Darko Miličičius praėjusį sezoną žaidė Minesotos „Timberwolves“ komandoje
Darko Miličičius praėjusį sezoną žaidė Minesotos „Timberwolves“ komandoje
Nuotr. Getty Images-Scanpix
2003 metų NBA naujokų biržoje Darko Miličičius buvo pašauktas iš karto po LeBrono Jameso, už nugaros palikdamas tokias būsimąsias žvaigždes kaip Carmelo Anthony, Dwyane'ą Wade'ą, Chrisą Boshą, Chrisą Kamaną ar Davidą Westą.

Daugiau nei dešimtmetį Detroito „Pistons“ komandos krepšinio operacijų prezidentu dirbantis Joe Dumarsas pripažįsta, kad tų metų naujokų birža pakeitė jo požiūrį.

„Dabar galėčiau apie tai parašyti disertaciją, – po šiąnakt įvykusios naujokų biržos, kuomet buvo pašauktas Andre Drummondsas, teigė Dumarsas. – Nuo to laiko, kai pakviečiau Darko, pradėjome daug atsakingiau rinktis naujokus.“

Dumarsas pripažino, kad iš Drummondso tikisi kur kas daugiau ir yra įsitikinęs, jog šis šaukimas pasiteisins.

„Tuomet atlikdavome tik 20 procentų to, ką darome dabar prieš naujokų biržą. Kuomet žvelgiu į praeitį, aš suprantu, kad nežinojau nė pusės tiek, kiek privalėjau žinoti“, – savikritiškas išliko Dumarsas.

Miličičius per karjerą viso sužaidė 467 rungtynes, iš kurių 208 pradėjo startiniame penkete ir pasiekė 6 pelnytų taškų ir 4,2 atkovotų kamuolių vidurkį.

Komentarai:
wsdfsafsfdetroitas tada buvo geriausia nba komanda, ir retai buna kad nr 2 pickas eina i geriausia komanda, taip ir neatsisardo jam vietos. tas pats wades butu etajas i detroita tai buru ramai padavinejas ranksluoscius hamiltonui ir nebutu jokia zvaigzde is jo. sekmes dalykas kaip ir visur


Dejau zvengt iskart ;D Spurs laimejo NBA cempa, Duncan MVP. Logikos nera ka parasei
2012-07-12
Atsakyti
Būtų davę jam žaisti, būtų žaidęs, o dabar pinigais užšėrė ir vertė tylėti.
2012-06-30
-21
Atsakyti
wsdfsafsf
detroitas tada buvo geriausia nba komanda, ir retai buna kad nr 2 pickas eina i geriausia komanda, taip ir neatsisardo jam vietos. tas pats wades butu etajas i detroita tai buru ramai padavinejas ranksluoscius hamiltonui ir nebutu jokia zvaigzde is jo. sekmes dalykas kaip ir visur
2012-06-30
+1
Atsakyti
Kaip taip buvo įmanoma sufailint su draftu? Nepasirinkt kazkurio is 3 ateities superstaru ir pasirinkt kazkoki gryna bust'a...
2012-06-30
-2
Atsakyti
das
hitleri as tau sakau grysk y kapa ir ilsekis ramybeje
2012-06-30
+7
Atsakyti
geria žmonės samagona kaime
2012-06-29
-1
Atsakyti
Normalus tas Darko, nežinant, kad jis nr 2 pick draft'e. bet kad pirmo rato šaukimas turėjo būti tai tikrai. tiesiog tais metais jie turėjo starpo penketo centrą Big Ben, pastoviai laimintį DPOY, visai padorų atsarginį turką M.Okur su 71g iš jų 33 starte ir 9,6pts bei 5,9reb statistika.Ii nepamirškit senuko E.Campbell, kuris nor ir buvo 35m amžiaus bet sužaidė beveik dvigubai daugiau rungtynių už Darko (65 iš jų 27 starte prieš 34 ir nei vienų starte). Taip kad ne ta komanda ne tuo laiku.
2012-06-29
+9
Atsakyti
Anonimas
Neabejotinai miličičius buvo pervertintas per visa krepšinio istorija.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-06-29
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.