Michaelas Bramosas rungtyniaus Atėnuose
Michaelas Bramosas rungtyniaus Atėnuose
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Nors Atėnų „Panathinaikos“ komanda liko be vyriausiojo trenerio Žjelko Obradovičiaus, tačiau tai netrukdo Graikijos grandui formuoti ekipos sudėties kitam sezonui.

Graikijos taurės laimėtojai sudarė sutartis su dviem krepšininkais – Michaelu Bramosu ir Viktoru Ieronymidžiu. Su abiem krepšininkais sudarytos trejų metų sutartys.

Graikijos nacionalinės rinktinės narys Bramosas „Panathinaikos“ klube turėtų pakeisti Romainą Sato. Bramosu taip pat domėjosi ir Eurolygos čempionė Pirėjo „Olympiakos“.

Dvimetrinis septyniolikmetis Ieronymidis laikomas vienu perspektyviausių Kipro krepšininku per pastaruosius pora dešimtmečių. Įžaidėjas pastaruosius metus krepšinio paslapčių mokėsi vienoje garsiausių JAV „Oak Hill“ mokyklų.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.