Rinktinė paklydo neradusi vedlio (komentaras)

Jonas Miklovas
„BasketNews.lt“ korespondentas
2012-08-09 07:35
Komentarai:
rls
na ir ka ...

ar matote cia pergales plana ?

Tiesiog olimpiada vyko kitokiu grafiku, zaidejai po traumu, ivairaus amziaus, ivairiai baige sezona - viso sito Kemzura nesuvalde ... jo neuztikrintumas/neaiskumas/metymasis matyt persidave zaidejams
2012-08-09
-2
Atsakyti
BezdaliusKol bus tokie įžaidėjai rinktinėj kaip klaidietis, tai nieko ir nepasieksim! Jau seniai reikėjo į rinktinę imt Čižą, Rediką! Lai grūdinasi! O db išsekęs Jaska laksto, klaidietis išvis, netai kad net paso nesugeba padaryt, bet dar ir klišas!--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


nu jo tikras bezdalius DDD
2012-08-09
-2
Atsakyti
ff
Straipsnio autorius - bukagalvis.
2012-08-09
+4
Atsakyti
101
Jasikevicius,Songaila,Kaukenas,Kleiza - trys is ju veteranai kurie nagali tampti komandos uz ausu sesias rungtynes is eiles (ka realiai jie ir dare).jaunesne karta nesuzaide absoliuciai nieko,pavienese rungtynese pavieniai zaidejai pasirode gerai.reiktu pridet ir tai,kad sis ketvertas zaideju yra tikros zvaigzdes,auksciausio lygio zaidejai.o visi kiti yra tik geri vidutiniokai arba kaip sttraipsnio autorius vadina pagalbininkai.galima butu sutikti nebent del to,kad Kemzura neturejo aiskaus pagrindinio penketo.bet vel gi jei pagrindiniu izaideju pagal plana turejo buti Kalnietis tai bicas per visa olimpiada gerai suzaide tik tris kelinius,todel teko koreguot plana darant Jasikeviciu pagrindiniu,nors jis lost 25-30 min jau nebegali.sitoj vietoj tiesiog nebebuvo pasirinkimo.imant bendrai tai Jasikevicius visos olimpiados metu buvo geresnis izaidejas nei Kalnietis,net ir darydamas tikrai daug klaidu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-08-09
-3
Atsakyti
kasimas
labai teisingi pastebejimai. Ir nereikia del to pykti. Alekna medalio negavo tai ka dabr - ji keikt? Absurdas. Reikia padekot vyrams ir galvot apie ateiti. Juk vis tiek Lietuva krepsini zais.
2012-08-09
+3
Atsakyti
Skaitytojasp. Jonai, rašai nesamones, ta pati rinktinė pasaulio čempionate pasiekė labai daug, kodėl tada niekam nekliuvo kartų pasikeitimai ir t.t. tiesiog olimpiadoje trūko jėgų ir susibalansavimo. Rinktinėje yra aiškūs lyderiai L.K. ir Š.J. kad nesužaidė paskutinių varžybų t.y. blogai, bet kiek jie nuveikė atrankoje. Tokie straipsniai nepuošia Lietuvos krepšinio, savo nuomonęs galite reikšti asmeniniuose blog`uose. Lietuva-krepšinio šalis, nežiūrint ar mes laimim ar pralošiam tūrėtumėme didžiuotis, kad turime tokius krepšininkus, kurie atiduoda savo visas jėgas vasara, kai galėtų ilsėtis, jie dirba ne tam, kad tokie kaip Jūs rašytūmete tokius straipsnius. Jūs straipsni parašote per 30min. jie dirba ištisus metus. Vyrai šaunuoliai!


ką tu čia šneki. PČ ir Olimpiadoj beveik visiškai skirtingas rosteris mūsų buvo.
2012-08-09
-7
Atsakyti
Bezdalius
Kol bus tokie įžaidėjai rinktinėj kaip klaidietis, tai nieko ir nepasieksim! Jau seniai reikėjo į rinktinę imt Čižą, Rediką! Lai grūdinasi! O db išsekęs Jaska laksto, klaidietis išvis, netai kad net paso nesugeba padaryt, bet dar ir klišas!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-08-09
+2
Atsakyti
Skaitytojas
p. Jonai, rašai nesamones, ta pati rinktinė pasaulio čempionate pasiekė labai daug, kodėl tada niekam nekliuvo kartų pasikeitimai ir t.t. tiesiog olimpiadoje trūko jėgų ir susibalansavimo. Rinktinėje yra aiškūs lyderiai L.K. ir Š.J. kad nesužaidė paskutinių varžybų t.y. blogai, bet kiek jie nuveikė atrankoje. Tokie straipsniai nepuošia Lietuvos krepšinio, savo nuomonęs galite reikšti asmeniniuose blog`uose. Lietuva-krepšinio šalis, nežiūrint ar mes laimim ar pralošiam tūrėtumėme didžiuotis, kad turime tokius krepšininkus, kurie atiduoda savo visas jėgas vasara, kai galėtų ilsėtis, jie dirba ne tam, kad tokie kaip Jūs rašytūmete tokius straipsnius. Jūs straipsni parašote per 30min. jie dirba ištisus metus. Vyrai šaunuoliai!
2012-08-09
Atsakyti
pritariu
apsisika tas kemzura su tais savo keitimais, atrodo lyg butu uzsirases ka ir kada keist dar pries varzybas. Kazin nebus romanovas nagu prikises? :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-08-09
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.