„Union Olimpija“ išsaugojo vietą Eurolygoje
„Union Olimpija“ išsaugojo vietą Eurolygoje
Nuotr. AFP – Scanpix
Liublianos „Union Olimpija“ ir kitą sezoną rungtyniaus Eurolygoje. Klubas paskelbė panaikinęs skolas ir kitą savaitę ketinantis pradėti pasirašinėti sutartis su naujais žaidėjais.

FIBA buvo uždraudusi Slovėnijos ekipai pasirašyti kontraktus, kol nebus panaikintos 450 tūkst. eurų siekiančios skolos. Be to, Eurolyga buvo iškėlusi ultimatumą iki liepos 20 dienos susitvarkyti finansinius klausimus, arba „Union Olimpija“ būtų buvusi pašalinta iš lygos.

Išmokėjusi skolas Vladimirui Golubovičiui, Edinui Bavčičiui ir Dušanui Djordjevičiui, „Union Olimpija“ tikisi kitą savaitę gauti oficialius patvirtinimus tiek iš FIBA, tiek iš Eurolygos, kad draudimai panaikinti ir kitą sezoną bus galima varžytis su stipriausiomis Europos krepšinio komandomis.

Komentarai:
Man irgi džiugu dėl Slovėnijos
2012-07-19
-2
Atsakyti
Anonimas
Nesu „Olimpijos“ gerbėjas, bet smagu dėl tokių naujienų. Tokia šalis kaip Slovėnija tikrai nusipelno turėti komandą Eurolygoje. Šalis dar mažesnė už Lietuvą, bet sugeba užauginti stebėtinai didelį skaičių talentų. :)
2012-07-19
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.