Jordanas Farmaras dar metams lieka „Nets“ ekipoje
Jordanas Farmaras dar metams lieka „Nets“ ekipoje
Nuotr. AFP-Scanpix
Jordanas Farmaras paskutinę akimirką sutiko pratęsti sutarti su Bruklino „Nets“ komanda kitam sezonui. 25 metų 188 cm ūgio įžaidėjas 2012-2013 m. sezone turėtų uždirbti 4,25 mln. JAV dolerių.

Atakų organizatorių 2006 metų Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) naujokų biržoje 26 šaukimu pakvietė Los Andželo „Lakers“ ekipą, kurios garbę jis gynė 2006-2010 m. Farmarui tai bus trečiasis sezonas „Nets“ gretose. Lokauto metu jis rungtyniavo Tel Avivo „Maccabi“ klube.

Praėjusį sezoną gynėjas vidutiniškai pelnydavo po 10,4 taško, atkovodavo po 1,6 kamuolio ir atlikdavo po 3,3 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
nico
na jei liktų deron wiliams ir dar dwaigkt howard ateitų nets būtų viena lyderių rytuose
2012-07-01
+4
Atsakyti
joManau kad pratesė vien tik tam kad vėliau jį galėtų panaudoti mainuose (vadinamasis sign-and-trade) Sklinda gandai kad Nets siekia mainų būdų įsigyti Joe Johnson.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Tu teisus Nets tikrai bandys gauti Joe Johnson. Beje DH12 taip pat isreiske nora zaisti Nets.
2012-07-01
+3
Atsakyti
jo
Manau kad pratesė vien tik tam kad vėliau jį galėtų panaudoti mainuose (vadinamasis sign-and-trade) Sklinda gandai kad Nets siekia mainų būdų įsigyti Joe Johnson.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-07-01
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.