubą. Teigiama, kad Sloaną sužavėjo galimybė dirbti su jaunaisiais „Bobcats“ talentais. 

Sloano treniruota „Jazz“ ekipa dukart pasiekė NBA Superfinalą, tačiau jame abu sykius nusileido Jordano vedamai Čikagos „Bulls“ komandai. 

Pastaruoju metu „Pacers“ vyriausiojo trenerio asistentu dirbęs Shawnas yra vienas labiausiai visoje NBA vertinamų antrųjų trenerių. Teigiama, kad jis yra vienas pagrindinių kandidatų į Orlando „Magic“ komandos stratego postą. Tuo tarpu Snyderis šiuo metu užima asistento pareigas Los Andželo „Lakers“ komandoje. 

Sloaną, Shaw ir Snyderį „Bobcats“ vadovai išsirinko po daugybės pokalbių su įvairiais kandidatais. 

Anot pranešimų, o Šarlotės klubo stratego kėdę buvo nusitaikę legendinis krepšininkas Patrickas Ewingas, buvęs Portlendo „Trail Blazers“ vyriausiasis treneris Nate'as McMillanas, „Golden State Warriors“ klubo antrasis treneris Michaelas Malone'as, Klivlendo „Cavaliers“ trenerio asistentas Nate'as Tibbettsas, buvusio „Bobcats“ klubo stratego Paulo Silaso sūnus ir asistentas Stephenas, Memfio „Grizzlies“ antrasis treneris Dave'as Joergeris bei Šventojo Džonso universiteto antrasis treneris Mike'as Dunlapas.

„Bobcats“ praėjusį sezoną iškovojo vos 7 pergales per 66 mačus ir tapo blogiausia komanda per visą NBA istoriją.
Komentarai:
Anonimas
speju visi nori todel, kad pasirodyti prasciau nei saim sezone neimanoma. O jeigu pavyktu per stebukla po tokio antirekordiskai blogo sezono i PO patekti, tai dar ir metu treneriu taptu :)
2012-06-13
-3
Atsakyti
to Anonimas
Man rodos jis i Lakerius eis
2012-06-12
Atsakyti
Anonimas
manau ateiti sita komanda gali daug pasiekt kaip jauni zaidejai suberes nes daug geru saukimu gauna ima gerus naujokus tik truksta gero trenerio...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-06-12
-5
Atsakyti
Kad ir koks geras treneris yra Jerry Sloan ir nusipelnęs pagarbos, manau,kad geriausias variantas būtų Brian Shaw, užtenka jam būti antruoju treneriu, be to yra dirbęs su Phil Jackson, o tai neįkainojama patirtis, manau Bobcats jaunimui būtų pats tas (:
2012-06-12
+7
Atsakyti
Anonimas
galetu Antanas Sireika pretenduoti i sia trenerio vieta :)
2012-06-12
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.