Terry Stottsas (kairėje) pastaruosius ketverius metus buvo Ricko Carlisle'o asistentas Dalaso „Mavericks“ komandoje
Terry Stottsas (kairėje) pastaruosius ketverius metus buvo Ricko Carlisle'o asistentas Dalaso „Mavericks“ komandoje
Nuotr. AP – Scanpix
Portlendo „Trail Blazers“ turi naują trenerį. Klubas sudarė sutartį su buvusiu Dalaso „Mavericks“ trenerio asistentu Terry Stottsu.

54 metų strategas pakeis laikinai komandai vadovavusį Kalebas Canalesą, kuris ekipos vairą perėmė po to, kai sezono pabaigoje buvo atleistas Nate'as McMillanas.

Stottsas Dalase darbavosi pastaruosius ketverius metus ir 2011 metais tapo NBA čempionu. Prieš tai jis dirbo Atlantos „Hawks“ ir Milvokio „Bucks“ vyriausiuoju treneriu ir iškovojo 115 pergalių bei patyrė 168 pralaimėjimus.

„Terry yra vienas geriausiai puolimą išmanančių žmonių NBA ir buvo vienas svarbiausių žmonių „Mavericks“ žygyje į čempionų titulą 2011 metais, – naująjį strategą gyrė „Trail Blazers“ generalinis vadybininkas Neilas Olshey. – Jis supranta mūsų komandos viziją ir aikštėje sukurs tokią atmosferą, kuri padės sukurti čempioniškus įpročius.“

„Trail Blazers“ buvo paskutinė komanda, neturėjusi vyriausiojo trenerio.

Komentarai:
Naujas treneris
Nevykelis, su hawks ir bucks kurios yra pastoviai playoff lygio komandos turi ziauru neigiama balansa, be jokio trenerio Portlandas lostu geriau nei su situ stotsu...

Gaila, dar vienas prarastas sezonas Trail Blazers...
2012-08-08
+7
Atsakyti
Anonimas
nevykėlis totalus
2012-08-08
-4
Atsakyti
ATI
nusikalbi kaip tikras nevykelis. O siaip tai dar pries praito sezono pradzia reikejo atleist Milllana, gal butu sezona isgelbeje...
2012-08-08
-19
Atsakyti
Anonimas
atrodo tai kaip nevykėlis
2012-08-08
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.