Vienas geriausių aukštaūgių visoje NBA Dwightas Howardas gali atsidurti dideles ambicijas turinčioje Bruklino „Nets“ komandoje
Vienas geriausių aukštaūgių visoje NBA Dwightas Howardas gali atsidurti dideles ambicijas turinčioje Bruklino „Nets“ komandoje
Nuotr. AP – Scanpix
Orlando „Magic“ klubo žvaigždė Dwightas Howardas po grandiozinių trišalių mainų gali atsidurti Bruklino „Nets“ komandoje. 

JAV žiniasklaida praneša, kad „Magic“, „Nets“ ir Klivlendo „Cavaliers“ klubai rengia mainus, kurių epicentre atsidurs viena ryškiausių pastarojo metų NBA žvaigždžių. 

Iš viso mainai palies net 11 krepšininkų, tačiau juose dalyvausiančios komandos taip pat išleis ne vieną milijoną JAV dolerių ir perleis NBA naujokų biržos šaukimus. 

Anot pranešimų, įvykus mainams „Cavaliers“ komandai turėtų atitekti Krisas Humphriesas, o Orlando ekipa gaus Brooką Lopezą, kelis neįvardijamus krepšininkus bei keletą NBA naujokų biržos pirmojo rato šaukimų.

Jeigu mainai įvyks, „Nets“ klubas savo gretose veikiausiai išsaugos ir komandos žvaigždę Deroną Williamsą bei taps viena stipriausių komandų visoje Rytų konferencijoje. 

Komentarai:
Tai kaip Netsams kepurė atlaiko? Juk gaus J Richardson'ą, kurio alga irgi didelė, Howardą, o nei vieno iš brangių krepšininkų neišleidžia? Kiek jie tą kepurę viršys?
2012-07-10
-8
Atsakyti
Jeigu howardas pasieks Brooklyna, nets taps stipriausia istorijoje nba komanda kuri 4-0 laimes playoff finalu serija
2012-07-10
+6
Atsakyti
Siandien turetu viskas paaisket.
2012-07-10
+2
Atsakyti
Jei gaus Howard'ą, bus viena geriausių komandų rytuos :)
2012-07-10
Atsakyti
to darius
kokį K. Love'ą reiktų pasiimt sako :'D sėkmės jį pasiimant.
2012-07-10
-2
Atsakyti
BcŠiauliaiUPDATE: According to sources the Nets would receive Howard, Jason Richardson, Chris Duhon and Earl Clark in the proposed deal. The Magic would get Brook Lopez in a sign-and-trade, Luke Walton, Damion James, Shelden Williams, Armon Johnson and three first-round picks -- two from the Nets and a lottery protected first from the Clippers. The Cavs would get Kris Humphries in a sign-and-trade, Quentin Richardson, Sundiata Gaines, a first round pick from the Nets and three million in cash. The Clippers would receive MarShon Brooks.


Neblogai visai, tik kam tiem "Clipper'iams" tas Brooks'as... Nesuprantu. Turi Billups ir Crawford, o šitą jaunuolį ant suolo pūdys.
2012-07-10
+2
Atsakyti
UPDATE: According to sources the Nets would receive Howard, Jason Richardson, Chris Duhon and Earl Clark in the proposed deal. The Magic would get Brook Lopez in a sign-and-trade, Luke Walton, Damion James, Shelden Williams, Armon Johnson and three first-round picks -- two from the Nets and a lottery protected first from the Clippers. The Cavs would get Kris Humphries in a sign-and-trade, Quentin Richardson, Sundiata Gaines, a first round pick from the Nets and three million in cash. The Clippers would receive MarShon Brooks.
2012-07-09
+12
Atsakyti
Į Brukliną: Dwight Howards, Jason Richardson, Earl Clark

Į Orlandą: Brook Lopez, Damion James, Shelden Williams, Luke Walton ir trys "Cavs" pirmo rato draft pickai

Į Klyvlendą: Quentin Richardson, Sundiata Gaines, Kris Humphries, pirmo rato pickas ir 3 milijonai dolerių iš "Nets".

"Nets" taip pat išsiųstų MarShon Brooks į kurią nors komandą, kuri Orlandui duotų pirmo rato picką.

Tai dar neoficialu, šaltinis: http://hangtime.blogs.nba.com/2012/07/09...
2012-07-09
+11
Atsakyti
Anonimas
puki6, mhm, nes dabar tai visiškai užsiskleidęs...
2012-07-09
-3
Atsakyti
to MIRKA3
Apsirgai tu gal?
2012-07-09
-5
Atsakyti
prie D.will tai atsiskleistu howardas
2012-07-09
+5
Atsakyti
to nuogirytfaniai
nu as vistiek labai suabejociau.
2012-07-09
+4
Atsakyti
Kings fanasKaip manote kada atsigaus karaliai? Bent i 16 iseis? Zaidejai istiesu ne silpni. Evans'as, Pusbrolis, I.Thomas siu metu naujokas ir tt. Kaip manot?


Manau dar 2-3 metai ir tada gales pretenduoti, nebent sia vasara isigytu normalesniu zaideju.
2012-07-09
+6
Atsakyti
MIRKA3"As manau jis geriau rinktusi Lakres negu Nets komanda.."Lakers pasak fanu jau pernai buvo nerealus, tik noro pritruko ir siaip biski nesiseke.LA sudetis:Kobe - geriausias visu laiku krepsininkasBynum - geriausias siuo metu NBA centrasGasolis - geriausias PF NBANash - geriausias izaidejas NBA + antzmogis, kuriam amzius negalioja, zais tam paciam lygyje 39 kaip 25, klipai youtubei tai yrodo.Artest - geriausias defenderis NBAHoward butu LA tik ant pakeitimo, be to Kobe savo zaidime Howardo neisivaizduoja, kas yra ryskus minusas, nes Kobe LA praktiskai ir treneris ir savininkas, kontraktas panasiai kaip pas Alonso Ferraryje.


:DDDDDDDDDDDDDDD Metu komentaras tau garantuotas :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2012-07-09
-17
Atsakyti
Kings fanas
Kaip manote kada atsigaus karaliai? Bent i 16 iseis? Zaidejai istiesu ne silpni. Evans'as, Pusbrolis, I.Thomas siu metu naujokas ir tt. Kaip manot?
2012-07-09
-5
Atsakyti
Anonimas
tegul maino howarda ir turkoglu i lopeza, wallace ir saukimus nets ir cavaliers tik su tokiu mainu scenarijum sutikciau kaip magic fanas
2012-07-09
+7
Atsakyti
Jeeee, netsai bus jega si sezona :) My home team !!!

http://ailithuania.com/post/26828887016/...
2012-07-09
+2
Atsakyti
jaigu pavyks mainai neabejotinai geriasia lygos komanda jie taps.

D-Will

Jo Jonhson

Gerald Wallace

Mirza Teletovic

D12
2012-07-09
+22
Atsakyti
Gaila truputi Magicu nes praktiskai nelieka komandos, reikes labai stipriai draskytis del playoffu bet is kitos puses per tiek metu nesugebejo nieko rimto su Howardu nuveikti...
2012-07-09
-6
Atsakyti
jj
@LeQueen

tai akivaizdzios ironijos nesupranti
2012-07-09
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.