Krepšininkus aplankys ir Arvydas Sabonis
Krepšininkus aplankys ir Arvydas Sabonis
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Nuo šiol pasiruošti artėjančiam sezonui Lietuvos krepšininkai galės specialioje krepšinio stovykloje „Adidas Summer Camp“. Pirmą kartą profesionaliems krepšininkams rengiamose vasaros pratybose dirbs geriausi Lietuvos treneriai bei fizinio parengimo specialistai.

„Norime, kad į Lietuvos rinktines nepatekę krepšininkai turėtų progą padirbėti su geriausiais mūsų šalies treneriais ir puikiai pasirengti sezonui. Kiekvienas apie savo karjerą galvojantis krepšininkas privalo investuoti į save, vasarą stengtis tobulėti asmeniškai, o ne leisti laiką žvejojant ar gulint prie televizoriaus. Taip pat norime, kad stovykloje savo patirtimi dalintųsi ir geriausi mūsų treneriai“, – sakė vienas stovyklos organizatorių Paulius Motiejūnas.

Visą liepos mėnesį trimis etapais vyksiančioje stovykloje su krepšininkais dirbs Rygos VEF vyriausiasis treneris, buvęs Lietuvos rinktinės strategas Ramūnas Butautas, Kauno „Žalgirio“ treneris Saulius Štombergas, Vilniaus „Lietuvos ryto“ treneris Darius Maskoliūnas ir Kauno „Baltų“ treneris Priitas Vene. Paskutiniame stovyklos etape su dalyviais dirbs „Houston Rockets“ trenerio asistentas Brettas Gunningas.

Krepšininkams „baterijas įkraus“ geriausi Lietuvos fizinio parengimo treneriai: buvęs Lietuvos lengvosios atletikos rinktinės treneris Aleksas Stanislovaitis, ilgametis Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneris Aleksandras Kosauskas bei Kauno „Žalgirio“ komandos treneris Sigitas Kavaliauskas.

Stovyklos dalyviams bus sudarytos idealios treniruočių ir gyvenimo sąlygos. Jie bus suskirstyti į mažas grupeles ir treniruosis du kartus per dieną su skirtingais treneriais. Daug dėmesio bus skiriama individualiam krepšininkų meistriškumui bei taktikai pagerinti, komandiniam krepšiniui, taip pat psichologiniam žaidėjų parengimui.

Krepšininkus stovyklos metu aplankys specialūs svečiai – Arvydas Sabonis, Artūras Karnišovas bei Jonas Kazlauskas.

Visus stovyklos dalyvius nuodugniai patikrins Lietuvos kūno kultūros akademijos sporto biomedicinos fakulteto specialistai. Krepšininkams bus sudarytos individualios mitybos bei treniruočių programos.

Daugiau informacijos apie stovyklą galite rasti adresu www.kaunassummercamp.lt.

Komentarai:
asdas
kainos ir nera ?
2012-06-28
+1
Atsakyti
as
Nu naciort, viskas butu gerai, bet kokio velnio reikejo to Venes, gi jis ne treneris, o parodija :D
2012-06-28
+5
Atsakyti
cha
oho cia kaip draftuose nepakviete i 20 uka daug dirbk ir aplenksi kitus
2012-06-28
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.