Joakimas Noah jaučiasi išsiilgęs krepšinio
Joakimas Noah jaučiasi išsiilgęs krepšinio
Nuotr. AP-Scanpix
Po traumos sveikstantis ir individualiai sezonui besiruošiantis Joakimas Noah išlieka optimistu ir tikisi, kad kitas sezonas Čikagos „Bulls“ komandai bus dar sėkmingesnis.

Praėjusiai metais „Bulls“ reguliariajame sezone užėmė pirmąją vietą, tačiau traumą patyrus Derrickui Rose'ui, Čikagos komanda iškrito jau pirmajame atkrintamųjų etape.

„Derricko nemačiau jau keletą savaičių, tačiau žinau, kad jis dirba labai sunkiai. Jis nori sugrįžti kuo greičiau“, – komandos draugą gyrė Noah.

Nors šią vasara komanda neteko Ronnie Brewerio ir Omero Ašiko, Noah tiki, kad kitąmet „Bulls“ pajėgi ir be šių žaidėjų.

„Esu susikoncentravęs ties tuo, ką aš galiu duoti komandai, – mintimis dalijosi prancūzas. – Nors ir praradome keltą krepšininkų, tačiau komandoje turime pakankamai kovotojų.“

Komentarai:
nu tai kas, kad atsiras ar yra kurie pelnis po 10 tasku septyniese, bet ziedo nelaimejo nei viena komanda be geru tasku rinkeju. kas is to, kad garseja savo ginyba ir pasirodo geriausia komanda iki PO, nors laikas jiem suprast, kad per PO daugelis komandu nezaidzia savo geriausio zaidimo ir tik po aatkrintamuju pradeda zaist ir pradeda juos mindyt
2012-07-29
+3
Atsakyti
Karolis
palauk sezona ar du ir atsiras tau antras tasku rinkejas. Is kur jie tau ji gaus dabar, is subines gal istrauks?
2012-07-29
-1
Atsakyti
Chicago BullsGrynuolis15Nėra, tai nėra D-Rose, turbūt nereikia priminti, kad ir be Rose Bulls gerai žaidė reguliariajame sezone. Todėl Bulls dabar išsiskiria iš daugelio NBA komandų, kad savo pergales skina puikia gynyba , ir jiems tas puolimas tuom ir būna kompensuojamas (:tai kur ju ginyba buvo zaidziant su Sixers ar praitam sezone su Heat kai sumynde ir kai uzdenge Rose, galit sneket ka norit apie visokias ginybas, bet be 2 geru tasku rinkeju nieko jie nelaimes.


Aš dabartinėje Bulls sudėtyje matau bent 7 krepšininkus, kurie pelnys bent po 10 taškų per rungtynes, kol nebus D-Rose, ar, to yra maža? (:
2012-07-29
Atsakyti
Grynuolis15Nėra, tai nėra D-Rose, turbūt nereikia priminti, kad ir be Rose Bulls gerai žaidė reguliariajame sezone. Todėl Bulls dabar išsiskiria iš daugelio NBA komandų, kad savo pergales skina puikia gynyba , ir jiems tas puolimas tuom ir būna kompensuojamas (:


tai kur ju ginyba buvo zaidziant su Sixers ar praitam sezone su Heat kai sumynde ir kai uzdenge Rose, galit sneket ka norit apie visokias ginybas, bet be 2 geru tasku rinkeju nieko jie nelaimes.
2012-07-29
+23
Atsakyti
Nėra, tai nėra D-Rose, turbūt nereikia priminti, kad ir be Rose Bulls gerai žaidė reguliariajame sezone. Todėl Bulls dabar išsiskiria iš daugelio NBA komandų, kad savo pergales skina puikia gynyba , ir jiems tas puolimas tuom ir būna kompensuojamas (:
2012-07-29
-6
Atsakyti
Chicago BullsO tu pasakyk kad is likusios Heat komandos liktu jei iskristu james ir wade ? :) Jie net i PO nepatektu ;) Tam ir yra tokie zaidejai kaip Rose Noah ir tt kad temptu komandas ;)


jie jau bent turi du super starus kurie sugeba rinkt taskus po 30 ir plius dar Lebronas ir kamuolius nujimineja kas palengvina ir centrui zaidima
2012-07-29
+3
Atsakyti
Chicago Bulls
O tu pasakyk kad is likusios Heat komandos liktu jei iskristu james ir wade ? :) Jie net i PO nepatektu ;) Tam ir yra tokie zaidejai kaip Rose Noah ir tt kad temptu komandas ;)
2012-07-29
Atsakyti
Karolisramiai, viskas gerai su jais. Nebereik cia spangt. nors buvo isardytas geriausias lygoj bench mobas, bet pasipildyta ne ka blogesniais zaidejais kaip hinrichas, kuris labai gerai ginasi bei sekmingai gali rinkti taskus, taip pat marco belinelli turintis nebloga rankele. Jimmy butleris turetu gaut daugiau zaidimo minuciu, vasaros lygoj jis irode ko yra vertas. Greiciausiai pasirasys kontrakta su malcolmu thomasu ir dar labiau sustiprins aukstaugiu grandi. Aisku, be rose'o jiem bus sunkiau, taciau nemanau kad nukris zemiau 3 vietos rytu konferencijoj.Tikri buliu fanai zino, kad komanda ruosiasi kita vasara prisivilioti auksto kalibro zaideja ar pora zaideju, del to nori atlaisvint algu kepure. Taciau net ir taupydami, manau jie surinko visai nebloga komanda. Tiek dengas tiek boozeris tiek hamiltonas kai sveikas, tiek kiti zaidejai gali pelnyti taskus. Reik atsizvelgt ir i tai kad bulls zaidimas yra pastatytas ant gynybos. Vienas svarbiausiu faktoriu kodel komanda sugebes islikti tarp rytu konferencijos lyderiu.


tu man pasakyk kas is to Deng, Hamiltono, Bozerio kai praitam konferencijos finale gavo nuo Heat kaip vaikai, o sy sezona nuo Sixers vine todel, kad iskrito Rose ir po to ir Noah
2012-07-29
-1
Atsakyti
Karolis
ramiai, viskas gerai su jais. Nebereik cia spangt. nors buvo isardytas geriausias lygoj bench mobas, bet pasipildyta ne ka blogesniais zaidejais kaip hinrichas, kuris labai gerai ginasi bei sekmingai gali rinkti taskus, taip pat marco belinelli turintis nebloga rankele. Jimmy butleris turetu gaut daugiau zaidimo minuciu, vasaros lygoj jis irode ko yra vertas. Greiciausiai pasirasys kontrakta su malcolmu thomasu ir dar labiau sustiprins aukstaugiu grandi. Aisku, be rose'o jiem bus sunkiau, taciau nemanau kad nukris zemiau 3 vietos rytu konferencijoj.

Tikri buliu fanai zino, kad komanda ruosiasi kita vasara prisivilioti auksto kalibro zaideja ar pora zaideju, del to nori atlaisvint algu kepure. Taciau net ir taupydami, manau jie surinko visai nebloga komanda. Tiek dengas tiek boozeris tiek hamiltonas kai sveikas, tiek kiti zaidejai gali pelnyti taskus. Reik atsizvelgt ir i tai kad bulls zaidimas yra pastatytas ant gynybos. Vienas svarbiausiu faktoriu kodel komanda sugebes islikti tarp rytu konferencijos lyderiu.
2012-07-29
-6
Atsakyti
kai paskaitai komentarus apie tokia sudety Bulls tai negali nesutikt, kad suda jie cia blet mala. Bulls savininkas turbut tokio pat proto kai ir Romanovas, priperka vidutinioku arba senuku ir tikisi, kad laimes
2012-07-28
-2
Atsakyti
NBAThunder galetu tik pretenduot y ziedus? :D primink kas padare ismete Lakers padare 4-1? :DLakers dabar turi viena geriausiu nba izaideju Steve Nash.


tai kad turi tai nereiskia, kad jau pranasesni uz Thunder. Heat turi Allena ir Lewy tai reiskia, kad ir vel laimes zieda be konkurencijos finale?
2012-07-28
+14
Atsakyti
Manau kad bus 5 ar 6 vieta rytų konferencijoje, reguliariajame sezone :)
2012-07-28
-5
Atsakyti
Anonimas
Nieko jie nenuveiks ir su tuo rose, luzena turbut bus visa karjera..
2012-07-28
+2
Atsakyti
NBA
Thunder galetu tik pretenduot y ziedus? :D primink kas padare ismete Lakers padare 4-1? :D

Lakers dabar turi viena geriausiu nba izaideju Steve Nash.
2012-07-28
-2
Atsakyti
Bulls irgi turi du tasku rinkejus. Deng 15.2 pts, Rose 21.9. Bet pradzioj sezo bus sunku be Derricko. Gal kazkiek tas pats Noah gali pasitempt ir daugiau kamuoliu gaut.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-07-28
-5
Atsakyti
Noah nėra taškų rinkėjas!!! Ne ne ne ir dar kartą ne! Jis puikus off-rebounderis, dažniausiai po antrų progų ir pelnantis taškus. Net pati statistika tą sako kuri dažnai neatspindi daugelio aspektų, bet šįsyk ją galima pasikliaut. Bozer, Hamilton ir Deng būdavo pagrindiniai scoreriai po Rose įmesdavę po 10-25 taškus per kone kiekvienas rungtynes. O Noah geriausias komandos defenderis.
2012-07-28
+3
Atsakyti
To ChicagoBullsNori pasakyt, kad Deng'a reikia atleisti? O gal ant suolo sodint? Debi*** krc.


o tu kitaip galvoji? tai tada butu malonu isgirst tavo apmastymus kaip laimet Bulls zieda kai neturi tinkamo zaidejo rinkt taskus? plius prisimink, kad is SG pozicija yra siplna, Hamiltonas traumos beveik visa sezona lyddejo, o atsarginio dabar kai ir Brewery praradom tai ir neturi gan nromalaus. gali pasiziuret y kitas komandas, Heat turi Lebrona Wade rinkt taskus, dar kartais Bosh, Celtics turi Paula, Rondo ir Garnetta, Thunder Wesbrukas ir Durantas dar ir Hardena galima pridet, Timwerwolwes ir tie turi viena gera tasku rinkeja Love, Lakers Kobe, Gasolis ir Bynumas taskus renka, Spurs Duncanas, Parkeris ir Ginobili. stiprios komandos turi kelis tasku rinkjeus, o Bulls geriausiu atveju du, Rose ir dar Noah priskirciau, o kiti tik tarpais perlipdavo 20 tasku suma
2012-07-28
+3
Atsakyti
To ChicagoBulls
Nori pasakyt, kad Deng'a reikia atleisti? O gal ant suolo sodint? Debi*** krc.
2012-07-28
+1
Atsakyti
NBANoah,Boozer,Deng ir Rose manau to maza kad laimet ziedus.Heat ir Lakers galingiau atrodo aisku dar Thunder,Spurs ir Celtics galetu pretenduoti i ziedus.


Thunder galetu tik pretenduot y ziedus? :D primink kas padare ismete Lakers padare 4-1? :D
2012-07-28
+5
Atsakyti
nihuja nieko geriau nezaisit jus, prispirko jau zaideju kurie jau nebe karjeros virsunej ir dar kitokiu kelmu, reikia nupirkt gera SF nors tada bus kita sneka, nes Deng nera tokis universalus, kad ginyboj gerai zaisdamas dar ir atakose zaistu gerai
2012-07-28
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.