Vieno Čikagos „Bulls“ ekipos lyderių Luolo Dengo komandos sprendimas jį iškeisti nenustebintų
Vieno Čikagos „Bulls“ ekipos lyderių Luolo Dengo komandos sprendimas jį iškeisti nenustebintų
Nuotr. AP-Scanpix
Čikagos „Bulls“ ekipos puolėjas Luolas Dengas pareiškė neliksiąs nustebintas, jei kitą sezoną jam teks pradėti naujoje komandoje. 

Kartu su Didžiosios Britanijos nacionaline rinktine Hjustone sportuojantis Dengas pareiškė girdėjęs kalbas, kad gali būti iškeistas į kitą klubą už aukštą naujokų biržos šaukimą. 

„Tikiu, kad kiekviename gande yra dalis tiesos, tačiau stengiuosi į tuos pranešimus nekreipti dėmesio. Jeigu pradėčiau reaguoti į kiekvieną gandą, švaistyčiau savo laiką tam, kas nuo manęs visiškai nepriklauso“, – tvirtino Dengas.

JAV žiniasklaidoje buvo pasirodę pranešimų, kad Dengas kitą sezoną gali pradėti „Golden State Warriors“ klube – neva šis už 27 metų 206 cm ūgio puolėją Čikagos ekipai pasiūlė septintąjį ketvirtadienį vyksiančios NBA naujokų biržos šaukimą. 

„Jeigu tai būtų tik gandai – komandos generalinis direktorius galėtų ateiti ir pasakyti, jog tai netiesa. Tačiau jeigu jis to nepasako, matyt kalbose yra tiesos. Matyt taip ir yra. Aš būdamas generalinio direktoriaus vietoje taip pat ieškočiau naujų krepšininkų. Turėčiau klubo savininkui parodyti, jog dirbu. Labai norėčiau likti Čikagoje – myliu šį miestą ir komandą, tačiau taip pat suprantu, kad NBA yra didelis verslas. Anksčiau ar vėliau kalbos gali virsti realybe“, – tvirtino Dengas. 

Praėjusį sezoną vidutiniškai po 15,2 taško rinkdavęs, po 6,7 kamuolio atkovodavęs ir po 2,8 rezultatyvaus perdavimo atlikdavęs Dengas aikštelėje praleisdavo net po 39,3 minutės. Pagal šį rodiklį Dengas pirmavo visoje NBA. 

Sausį riešo raiščius pasitempęs Dengas nusprendė atsisakyti operacijos, o pasibaigus sezonui sulaukė „Bulls“ vadovų rekomendacijų praleisti Londono olimpines žaidynes. 

Tačiau Dengas atsisakyti galimybės žaisti olimpiadoje neketina. Britai olimpiniame krepšinio turnyre dalyvaus pirmą kartą nuo 1948 m., o Čikagos klubo aukštaūgiui žaidynės taps svajonės išsipildymu.

Komentarai:
Lol tas d rose toks idiotas :D Visi jo komentarai kelia juoką.
2012-06-25
+12
Atsakyti
Karolis
D.Rose, keiskis nicka. Darai geda mano ir savo dievaiciui
2012-06-25
-3
Atsakyti
AST
to D.Rose

Galvojau tikras Bulls fanas ir zinai visa situacija, pasirode ne. Juk buvo nba.com straipsnis, kad buliam netolimoje ateityje reikes galvoti kaip sudelioti komanda del salary cap. Svaigsti, kad del rezultatu, bet cia jie ne prie ko. Tikrai, kad jau kita sezona lygiavertiskai pakeistu Deng neimanoma, dar klausimas ar nesuklystu rankantis ir tas pick'as kada nors is viso pralenktu ji.
2012-06-25
+1
Atsakyti
D. Roseto drosenu tu tai idomus esi tikrai. Dengo iskeitimo priezastys visiskai nesusijusios su jo zaidimu, jis vienas geresnius SF, tai kam ji atiduot, manai saukimas pasiteisins ir bus jo lygio? Bulls nori salary capa atlaisvint, plius kita sezona most probably laidoja, be Rose bus sudetingao tai galvoji jei gerai zaistu iskeist bandytu? Bulls kitam sezonui zada nemazai permainu, o su saukimu galima tiek pat apsvilt kiek ir palikimas Deng komandoje su tokiu zaidimu. plius pasiziurek y ju suola, gal bandis stipryt ir suola, ns suolas tai nieko gero. kiti startinio penketo nariai be Rose ir Noah irgi sy sezona skandino komanda, ypac Hamiltonas traumuotas. ir manau, kad su tokia komandai nereiketu bandyt pasikeist?


Tu bld bent žinai kodėl Denga taip prastai žaidė?
2012-06-25
+4
Atsakyti
Neverta tokio lygio zaidejo nera bullsuose iskirus Rose :)
2012-06-25
+11
Atsakyti
to d rose
tu turbut nezinai, bet Dengas turbut geriausiai besiginantis SF lygoje (no disrespect to MWP and Iggy), tai toki zaideja atidavus is Bulls gynybos palaida bala liktu, nes jis vienas is dvieju zmoniu, ant kuriu ju gynyba stovi. Turek galvoj, kad jis vienas tu juodadarbiu, kuriu salyginai nedidele kaina yra vienetai. Faktas, kad Bulls paleidzia kita sezona. O del GSW, jei jie gaus Denga, labai dziugu, gales rimtas pretenzija kelt i PO, o su sveiku Bogutu ir Curry realiai i sesetuka geriausiu West komandu :)
2012-06-25
Atsakyti
to drosenu tu tai idomus esi tikrai. Dengo iskeitimo priezastys visiskai nesusijusios su jo zaidimu, jis vienas geresnius SF, tai kam ji atiduot, manai saukimas pasiteisins ir bus jo lygio? Bulls nori salary capa atlaisvint, plius kita sezona most probably laidoja, be Rose bus sudetinga


o tai galvoji jei gerai zaistu iskeist bandytu? Bulls kitam sezonui zada nemazai permainu, o su saukimu galima tiek pat apsvilt kiek ir palikimas Deng komandoje su tokiu zaidimu. plius pasiziurek y ju suola, gal bandis stipryt ir suola, ns suolas tai nieko gero. kiti startinio penketo nariai be Rose ir Noah irgi sy sezona skandino komanda, ypac Hamiltonas traumuotas. ir manau, kad su tokia komandai nereiketu bandyt pasikeist?
2012-06-25
+4
Atsakyti
to drose
nu tu tai idomus esi tikrai. Dengo iskeitimo priezastys visiskai nesusijusios su jo zaidimu, jis vienas geresnius SF, tai kam ji atiduot, manai saukimas pasiteisins ir bus jo lygio? Bulls nori salary capa atlaisvint, plius kita sezona most probably laidoja, be Rose bus sudetinga
2012-06-25
+2
Atsakyti
Anonimas
lamb in hamilton out o is fa pasiimt SF
2012-06-25
+5
Atsakyti
Anonimas
bulls būtų zjbs jei gautų 7 pick, manau verta su GSW prasidėt
2012-06-25
-2
Atsakyti
patys jus debilai, nestebejot Bulls varzybu ir cia dar rekaujat sitas sezonas jam nebuvo pats geriausias kaip ir daugeliui Bulls zaideju, nenori ir vel apsvilt kita sezona valdyba jei iskristu lyderis todel nori gaut jaunu zaideju kurie nebutu traumuoti, o butu motyvuoti zaist ir tobulet.
2012-06-25
+1
Atsakyti
Esu didis Bulls fanas ir didelis Deng'o fanas. Aišku yra tikrai logiškų paaiškinimų kodėl jį nori iškeisti. Bet man kažkaip Bulls tai yra Rose, Noah ir Deng. Keista bus matyt Bulius be Luolo
2012-06-25
+2
Atsakyti
Bulls
Taigi "Bulls" dar Rip'ą turi, jo ūgis leidžia jam lošti ir SF pozicijoj. O Lamb arba Riversas labai gerai atrodytų prie Rose'o. Rose'as, greitas, atletiškas, Lamb tai pat, o Riversas tik baltas. :D
2012-06-25
-1
Atsakyti
nico
sėkmės dengui kad ir kur jis bežaistų o bulls tai asilai jei tokį žaidėją paleis. Abejoju ar paims kažką geriau nei šiuo metu žaidžia dengas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-06-25
-4
Atsakyti
Gave šaukima/atidave Denga,jiems reikės gaut tos pačios pozicijos(SF) žaidėja,antraip atsivers skylė,nei Lambas,nei Riversas netinka,Barneso ir Gilchrist'o nebebus.

Visi kiti,nedaug ką žadantys,nebent imčiau P.Jones'a.

Arba paimt šaukima ir vėliau jį iškeist į visiška NBA vidutinioka.
2012-06-25
+2
Atsakyti
bullsai
bullsai kaip tik daro labai gudriai, siu metu naujokai labai stiprus, daug stipriu sg ir sf, gsw pick gana auskats nepamenu kelintas bet gali laisvai gaut rivers arba lamb su maza alga ir ilgalaikiu kontraktu.
2012-06-25
Atsakyti
stern
Nesamone. Debilai bulsu vadovai. kaip galima toki zaideja iskeist. Jei gaus ta saukima tj naujas zaidejas ilgai tures zaist kad taptu tokiu kaip dengas. Zodziu kvailyste
2012-06-25
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.