Majamio „Heat“ klubo gynėjas Dwyane'as Wade'as kreipėsi į Čikagos teismą, kad šis apribotų buvusios krepšininko žmonos teises matytis su dviem jų vaikais. 

Wade'ą supykdė tai, kad savaitgalį abu vaikus pasiėmusi buvusi jo žmona pavėlavo grąžinti berniukus ir už tai buvo sulaikyta. 

„Heat“ žvaigždės advokatas Jamesas Pritikinas užpildė prašymą apriboti buvusios Wade'o žmonos teises į vaikus ir antradienį prieš pat ketvirtąsias NBA superfinalo serijos rungtynes pateikė jį teismui. 

Teisėjai prašymą svarstys birželio 26 d. Būtent šią dieną pagal tvarkaraštį yra numatytos „Heat“ ir „Thunder“ komandų septintosios superfinalo serijos rungtynės. Vis dėlto po praėjusios nakties Floridos klubo pergalės atsirado nemažai abejojančių, ar serijoje prireiks visų numatytų mačų. 

Krepšininko teigimu jį labiausiai supykdė tai, kad buvusi žmona pavėlavo grąžinti berniukus per JAV švenčiamą tėvo dieną. Wade'as pažymėjo, kad nesutarimai su buvusia žmona nedaro įtakos jo žaidimui NBA superfinalo serijos metu. 

Buvusi Wade'o žmona Siohvaughn Funches-Wade kaltinama neteisėtu vaikų pasisavinimu, lankymu ne pagal nustatytas taisykles bei pasipriešinimu policijos pareigūnams. Ji iš areštinės paleista už 10 tūkst. JAV dolerių užstatą.

Komentarai:
abasketnews tai dekit visu krepsininku santykius su buvusiom seimom ir t.t., nematau kur cia tema apie krepsiny


man patinka skaityt ir tema susijusi su krepsiniu nes krepsininko gyvenimas,o jei tau nepatinka neskaityk
2012-06-20
-3
Atsakyti
abasketnews tai dekit visu krepsininku santykius su buvusiom seimom ir t.t., nematau kur cia tema apie krepsiny


O tu skaitai visas visas temas sitam portale? Nesuprantu zmones jus negalit atsirinkti kas jum patinka ar kame bedos ?
2012-06-20
-4
Atsakyti
Manau suprantama kad motina nori daugiau laiko praleisti su vaikais nei nustatyma pagal taisykles.
2012-06-20
+3
Atsakyti
a
basketnews tai dekit visu krepsininku santykius su buvusiom seimom ir t.t., nematau kur cia tema apie krepsiny
2012-06-20
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.